Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 19
Καλησπέρα σας μπορεί κάποιος που γνωρίζει να μας γράψει εκεί που θα πάμε τι θα χρειαστούμε να έχουμε μαζί μας ακριβώς πχ τεστ covid διάβασα και για μάσκα για πισίνα όποιος γνωρίζει ας μας πει ευχαριστώ εκ των προτέρων
- Chris B.
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 36
- Επάγγελμα: Προγραμματιστής
2α Μαλ έγραψε:Καλησπέρα σας μπορεί κάποιος που γνωρίζει να μας γράψει εκεί που θα πάμε τι θα χρειαστούμε να έχουμε μαζί μας ακριβώς πχ τεστ covid διάβασα και για μάσκα για πισίνα όποιος γνωρίζει ας μας πει ευχαριστώ εκ των προτέρων
Τα γράφει η ανακοίνωση
- Δελτίο αστυνομικής ή στρατιωτικής ταυτότητας ή διαβατήριο.
- Το αντίγραφο της αίτησης-υπεύθυνης δήλωσης συμμετοχής στον διαγωνισμό πρόσληψης ΕΠΟΠ.
- Αρνητικό διαγνωστικό έλεγχο rapid test έως και 48 ώρες πριν την πρώτη ημέρα έναρξης των εξετάσεων (το οποίο θα έχουν καθημερινά μαζί τους) και προστατευτική μάσκα υψηλής αναπνευστικής προστασίας (Ν95 ή ΚΝ95 ή FFP2) ή διπλή μάσκα.
- Το δελτίο υγειονομικής εξέτασης υποψηφίου ΕΠΟΠ που θα συνοδεύεται από τα απαραίτητα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων του Πίνακα «Α» (σύμφωνα με το σχετικό υπόδειγμα του Παραρτήματος «Β» των Προκηρύξεων).
- Γραφική Ύλη (δύο μπλε στυλό, μολύβι, γόμα, ξύστρα).
- Αθλητική περιβολή - περιβολή κολύμβησης (μαγιό, σκουφάκι, γυαλιά κολύμβησης, πετσέτα, σαγιονάρες).
Ταυτοτητα ραπιντ τεστ και το δελτίο της αίτησης την μέρα των ψυχομετρικων μαζί και ένα στύλο και ένα μολύβι καθώς χρειάζεται για να συμπληρωθούν αυτά που θα μας δώσουν για συμπλήρωση.την 2η μέρα ταυτότητα, το ραπιντ την αίτηση σου και τις εξετάσεις σου μαζί και τις γνωματεύσεις για τα ιατρικά και την 3-4 μέρα πρέπει να κάνεις εκ νέου ένα ραπιντ καθώς λέει πως η μέγιστη διάρκεια να είναι 48ωρη και να πας με αθλητική περιβολή για τα αθλήματα μαζί με ταυτότητα ραπιντ και την αίτηση σου2α Μαλ έγραψε:Καλησπέρα σας μπορεί κάποιος που γνωρίζει να μας γράψει εκεί που θα πάμε τι θα χρειαστούμε να έχουμε μαζί μας ακριβώς πχ τεστ covid διάβασα και για μάσκα για πισίνα όποιος γνωρίζει ας μας πει ευχαριστώ εκ των προτέρων
Θέλει και σκουφάκι, γυαλιά για την πισίνα εννοείται είναι απαραίτητα επίσης μαγιό έλεγε κολλητό για να μη φουσκώσει και καλά από τη βουτιά αλλά εγώ έσκασα με το κανονικό που έχω δε μου είπαν κάτι πέρυσι Αα και πετσέτα παντόφλες προφανως
Τι βλακεία κάνανε και δεν ανέβασαν την σειρά και αν είμαστε επιτυχόντες η επιλαχόντες. Όσοι έχουμε δουλειά και δεν είμαστε επιτυχόντες η στους πρώτους επιλαχόντες για ποιον λόγο να ζητήσουμε άδεια από την δουλειά για τόσες μέρες; Πραγματικά το χειρότερο πράγμα που μπορούσαν να κάνουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Donald την Σάβ Αύγ 13, 2022 5:34 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Υποδεκανέας
33 MK ευχαριστώ πολύ!
Τιποτα. Μάσκα μη ξεχάσεις επίσης είτε της υψηλής προστασίας είτε διπλή κανονικήΚαλή επιτυχία2α Μαλ έγραψε:33 MK ευχαριστώ πολύ!
ΑΤ μόρια και θέση γνωρίζει κανείς?
-
- Υποδεκανέας
Και κάτι άλλο αν γνωρίζετε θα πρέπει να νοικιάσω δωμάτιο 5 μέρες η μένεις μέσα;
Που να μείνεις ρε αδερφέ στο στρατόπεδο; 😂 Φυσικά και θα νοικιάσεις αν δεν είσαι κοντά2α Μαλ έγραψε:Και κάτι άλλο αν γνωρίζετε θα πρέπει να νοικιάσω δωμάτιο 5 μέρες η μένεις μέσα;
Για το τι ώρα πρέπει να είμαστε εκεί θα ενημερωθούμε αργότερα; Γιατί ημερομηνία λέει αλλά ώρα πουθενά
-
- Υποδεκανέας
Έγινε ευχαριστώ κ πάλι 🙂
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 31
Καλησπερα. Βοηθος λογιστηριου ΕΜ στην θεσσαλονικη 8/9 ομαδα 8. Καλη μας επιτυχια !
υπαρχουν ατομα... Εγω που δηλωσα δεν μπηκα παντως αρα υπαρχουνxristoforos1521 έγραψε:Ρε μάγκες με την ειδικότητα μου τεχνικός βοηθός παρατηρητή πως γίνεται να μην υπαρχουν ατομα
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 46
eirini k έγραψε:υπαρχουν ατομα... Εγω που δηλωσα δεν μπηκα παντως αρα υπαρχουνxristoforos1521 έγραψε:Ρε μάγκες με την ειδικότητα μου τεχνικός βοηθός παρατηρητή πως γίνεται να μην υπαρχουν ατομα
εσύ ποσά μόρια έχεις αν επιτρέπεται;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες