Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
OTI NA NE
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από OTI NA NE »

Tanto έγραψε:ΟΤΙ ΝΑ ΝΕ δεν έχουν βγει επίσημα όχι οπότε καταλαβαίνεις ο σ το έμαθα. Το έγραψα κινεδω για να υπολογίσουν τα παιδιά που έχουν δηλώσει την ειδικότητα πάνω κάτω που κυμαίνονται.115 σειρά είμαι στην συγκεκριμένη ειδικότητα με τα μόρια αυτά. Δύσκολο μου φαίνεται να κοπούν 55 στις ΠΚΕ.

Ποτε δεν ξερεις ... Σιγουρα ειναι δυσκολα... Ας κανουμε λιγο υπομονη κοντα ειμαστε ολοι μας

Rou
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Rou »

33ΜΚ είπες πριν ότι για 40+ μέρες μέχρι να ορκιστούμε θα μείνουμε μέσα και μετά θα πάμε Αυλώνα Που θα ορκιστούμε ; Για να γυρίσουμε ξανά Αυλώνα

(Σορρυ αν είναι χαζή η ερώτηση)

33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 375

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

Rou έγραψε:33ΜΚ είπες πριν ότι για 40+ μέρες μέχρι να ορκιστούμε θα μείνουμε μέσα και μετά θα πάμε Αυλώνα Που θα ορκιστούμε ; Για να γυρίσουμε ξανά Αυλώνα

(Σορρυ αν είναι χαζή η ερώτηση)

Μπαινουμε Αυλωνα γύρω στις 40 μέρες έκαναν πέρυσι για ορκωμοσία αφού ορκίστηκαν πήραν μια άδεια των 10 ημερών και μόλις έληξε ξανά πίσω Αυλωνα για σχολείο μαχητή αφού τελειώσει και αυτό βγαίνουν φύλλα πορείας για να περάσουμε ειδικότητες σε διαφορετικά μέρη ο καθένας αναλόγως σώμα και ειδικότητα που έχει.όσο περνάμε ειδικότητα θα ξέρουμε σε ποια μονάδα θα υπηρετούμε για τα επόμενα 3 χρονια σίγουρα αφού θα μας έχουν ζητήσει να επιλέξουμε φρουρές προτιμήσεις όσο είμαστε στο κέντρο!Ξαναλέω 3 χρονια σίγουρα εκεί που θα επιλέξετε μετά ανοίγει η καρτέλα και δηλώνεις φρουρά ξανά προτίμησης προσωπική εισήγηση μακριά από Έβρο! Νησί και πάλι νησί!4 μήνες χειμώνα έχει όλο και όλο όπου σε αυτούς τους μήνες μπορείτε να παίζεται μπάλα τις άδειες σας και να περάσουν γρήγορα.από Μάιο έως και Οκτώβρη θα κάνετε ζωάρα έχει τουρισμό πολύ! Μακριά από Έβρο σας το λέω γιατί το έχω ζησει 😂

xristoforos19990
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από xristoforos19990 »

33ΜΚ αύριο βγαινουν;
33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

xristoforos19990 έγραψε:33ΜΚ αύριο βγαινουν;
Δε ξέρω φίλε με σιγουριά να σου πω ΟΒΑ είμαι απλά έχω ένα γνωστό στο ΓΕΣ τίποτα παραπάνω, αυτό που ξέρω είναι πως είναι ήδη έτοιμα από Τετάρτη και περιμένουν σήμα για να τα ανεβάσουν! Το πιο πιθανό σενάριο είναι αύριο αλλιώς στην χειρότερη Τρίτη 16
Rafale122
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από Rafale122 »

Το άκουσα εγώ σήμερα από επίσημα χείλη που είναι στην επιτροπή αύριο τα αποτελέσματα και από 29.8 ξεκινάνε η πκε
Άβαταρ μέλους
Mortar
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από Mortar »

33 MK αυτό με τα τρία χρόνια δεν ισχύει. Γράφει ρητά στην προκήρυξη ότι πρέπει να παραμένεις τουλάχιστον μέχρι το πέρας της επταετίας σε μονάδες εκστρατείας της Θράκης και των νησιών του ανατολικού Αιγαίου. Οποτε η παραμονή είναι 7 χρόνια και πάνω στην πρώτη τοποθέτηση. Ξανά λέω ότι το επισημαίνει η προκήρυξη.
Giannkos
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 86

Δημοσίευση από Giannkos »

Άρα με 860 μέσα
aria21
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από aria21 »

Δεν εχει σημασια η τοποθετηση. Αν υπαρχει αναγκη μετακινησαι και χωρις να εχεις μονιμοποιηθει.
33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

Mortar έγραψε:33 MK αυτό με τα τρία χρόνια δεν ισχύει. Γράφει ρητά στην προκήρυξη ότι πρέπει να παραμένεις τουλάχιστον μέχρι το πέρας της επταετίας σε μονάδες εκστρατείας της Θράκης και των νησιών του ανατολικού Αιγαίου. Οποτε η παραμονή είναι 7 χρόνια και πάνω στην πρώτη τοποθέτηση. Ξανά λέω ότι το επισημαίνει η προκήρυξη.
Δεν ισχύει αυτό ακριβώς αδερφέ μπορεί να ζητήσει μετάθεση στα 3 χρονια εννοείται όμως στη παραμεθόριο και πάλι ας πούμε από Έβρο μπορεί να πάει νησί με λίγα λόγια.Όλων οι καρτέλες ανοιγουν κάθε 3 χρονια πλέον έτσι ξέρω μπορεί να είμαι και λάθος βέβαια δεν είμαι απόλυτος
epop_20222
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από epop_20222 »

Καλησπερα, Δεν ξερω αν εχει καποια βαση αυτο, εχω 730 μορια για ειδικοτητα Οδηγός εφοδιασμου μεταφορών και απο πληροφορια που ειχα, ειμαι λιγο μετα την 10αδα

ArmyGR
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από ArmyGR »

Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα να ρωτήσω, στις ψυχοτεχνικες απλά περνάς συνέντευξη και σου κάνουν ερωτήσεις του τύπου γιατί επέλεξες να έρθεις στον στρατό κτλ ή βάζουν και τα γνωστά matrix test ώστε να διαπιστωθεί ο βαθμός νοημοσύνης (αν το είπα σωστά) του κάθε υποψηφίου; Επίσης, πηγαίνοντας για τις ΠΚΕ στον εκάστοτε τόπο που γίνονται οι εξετάσεις δεν θα ξέρουμε ήδη απο πριν την σειρά κατάταξης στην ειδικότητα; Θέλω να πω ότι αν πχ στα 15 άτομα μιας ειδικότητας είσαι μέσα σε αυτούς τους 15 και περάσεις τα αθλήματα με επιτυχία πρέπει να θεωρείσαι ήδη ΕΠΟΠ απλά περιμένεις τους οριστικούς πίνακες και την ημερομηνία/τόπο κατάταξης!

Ευχαριστώ πολύ και πάλι!

Άβαταρ μέλους
georgehellas
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από georgehellas »

Από ξαδέλφη τχη υποδιοιηκητή, τους τα έχουν πάει υποχρεωτικά 3 τα χρόνια για τις μεταθέσεις, από 2 που ήταν.
Άβαταρ μέλους
Mortar
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από Mortar »

Δεν αντιλέγω ότι αν υπάρξουν υπηρεσιακές ανάγκες μπορεί να μετακινηθεί κόσμος. Υπό φυσιολογικές συνθήκες το αναγράφει η προκήρυξη αυτό.
Άβαταρ μέλους
ΟΒΑ17
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από ΟΒΑ17 »

Από στιγμή σε στιγμή. Αναμένετε
Ζ'ΜΑΚ
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση