Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 26
Όπως βλέπεις το άρθρο γραφει ποτε θα δώσουμε αθλήματα οπότε εσύ πρέπει να υπολογίζεις ότι θα ξεκινήσουμε γύρω στις 22 του μήνα Όπως είπε και ένα άλλο παιδί μια χαρά μας ξεπετανε ενα θέλουνε
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 42
Άρα πάνε για μετά της 15 Αυγούστου οι πίνακες;
Λογικά πριν
- Chris B.
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 36
- Επάγγελμα: Προγραμματιστής
Από ότι καταλαβαίνω κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά λίγο υπομονή ακόμα μόνο και θα μάθουμε ξέρω ότι είμαστε όλοι ανυπόμονοι αλλά δεν μένει πολύ ακόμα ! Καλή επιτυχία σε όλους !Charlie Harper 13 έγραψε:Άρα πάνε για μετά της 15 Αυγούστου οι πίνακες;
- Giwtobol22
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 113
Θα δούμε φίλε ποτε πάνε οι πίνακες, εγώ πιστεύω αυτή την εβδομάδα θα βγουν
Boxing star
Καλησπέρα ξαναλέω, και οι δικές μου πληροφορίες είναι για εντός βδομάδας, αλλά και 16 να βγουν ρε παιδιά χαλαρώστε περάστε ένα 3ημερο χαλάρωσης γιατί αν είμαστε μέσα από Οκτώβρη ξεκινάνε τα ζόρια και τέλος η πολιτική ζωή!Κάντε τα μπάνια σας και ραντεβού για ΠΚΕ τέλη του μήνα!
- Nikoseuamcs
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 63
Λοιπόν καλησπέρα παιδιά η δική μου άποψη και ταυτόχρονα μία γνώμη που μου έχει πει κάποιος γνωστός μου, τα βλήματα θα ξεκινήσουν κάπου στους 18 γιατί μιλάμε για ψυχοτεχνικά και αθλήματα επομένως μιλάμε για δύο μέρες ψυχοτεχνικά και δύο μέρες αθλήματα άρα υπολογίστε ότι εάν τυχόν όντως ξεκινάνε 29 που λένε υπολογίστε 2 μέρες πίσω άρα αυτόματα μιλάμε για 26 Αυγούστου.Giwtobol22 έγραψε:Θα δούμε φίλε ποτε πάνε οι πίνακες, εγώ πιστεύω αυτή την εβδομάδα θα βγουν
Ωστόσο μέσα σε αυτό το άρθρο που ανέβασε η Τόνια δεν αναφέρει πουθενά για τους πίνακες. Οι πίνακες μπορεί να βγούνε αύριο και τα θύματα να κανονιστούν και το Σεπτέμβριο αυτό δεν έχει σημασία εμάς σημασία και μας καίει όλους θεωρώ είναι το αν είμαστε επιτυχόντες οι επιλαχόντες η ανεπιτυχής και γενικά να δούμε πού θα πάμε να δώσουμε και εκεί πιστεύω θα γράφει και πότε ακριβώς θα δώσουμε επομένως όλα αυτά που λέμε είναι εικασίες και καλύτερα να βγουν λίγο πιο μετά και να είμαστε σίγουροι για τα αποτελέσματα παρά να βγούνε τώρα και να γίνουν λάθη.
Γιατί εγώ για παράδειγμα Μου είχανε υπολογίσει 218 μόρια και τελικά έχω 818 μόρια και αυτό γιατί δεν μου είχαν υπολογίσει για το ΑΕΙ πτυχίο μου που σύμφωνα με την προκήρυξη λέει ότι οποιοδήποτε και αεί να έχεις Πανεπιστημίου είτε εμπορικού Ναυτικού γιατί στην προκειμένη περίπτωση εγώ διάλεξα Αρμενιστής προσμετράται κανονικά γιατί γράφει ισότιμου ή άλλου πτυχίου ημεδαπής ή αλλοδαπής.
Επομένως αυτό δεν το είχανε δει και για αυτό μείωσαν πόντους 450 δεν μου είχα μετρήσει και την προϋπηρεσία που όσοι λέτε ότι δεν μετράει εσφαλμένα το λέτε και θα έπρεπε να έχετε κάνει ένσταση και για από αυτό χάσατε επομένως σας εύχομαι σε όλους Καλή επιτυχία και αργά ή γρήγορα τα αποτελέσματα θα βγούνε όσοι θεωρείτε ότι έχετε αρκετά μόρια ξεκινήστε να κάνετε προετοιμασία γιατί κάποια αθλήματα δεν βγαίνουν εύκολα με τελευταίας στιγμής προετοιμασία.
Αυτά από μένα συγνώμη αν σας κούρασα με αυτό το σεντόνι που ανεβάζω αλλά έπρεπε κάποια στιγμή να το εξηγήσω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Αύγ 08, 2022 9:14 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σίγουρα το λογικό αυτό είναι για να ξεκινήσουν τα υγειονομικά και να ξεκινήσουν και τα αθλήματα τότε
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 16
Είναι ελαστικοί στα αθλήματα; Ξέρει κάποιος;
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 478
Nikoseuamcs έγραψε:Λοιπόν καλησπέρα παιδιά η δική μου άποψη και ταυτόχρονα μία γνώμη που μου έχει πει κάποιος γνωστός μου, τα βλήματα θα ξεκινήσουν κάπου στους 18 γιατί μιλάμε για ψυχοτεχνικά και αθλήματα επομένως μιλάμε για δύο μέρες ψυχοτεχνικά και δύο μέρες αθλήματα άρα υπολογίστε ότι εάν τυχόν όντως ξεκινάνε 29 που λένε υπολογίστε 2 μέρες πίσω άρα αυτόματα μιλάμε για 26 Αυγούστου.Giwtobol22 έγραψε:Θα δούμε φίλε ποτε πάνε οι πίνακες, εγώ πιστεύω αυτή την εβδομάδα θα βγουν
Ωστόσο μέσα σε αυτό το άρθρο που ανέβασε η Τόνια δεν αναφέρει πουθενά για τους πίνακες. Οι πίνακες μπορεί να βγούνε αύριο και τα θύματα να κανονιστούν και το Σεπτέμβριο αυτό δεν έχει σημασία εμάς σημασία και μας καίει όλους θεωρώ είναι το αν είμαστε επιτυχόντες οι επιλαχόντες η ανεπιτυχής και γενικά να δούμε πού θα πάμε να δώσουμε και εκεί πιστεύω θα γράφει και πότε ακριβώς θα δώσουμε επομένως όλα αυτά που λέμε είναι εικασίες και καλύτερα να βγουν λίγο πιο μετά και να είμαστε σίγουροι για τα αποτελέσματα παρά να βγούνε τώρα και να γίνουν λάθη.
Γιατί εγώ για παράδειγμα Μου είχανε υπολογίσει 218 μόρια και τελικά έχω 818 μόρια και αυτό γιατί δεν μου είχαν υπολογίσει για το ΑΕΙ πτυχίο μου που σύμφωνα με την προκήρυξη λέει ότι οποιοδήποτε και αεί να έχεις Πανεπιστημίου είτε εμπορικού Ναυτικού γιατί στην προκειμένη περίπτωση εγώ διάλεξα Αρμενιστής προσμετράται κανονικά γιατί γράφει ισότιμου ή άλλου πτυχίου ημεδαπής ή αλλοδαπής.
Επομένως αυτό δεν το είχανε δει και για αυτό μείωσαν πόντους 450 δεν μου είχα μετρήσει και την προϋπηρεσία που όσοι λέτε ότι δεν μετράει εσφαλμένα το λέτε και θα έπρεπε να έχετε κάνει ένσταση και για από αυτό χάσατε επομένως σας εύχομαι σε όλους Καλή επιτυχία και αργά ή γρήγορα τα αποτελέσματα θα βγούνε όσοι θεωρείτε ότι έχετε αρκετά μόρια ξεκινήστε να κάνετε προετοιμασία γιατί κάποια αθλήματα δεν βγαίνουν εύκολα με τελευταίας στιγμής προετοιμασία.
Αυτά από μένα συγνώμη αν σας κούρασα με αυτό το σεντόνι που ανεβάζω αλλά έπρεπε κάποια στιγμή να το εξηγήσω
Η προκήρυξη λέει
Α. Πτυχίο ή δίπλωμα ακαδημιών Εμπορικού ναυτικού Ή το ; Ομώνυμο ή αντίστοιχης Ειδικότητας ισότιμο πτυχίο ή δίπλωμα Σχολών ημεδαπής ή αλλοδαπής
Ομώνυμο ή αντίστοιχης Ειδικότητας Ισότιμο
Πχ Το πτυχίο μαθηματικών δεν είναι ομώνυμο ή αντίστοιχης ειδικότητας ισότιμο του πτυχίου πλοίαρχου
Για Να μετράνε όλα τα ΑΕΙ ανεξαρτήτως ειδικότητας Θα έπρεπε να λέει τουλάχιστον παντός τύπου απολυτήριο λυκείου
ή Ο;μώνυμο ή αντίστοιχης ειδικότητας Ή ;ισότιμο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Δευ Αύγ 08, 2022 9:53 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
οχι δεν είναι ελαστικοί καθόλου!Πέρυσι Θεσσαλονίκη κόβανε για πλάκα ειδικά κοπέλες σε μίλι και έλξεις!EELEEENIIII έγραψε:Είναι ελαστικοί στα αθλήματα; Ξέρει κάποιος;
Θυμάμαι τη μέρα που έδινα πέρυσι αθλήματα ήταν γύρω στις 15 κοπέλες και κατάφεραν όλο και όλο 2 να τα περάσουν η μια έπαιζε ποδοαφαιρο και η άλλη έκανε πάλη. Με λίγα λόγια ηταν σχετικές με τον αθλητισμό
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 13
Και εμείς που δώσαμε στην Λάρισα περσυ ήταν δεν ήταν καθόλου ελαστικοί ειδικά στο εκατοσταρι και στο μίλι. Θυμαμαι ένα παιδί που ήταν οβα και έκανε 7:31 στο μίλι και ο άλλος τον έκοψε. Του έλεγε σε παρακαλώ ειμαι Οβα αν δεν περασω τώρα δεν μπορώ να ξανακάνω τα χαρτιά μου (ήταν 30 χρονών) και είχε και δύο παιδιά. Και ο άλλος γυρίζει και του λέει οι κανόνες είναι κανονες και πρέπει να τηρούνται. Ειναι το μόνο άτομο που πραγματικά λυπήθηκα που κόπηκε και ας μην το ήξερα το παλικάρι
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 478
giorgos2419 έγραψε:Και εμείς που δώσαμε στην Λάρισα περσυ ήταν δεν ήταν καθόλου ελαστικοί ειδικά στο εκατοσταρι και στο μίλι. Θυμαμαι ένα παιδί που ήταν οβα και έκανε 7:31 στο μίλι και ο άλλος τον έκοψε. Του έλεγε σε παρακαλώ ειμαι Οβα αν δεν περασω τώρα δεν μπορώ να ξανακάνω τα χαρτιά μου (ήταν 30 χρονών) και είχε και δύο παιδιά. Και ο άλλος γυρίζει και του λέει οι κανόνες είναι κανονες και πρέπει να τηρούνται. Ειναι το μόνο άτομο που πραγματικά λυπήθηκα που κόπηκε και ας μην το ήξερα το παλικάρι
Συμφωνώ στην Λάρισα ο άλλος έπεσε 2-3 μέτρα πριν τον τερματισμό τερμάτισε υποβασταζόμενος και κόπηκε, Θεωρώ φέτος θα γίνει πανηγύρι κουτσοί στραβοί παχύσαρκοι όλοι μέσα, είμαστε σε προεκλογική χρόνια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Δευ Αύγ 08, 2022 10:27 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 14
Στους πίνακες θα ξέρουμε τι θέση είμαστε στα μόρια με βάση την ειδικότητα ;
- Giwtobol22
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 113
Καλά καλά μην το δένεις κόμπο, για εμένα οποιος δεν μπορεί να περάσει αυτές τις γελοιότητες για αθλήματα να φύγει, δεν με ενδιαφέρει αν με κράξετε εννοείται η γνώμη μου είναι αυτή, πραγματικά τα αθλήματα είναι γελοία και για εμένα θα έπρεπε να παίρνει μόνο αθλητές φυσικά με μια στοιχειώδη μόρφωση αλλά μόνο γερά κορμιά
Boxing star
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης