Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)
- kostaslaparidis
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Καλησπέρα στην ομάδα Έχω μια απορία
Λογικά αρκετοί από εσάς θα είδα ότι έχουν βγει τά μόρια
Το θέμα μου είναι ότι σε αυτή την προκήρυξη μου τα βγάζει λιγότερο ενώ στην προηγούμενη ήταν ποίο πολλά
Έχεις συμβεί σε κανέναν άλλον ;
Λογικά αρκετοί από εσάς θα είδα ότι έχουν βγει τά μόρια
Το θέμα μου είναι ότι σε αυτή την προκήρυξη μου τα βγάζει λιγότερο ενώ στην προηγούμενη ήταν ποίο πολλά
Έχεις συμβεί σε κανέναν άλλον ;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 14
Κ εγωωωω αδερφέ αλλά 642 μόρια
Παιδιά οποίος ξέρει πράγματα για ράφτης στρατιωτικού εργοστασίου ας γράψει μερικά πράγματα ευχαριστώ
- Nikitas13
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 3
518 μόρια για Πλήρωμα ερπυστριοφόρωνΕίναι καλά πιστεύετε ;
Υπάρχουν πουθενά τα περσινά αποτελέσματα γιατί δεν τα βρίσκω πουθενά.
Εάν τα βρει κάποιος να τα στείλει.
Καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα σε όλους και σε όλες εύχομαι !
Υπάρχουν πουθενά τα περσινά αποτελέσματα γιατί δεν τα βρίσκω πουθενά.
Εάν τα βρει κάποιος να τα στείλει.
Καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα σε όλους και σε όλες εύχομαι !
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Ακούστε λίγο θέλω να πω κάτι γιατί δε ξέρω τι κόμπλεξ έχουν μερικοίΜου στέλνει ένας χωρίς να θέλω να πω όνομα, ράφτες έχουν δηλώσει πολλοί οβα από Λήμνο κατά λέξη.
Του απαντάω εντάξει ρε φίλε και εγώ οβα είμαι και δήλωσα και μου λέει δεν είναι οβα όπως είστε εσυ κάτι άλλο είναι.
Αρχικά να πω ότι το «κάτι άλλο» δεν υπάρχει, κατά δεύτερον μη βγάζετε κόμπλεξ. Προσωπικά εγώ σε ότι έχω πει έχω πέσει μέσα και έχω βοηθήσει πολύ κόσμο χωρίς να είναι και απαραίτητο βοήθησα γιατί έτσι είμαι σαν άνθρωπος και όταν μάθω χρήσιμο θα ήθελα να το μοιραστώ όπως κάνω παρά να το κρατάω για πάρτη μου.
Για αυτό μη βγάζετε μερικοί κόμπλεξ και ο καθένας ας κοιτάξει τη πάρτη του και τα μόρια του
Του απαντάω εντάξει ρε φίλε και εγώ οβα είμαι και δήλωσα και μου λέει δεν είναι οβα όπως είστε εσυ κάτι άλλο είναι.
Αρχικά να πω ότι το «κάτι άλλο» δεν υπάρχει, κατά δεύτερον μη βγάζετε κόμπλεξ. Προσωπικά εγώ σε ότι έχω πει έχω πέσει μέσα και έχω βοηθήσει πολύ κόσμο χωρίς να είναι και απαραίτητο βοήθησα γιατί έτσι είμαι σαν άνθρωπος και όταν μάθω χρήσιμο θα ήθελα να το μοιραστώ όπως κάνω παρά να το κρατάω για πάρτη μου.
Για αυτό μη βγάζετε μερικοί κόμπλεξ και ο καθένας ας κοιτάξει τη πάρτη του και τα μόρια του
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 9
Καλησπέρα! Έχω 347 μόρια έχω καμία ελπίδα;
33ΜΚ αστους. Μην απαντας καν... Και σε μενα ειχουν στειλει διάφοροι κομπλεξικοί Να σαι καλα. Για τις πληροφορίες που μας δινεις!
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 128
33ΜΚ ποτε προβλεπεις να γίνουν οι πκε;
φιλε αν επαληθευτούν οι πίνακες την άλλη Τρίτη-Τετάρτη τότε παίζει και από 22 που ήταν και η αρχική εκτίμηση! Αλλιώς πιάνουμε ΣεπτέμβρηStr vpv έγραψε:33ΜΚ ποτε προβλεπεις να γίνουν οι πκε;
- Giwtobol22
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 113
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 145
Δεν υπαρχει περιπτωση για να βγουν την αλλη εβδομαδα... Δευτερα ξεκινανε να μελετανε τις προσφυγες και η κουτση μαρια εχει κανει ενσταση γιατι ενω τα εβγαζε 1200 μορια εχει 13033ΜΚ έγραψε:φιλε αν επαληθευτούν οι πίνακες την άλλη Τρίτη-Τετάρτη τότε παίζει και από 22 που ήταν και η αρχική εκτίμηση! Αλλιώς πιάνουμε ΣεπτέμβρηStr vpv έγραψε:33ΜΚ ποτε προβλεπεις να γίνουν οι πκε;
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 478
Αν δεν έχουν αρχίσει είδη να τις κοιτάνε τότε απο το Σάββατο το πρωίanonymous19970 έγραψε:Δεν υπαρχει περιπτωση για να βγουν την αλλη εβδομαδα... Δευτερα ξεκινανε να μελετανε τις προσφυγες και η κουτση μαρια εχει κανει ενσταση γιατι ενω τα εβγαζε 1200 μορια εχει 130
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Αύγ 03, 2022 10:35 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 5
Καλήμερα. Την προϋπηρεσία στους εφέδρους που έχουν τελειώσει το 14μηνο πόσους μήνες τη μετράνε...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες