Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
OTI NA NE
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από OTI NA NE »

Καλημερα Θα ηταν καλο καποια παιδια πριν κανουν τις ερωτησεις τους!

Να κοιτανε αν εχουν ξανα γινει. Και εχουν απαντηθει !

Εκτος και αν καποιοι νομιζουν οτι κατι κανουν... Με τις συχνες και ιδιες ερωτησεις και μετα καινουργια προφιλ. Που μπαινουν.

Καλο θα ηταν αυτο να το δει ο ΔΥΚ γιατι καποια παιδακια... Παιζουν. Τρολαρουν με Της ιδιες ερωτησεις τους...

Swto
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από Swto »

OTI NA NE μάλλον είσαι όντως ότι να ναι
Mar96
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Mar96 »

Παιδιά σορυ, ακόμη δε γνωρίζω να διαχειρίζομαι το φόρουμ. Συγνώμη! 🫣Απλώς ήθελα να απαντήσω στο σχόλιο του παιδιού, αναφέροντας ότι εν μέρη έχει δίκιο, διότι το εχω παρατηρήσει και εγώ, ιδίως στις σελίδες στο fb. Πχ των εποπ αεροπορίας καποιος εντελώς τυχαία, σε ανώνυμη περιήγηση ανάφερε την ίδια ακριβώς απορία σ μήνυμα. Είναι κουραστικό κάποιος/-α να ρωτάει τα ίδια κ τα ίδια συνεχώς. Και από την άλλη πλευρά για εμάς τους υπόλοιπους είναι ψυχοφθόρο να βλέπουμε τα ίδια και τα ίδια συνεχώς. Καλό μήνα σε όλους εύχομαι παίδες και καλά αποτελέσματα! 😊

OTI NA NE
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Swto έγραψε:OTI NA NE μάλλον είσαι όντως ότι να ναι

Εχεις να πεις κατι ποιο σοβαρο !

Η απλα θελεις πισω απο μια οθονη να το παιζεις ... Και να τρολαρεις. Που ειναι το ποιο ευκολο να κανεις

33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 375

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

Χαλαρώστε παιδιά λογικό να υπάρχει ένταση ο καθένας λέει το δικό του και η αναμονή είναι τεράστια μιλάμε για μια προκήρυξη που ξεκίνησε Μάρτιο και στην καλύτερη θα λήξει Οκτώβρη με τη κατάταξη. Δεν είναι λίγος και ο καιρός!Μόλις μίλησα με τον δικό μου οι προσωρινοί πίνακες μορίων είναι έτοιμοι. Όταν τον ρώτησα ποτε θα ανακοινωθούν μου είπε περιμένουν από αύριο. Προφανως περιμένουν και τα αλλά 2 σώματα να είναι έτοιμα για να τα ανακοινώσουν μαζί. Οποτε ίσως και από αύριο να έχουμε αποτελέσματα αλλιώς έως 12 το μήνα!

Άβαταρ μέλους
Nikoseuamcs
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από Nikoseuamcs »

Παιδιά ηρεμήστε ένα forum είναι μην παρεξηγείσαι τώρα μεταξύ σας για βλακείες... Εδώ προσπαθούμε να βρούμε λύσεις και απαντήσεις σχετικά με τους προβληματισμούς μας που έχουν σχέση με το στρατό ξηράς και γενικά με την θητεία των ΕΠΟΠ Δεν χρειάζεται ο ένας να προσβάλει τον άλλον. Μπορεί κάποιοι εδώ μέσα να κάνουν τις ίδιες ερωτήσεις αλλά σκεφτείτε ότι έχουμε 130 σελίδες μέσα σε ένα φόρουμ... Επομένως είναι φυσικό και επόμενο ο άλλος δεν κάτσει να διαβάσει από την πρώτη σελίδα μέχρι την 130 σελίδα τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις που έχουν δοθεί για αυτό ίσως θεωρούνται ότι έχουν διατυπωθεί ξανά και ξανά οι ερωτήσεις οι ίδιες... Ο ότι να ναι προσπαθεί με το δικό του τρόπο να δώσει λύσεις στους προβληματισμούς των παιδιών που κάνουν κάποιες ερωτήσεις...
OTI NA NE
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

33ΜΚ έγραψε:Χαλαρώστε παιδιά λογικό να υπάρχει ένταση ο καθένας λέει το δικό του και η αναμονή είναι τεράστια μιλάμε για μια προκήρυξη που ξεκίνησε Μάρτιο και στην καλύτερη θα λήξει Οκτώβρη με τη κατάταξη. Δεν είναι λίγος και ο καιρός!Μόλις μίλησα με τον δικό μου οι προσωρινοί πίνακες μορίων είναι έτοιμοι. Όταν τον ρώτησα ποτε θα ανακοινωθούν μου είπε περιμένουν από αύριο. Προφανως περιμένουν και τα αλλά 2 σώματα να είναι έτοιμα για να τα ανακοινώσουν μαζί. Οποτε ίσως και από αύριο να έχουμε αποτελέσματα αλλιώς έως 12 το μήνα!

Το ΠΝ ειναι ετοιμο γιατι δεν ειχε πολλες αιτησεις απλα περιμενει τα αλλα δυο σωματα

Οποτε απο αυριο οπως λες και συ φιλε θα πρεπει να βγουν

33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

OTI NA NE έγραψε:
33ΜΚ έγραψε:Χαλαρώστε παιδιά λογικό να υπάρχει ένταση ο καθένας λέει το δικό του και η αναμονή είναι τεράστια μιλάμε για μια προκήρυξη που ξεκίνησε Μάρτιο και στην καλύτερη θα λήξει Οκτώβρη με τη κατάταξη. Δεν είναι λίγος και ο καιρός!Μόλις μίλησα με τον δικό μου οι προσωρινοί πίνακες μορίων είναι έτοιμοι. Όταν τον ρώτησα ποτε θα ανακοινωθούν μου είπε περιμένουν από αύριο. Προφανως περιμένουν και τα αλλά 2 σώματα να είναι έτοιμα για να τα ανακοινώσουν μαζί. Οποτε ίσως και από αύριο να έχουμε αποτελέσματα αλλιώς έως 12 το μήνα!

Το ΠΝ ειναι ετοιμο γιατι δεν ειχε πολλες αιτησεις απλα περιμενει τα αλλα δυο σωματα

Αντε να δούμε
Άβαταρ μέλους
Nikoseuamcs
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από Nikoseuamcs »

33ΜΚ έγραψε:
OTI NA NE έγραψε:

Αντε να δούμε
Άιντε να δούμε...

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 478

Δημοσίευση από re pate kala re »

Eirhnh_ έγραψε:Καλησπέρα σας.Ξέρει κανείς αν είναι τα ίδια αθλήματα για ξηράς και ναυτικό;

Αναφέρονται όλα Αναλυτικά στην προκήρυξη ΣΞ - ΠΝ - ΠΑ

33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

giorgosoba17 έγραψε:Παιδιά καλησπέρα με 600 μόρια για ΡΑΦΤΗΣ είναι καλά; Λέτε να είμαι μέσα ;
αν δεν είσαι τρολ γιατί βλέπω νέο προφίλ, με 600 μόρια πιστεύω είσαι καλά ναι ίσως είσαι επιτυχών πέρυσι ο πρώτος μπήκε με 551
Άβαταρ μέλους
Giwtobol22
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 113

Δημοσίευση από Giwtobol22 »

Λέτε αύριο να έχουμε νέα;
Boxing star
OTI NA NE
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

re pate kala re έγραψε:
Eirhnh_ έγραψε:Καλησπέρα σας.Ξέρει κανείς αν είναι τα ίδια αθλήματα για ξηράς και ναυτικό;

Αναφέρονται όλα Αναλυτικά στην προκήρυξη ΣΞ - ΠΝ - ΠΑ

ΕικόναΕικόνα Η προκηρυξη υπαρχει για να την διαβαζουν αυτοι που θελουν πραγματικα να μπουν σαν ΕΠΟΠ

Μην ξανα απαντησεις σε τετοιες ερωτησεις φιλε (re pate kala)

Αποψη μου ειναι οτι εχουν μπει καποιοι... Η καποιος... Και μας τρολαρει γιατι δεν γουσταρει της Ενοπλες Δυναμεις

Swto
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από Swto »

Μαζεύτηκε ο ΟΤΙ ΝΑ ΝΕ με τον ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ και τα έκαναν όλα οπααα καρακαλετσι
kostadiss77
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από kostadiss77 »

Καλησπέρα, οι ΟΒΑ χρειάζεται να περάσουν ξανά από επιτροπή απαλλαγών ;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες