Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Swto
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από Swto »

Ξέρεις κανείς να μου απαντήσει εδώ ;

Παιδιά μια ερώτηση έχω δηλώσει και ξηράς και ναυτικό είμαι καταλληλος και στα δυο θα ήθελα να ρωτήσω εάν με ζητήσουν να περάσω τελικά από γιατρούς θα πρέπει να χω και τα δυο χαρτιά συμπληρωμένα από γιατρούς με σφραγίδες κλπ ή φτάνει μόνο το ένα ;

Άβαταρ μέλους
Nikoseuamcs
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από Nikoseuamcs »

Mortar έγραψε:Καταντάει κουραστικό μετά από ένα σημείο. Σου εξηγούν τόσο να λυρικά τα παιδιά και εσυ συνεχίζεις να μην κατανοείς. Είναι δυνατόν να μπορείς να μείνεις μόνο εσυ ; Δηλαδή αν έχει παιδιά, αυτά θα μένουν σε άλλο σπίτι με τον σύζυγο ; Εννοείται στο ίδιο σπίτι.
Άκου ήμουν φοιτήτρια και εμένα σε φοιτητική εστία... Ο σύντροφός μου όμως δεν μπορούσε να μείνει παρόλο που έλεγαν ότι επιτρέπεται η σπιτονοικοκυρά δεν το επέτρεπε... Για αυτό ρωτάω

33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 375

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

Swto έγραψε:Ξέρεις κανείς να μου απαντήσει εδώ ;

Παιδιά μια ερώτηση έχω δηλώσει και ξηράς και ναυτικό είμαι καταλληλος και στα δυο θα ήθελα να ρωτήσω εάν με ζητήσουν να περάσω τελικά από γιατρούς θα πρέπει να χω και τα δυο χαρτιά συμπληρωμένα από γιατρούς με σφραγίδες κλπ ή φτάνει μόνο το ένα ;

Και τα 2 γιατί είναι διαφορετικά σώματα και έχεις σε κάθε έντυπο διαφορετικό κωδικό αίτησης
33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

Nikoseuamcs έγραψε:
Mortar έγραψε:Καταντάει κουραστικό μετά από ένα σημείο. Σου εξηγούν τόσο να λυρικά τα παιδιά και εσυ συνεχίζεις να μην κατανοείς. Είναι δυνατόν να μπορείς να μείνεις μόνο εσυ ; Δηλαδή αν έχει παιδιά, αυτά θα μένουν σε άλλο σπίτι με τον σύζυγο ; Εννοείται στο ίδιο σπίτι.
Άκου ήμουν φοιτήτρια και εμένα σε φοιτητική εστία... Ο σύντροφός μου όμως δεν μπορούσε να μείνει παρόλο που έλεγαν ότι επιτρέπεται η σπιτονοικοκυρά δεν το επέτρεπε... Για αυτό ρωτάω

η φοιτητική εστία τι σχέση έχει ακριβώς με τα ΣΟΑ;
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 478

Δημοσίευση από re pate kala re »

Nikoseuamcs έγραψε:

Άλλο φοιτητική φοιτητική εστία πανεπιστημίου που ούτε οι γονείς Σου μπορούν Να Μείνουν και άλλο διαμέρισμα με σπιτονοικοκυρά Και ενοίκιο Έξω που μπορείς Να Φιλοξενήσεις όποιον θες γκόμενο/να αδέρφια ξαδέρφια ανίψια παππούδες θείες πεθερές μπατζανάκηδες Και φίλους

Τα ΣΟΑ-ΣΟΜΥ-ΣΟΕΠΟΠ αν είσαι τυχερός και Μπεις στα 5-6-7 χρόνια είναι διαμερίσματα κανονικά 35-40τμ με ένα υπνοδωμάτιο, κουζίνα σαλόνι μαζί και μπάνιο, κεντρική θέρμανση, ανήκουν στον στρατό πληρώνεις ρεύμα- νερό- ενοίκιο - κοινόχρηστα - πετρέλαιο Και μένεις μέχρι 2 έτη Και αν δεν Υπάρξει ενδιαφέρον για ένα Ακόμα, εννοείτε ώρες κοινής με Θρησκευτική Ευλάβεια, και Δίπλα σου μπορεί να μένει ο Συνταγματάρχης Σου ή ο Λοχαγός Σου η οι δοικας σου με ότι συνεπάγετε αυτό

και όπως Είπα μην τρέφεις ελπίδες να μπεις η Αναμονή είναι τεράστια Και όταν φτάσεις να Μπεις μπορεί εκεί που θα είσαι να έρθει ένας λοχαγός Και να Χάσεις Την θέση σου επίσης μην ξεχνάς ότι τα κριτήρια για να Μπεις είναι πολλά και αυστηρά και στο λέω απο προσωπική εμπειρία γιατί έχω μείνει σε ΣΟΑ

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Κυρ Ιούλ 31, 2022 7:04 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
fnFAL
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από fnFAL »

Εφοσον θα περάσουμε 1 φορα πκε για Οσα σώματα και να έχουμε δηλώσει γιατι να έχουμε διαφορετικά χαρτια για τους γιατρους για καθε σωμα;

Αναφέρθηκε κατι παραπανω

33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

fnFAL έγραψε:Εφοσον θα περάσουμε 1 φορα πκε για Οσα σώματα και να έχουμε δηλώσει γιατι να έχουμε διαφορετικά χαρτια για τους γιατρους για καθε σωμα;

Αναφέρθηκε κατι παραπανω

τα χαρτιά αυτά θα στα πάρει η επιτροπή την αίτηση σου δηλαδή.Προφανως αν είσαι επιτυχών και στα 2 πρέπει να έχει 2 έντυπα με γιατρούς δεν έχει κοινό κωδικό αίτησης και σε ξηρά και σε αεροπορία ή ναυτικό είναι διαφορετικοί
Άβαταρ μέλους
fnFAL
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από fnFAL »

Καταλαβαίνω τι εννοείς... Απλα υπεθεσα οτι εφοσον κριθείς ας πουμε πχ ικανος για ξηρας θα θεωρείσαι και για αεροπορίας ή για ναυτικο αφου τις πκε τις περνάς μια φορα

giorgos2419
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από giorgos2419 »

Από την στιγμή που θα σε καλέσουν σε ένα σώμα για παράδειγμα στον στρατό ξηράς πρέπει να έχεις τα έντυπα του στρατού ξηράς και ας είσαι επιτυχών και στα τρία σώματα. Ετσι έγινε τουλάχιστον περισυ. Περναγες από ένα σώμα και σε ρωταγαν αν είσαι κοινός υποψήφιος στα άλλα σώματα έτσι ώστε να το δηλώσουν αυτοί
33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

giorgos2419 έγραψε:Από την στιγμή που θα σε καλέσουν σε ένα σώμα για παράδειγμα στον στρατό ξηράς πρέπει να έχεις τα έντυπα του στρατού ξηράς και ας είσαι επιτυχών και στα τρία σώματα. Ετσι έγινε τουλάχιστον περισυ. Περναγες από ένα σώμα και σε ρωταγαν αν είσαι κοινός υποψήφιος στα άλλα σώματα έτσι ώστε να το δηλώσουν αυτοί
Σωστα έτσι. Αλλά εφόσον δε γνωρίζει αν είναι επιτυχών σε κάποιο σώμα δε θα είναι λογικό να έχει τα έντυπα και απ τα 2 σώματα που δηλωσε; Και αν είναι επιτυχών στη ξηρά πχ πάει με τα έντυπα της ξηράς
giorgos2419
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από giorgos2419 »

Σωστά. Ο καθένας μπορεί να περάσει από τώρα τους γιατρούς για να βάλει υπογραφές και στα 3 έντυπα αν έχει κάνει και για τα τρία σώματα ή μπορεί να περιμένει να βγουν τα αποτελέσματα και να δει σε ποιο σώμα θα τον καλέσουν, αν τον καλέσουν και να βάλει υπογραφές μόνο για αυτό το σώμα. Αν δεν κάνω λάθος όμως κάπου μέσα στην προκήρυξη είχα διαβάσει ότι οι άντρες κατατάσσονται σε σώμα που υπηρέτησαν, δηλαδή αν κάποιος υπηρέτησε στην αεροπορία σαν φαντάρος θα περάσει πκε στην αεροπορία ακόμη και αν είναι στον στρατό ξηράς σε καλύτερη θέση και τελικά καταταγεί σε στρατό ξηράς. Περισυ έδινα με παιδί που έδωσε πκε στον στρατό ξηράς παρόλο που στο ναυτικό ήταν πρώτος στην ειδικότητα που είχε δηλώσει. Περασε κανονικά πκε στον στρατό ξηράς και μετά πέρασε ναυτικό και τώρα είναι στο ναυτικό
giorgosoba17
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από giorgosoba17 »

Παιδιά καλησπέρα με 600 μόρια για ΡΑΦΤΗΣ είναι καλά; Λέτε να είμαι μέσα ;
Eirhnh_
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4
Ενδιαφέροντα: Στρατός

Δημοσίευση από Eirhnh_ »

Καλησπέρα σας.Ξέρει κανείς αν είναι τα ίδια αθλήματα για ξηράς και ναυτικό;

Mark79
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Mark79 »

Παιδιά θα έχουμε αποτελέσματα Τρίτη ή γενικά μέσα στην εβδομάδα; Τι λέτε; Γνωρίζει κανένας κατι;
Mark79
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Mark79 »

Και κάτι ακόμα. Μετά τις ενστάσεις για τα μόρια θα βγουν προσωρινοι πίνακες επιτυχοντων-επιλαχοντων;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες