Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 14
Δε γράφει ίδια η αντίστοιχη των ειδικών δυνάμεων για να πεις ότι πρέπει κάποιος να δηλώσει ειδικές για να πάρει τα μόρια
Πχ αν ήσουν ΕΔ οδηγός και κάνεις για ΕΠΟΠ οδηγός αεροπορία Ναυτικό και στρατό παίρνεις κανονικά τα 100 μόρια από ΕΔ αν επιλέξεις αλλ ειδικότητα σε κάποιο σώμα δεν θα τα πάρεις...
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 478
Rafale122 έγραψε:Πχ αν ήσουν ΕΔ οδηγός και κάνεις για ΕΠΟΠ οδηγός αεροπορία Ναυτικό και στρατό παίρνεις κανονικά τα 100 μόρια από ΕΔ αν επιλέξεις αλλ ειδικότητα σε κάποιο σώμα δεν θα τα πάρεις...
Περσι υποψήφιος δήλωσε Ειδικότητα ίδια με την Θητείας Του εκτός ειδικών δεν την πήρε, το είχε γράψει και εδώ επίσης τα 20 του αλεξιπτωτιστή τα πήραν μόνο όσοι δήλωσαν περσι τενεφ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Κυρ Ιούλ 31, 2022 2:57 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η διατύπωση μπερδεύει της εν λόγω μοριοδοτησης. Αλλά ναι δεν παίρνεις μόρια ειδικών δυνάμεων και είναι παράλογο γτ δεν έχεις πριμ από τις ειδικές όπως έχεις σε άλλα σώματα όπως αστυνομίας πυροσβεστικής κλπ
Μήπως έκαναν λάθος όπως σε αρκετούς έκανε ένσταση για να του πούνε το λόγο ;
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 478
Rafale122 έγραψε:Μήπως έκαναν λάθος όπως σε αρκετούς έκανε ένσταση για να του πούνε το λόγο ;
δεν ήταν 1-2 εκεί που έδωσα εγώ ήταν τουλάχιστον 20 άτομα
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 19
Ναι ξέχασα να το πω δήλωσα τεχνίτης σκαφών στις ειδικές δυνάμεις μετράνε και τα 90 της θητείας και των ειδικών δυνάμεων και τα αλεξίπτωτα ;
- Nikoseuamcs
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 63
Καλημέρα. Μια ερώτηση, μπορεί να είναι και χαζή. Άκουσα - διάβασα κάπου ότι οι ΕΠΟΠ μέχρι να ορκιστούν δεν βγαίνουν από το στρατόπεδο... (Διορθώσετε με εάν κάνω λάθος) . Η ερώτηση είναι μετά από την ορκομωσία ξέρετε εάν παίρνουν άδεια και εάν ναι για πόσες (ώρες - μέρες) μιλάμε... Υ. Γ.: Βγάζουμε και στρατιωτική ταυτότητα για να έχουμε εκπτώσεις κλπ ή επειδή δεν είμαστε ακόμα σε ειδικότητα δεν έχουμε;
- Nikoseuamcs
- Επιλοχίας

- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 145
Μισθο ξεχνας για το πρωτο διμηνο θα τα παρεις ολα μαζεμενα (και θα κανουν και καποιες εξτρα κρατησεις) μετα απο αρκετο καιρο, δεν μπορει κανεις να σου απαντησει συγκεκριμενα ποσα θα παρεις και ποτε. Οι οβα που μπαινουν εποπ πληρωνονται κανονικα τελη του μηνα αφου ειναι ηδη εγγεγραμενοι στο στρατοNikoseuamcs έγραψε:Άλλη μια... Ως προς τον μισθό τι ισχύει, θα παίρνουμε κατά την εκπαίδευση και κατά τη διάρκεια των σχολείων που θα περνάμε ή μετά την ορκομωσία;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 13
Καλημέρα παιδιά, θέλω να κάνω μια ερώτηση και αν ξέρει κάποιος να μου απαντήσει. Αν καταγωγής τώρα σαν ΕΠΟΠ σε μια ειδικοτητα για παράδειγμα πλήρωμα σκάφους και μετά γραφτώ σε ένα ΙΕΚ και πάρω πτυχίο νοσηλευτικής μπορώ να κάνω μετάταξη σαν νοσηλευτής?
- Nikoseuamcs
- Επιλοχίας
Καλημέρα φίλε μου. Είσαι σίγουρος για αυτό που λες; Γιατί πρώτον ένα παιδί που πήγε πέρσι ΕΠΟΠ στρατού ξηράς τα πήρε με το που βγήκε ο μήνας και δεν ήταν οβα πριν... Δεύτερον Τις μεταφορές προς το στρατό εκπαίδευσησς και μετά προς τα σχολεία, η διαμονή όταν θα είμαι εξοδουχος ποιος θα τα βάζει για τους 2 μήνες (εγώ από την τσέπη μου) ; Ξέρω ότι ο σκαμπανεας διασώστης περνάει πάρα πολλά σχολεία σε διάφορες περιοχές ... Πως θα τα βγάζει πέρα; ...anonymous19970 έγραψε:Μισθο ξεχνας για το πρωτο διμηνο θα τα παρεις ολα μαζεμενα (και θα κανουν και καποιες εξτρα κρατησεις) μετα απο αρκετο καιρο, δεν μπορει κανεις να σου απαντησει συγκεκριμενα ποσα θα παρεις και ποτε. Οι οβα που μπαινουν εποπ πληρωνονται κανονικα τελη του μηνα αφου ειναι ηδη εγγεγραμενοι στο στρατο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Ιούλ 31, 2022 11:01 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 145
10 Νεους εποπ πηρε η μοναδα μου ολοι αυτο μου ειπαν τωρα αν γινει κατι αλλο δεν ξερω. Ο στρατος σου πληρωνει τα εισητηρια για να πας στο κεντρο αλλα και αυτο γινεται μετα απο μεγαλο χρονικο διαστημα. Αυτο που λες για εξοδουχος δεν το καταλαβα. Ο στρατος σου παρεχει ολα τα απαραιτητα, φαγητα και διαμονη στο στρατοπεδο οποτε τι πληρωνεις;Nikoseuamcs έγραψε:Καλημέρα φίλε μου. Είσαι σίγουρος για αυτό που λες; Γιατί πρώτον ένα παιδί που πήγε πέρσι ΕΠΟΠ στρατού ξηράς τα πήρε με το που βγήκε ο μήνας και δεν ήταν οβα πριν... Δεύτερον Τις μεταφορές προς το στρατό εκπαίδευσησς και μετά προς τα σχολεία, η διαμονή όταν θα είμαι εξοδουχος ποιος θα τα βάζει για τους 2 μήνες (εγώ από την τσέπη μου) ; Ξέρω ότι ο σκαμπανεας διασώστης περνάει πάρα πολλά σχολεία σε διάφορες περιοχές ... Πως θα τα βγάζει πέρα; ...anonymous19970 έγραψε:Μισθο ξεχνας για το πρωτο διμηνο θα τα παρεις ολα μαζεμενα (και θα κανουν και καποιες εξτρα κρατησεις) μετα απο αρκετο καιρο, δεν μπορει κανεις να σου απαντησει συγκεκριμενα ποσα θα παρεις και ποτε. Οι οβα που μπαινουν εποπ πληρωνονται κανονικα τελη του μηνα αφου ειναι ηδη εγγεγραμενοι στο στρατο
Η πληρωμή έγινε μετά από 2 3 μήνες περίπου 2000 και ευρο ήταν όλοι απλήρωτοι εκτός από εμάς που ειμασταν οβα και μας έβαζαν κανονικά τν μισθό αλλά δεν πήραμε μετά μαζεμένα επίσης τα σχολεία που περνούσανε ακόμα δεν μας τα έχουνε δώσει όλα...
- Nikoseuamcs
- Επιλοχίας
Εννοώ ότι Όσο θα είμαι εκτός που θα μένω πχ θα πρέπει να ενοικιάζω σπίτι 🏡anonymous19970 έγραψε:10 Νεους εποπ πηρε η μοναδα μου ολοι αυτο μου ειπαν τωρα αν γινει κατι αλλο δεν ξερω. Ο στρατος σου πληρωνει τα εισητηρια για να πας στο κεντρο αλλα και αυτο γινεται μετα απο μεγαλο χρονικο διαστημα. Αυτο που λες για εξοδουχος δεν το καταλαβα. Ο στρατος σου παρεχει ολα τα απαραιτητα, φαγητα και διαμονη στο στρατοπεδο οποτε τι πληρωνεις;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Ιούλ 31, 2022 1:33 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες