Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)
Με λίγα λόγια το έτος δεν μετράει χρονολογίακα 22 23 24 κλπ πρέπει να κλείσεις δύο πραγματικά έτη υπηρεσίας υπηρεσίας για να λάβεις και τα 50
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 20
Αρα εγω που δεν εχω κλεισει ακομα χρονο ως ΟΒΑ τα παιρνω τα 100 μορια η οχι;
Τα παίρνεις φίλε ναι, εφόσον κατέθεσες τα χαρτιά σου ως ΟΒΑ παίρνεις 100
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 20
εγινε φιλε μου σε ευχαριστω για την απαντηση33ΜΚ έγραψε:Τα παίρνεις φίλε ναι, εφόσον κατέθεσες τα χαρτιά σου ως ΟΒΑ παίρνεις 100
Swto έγραψε:Εσυ DimitrisN63 πολύ μπαίνεις και λες πολλά και μιλάς άσχημα πρόσεχε φίλε πρόσεχε πολύ αυτό έχω να σου πω
Το παλικαρι τα λεει μια χαρα
Εσυ πουλας. Μουρη... !
Τη να προσεξει δλδ!
τη ειναι αυτα που γραφεις !
Για πες μας τη εχει να προσεξει;
Καλησπερα διαβασα την προκυρηξη και δεν βρηκα ακρη, αν προσκομισουμε την ακτινογραφια σε CD υπαρχει θεμα;
Κανένα θέμα ως προς το cd σε στρατιωτικό νοσοκομείο θα πάμε
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 145
Κοιτα περυσι οταν πσρουσιαστηκα στις πκε στην σσε και περασα και τις ιατρικες εξετασεις που γινονταν εκει, στο τελος υπηρχε ενας παθολογος που απο τις εξετασεις που κανεις στον πινακα α ειδε μονο τις εξετασεις αιματος. Δηλαδη ακτινογραφία θωρακα, εξετασεις οφθαλμογικες, Ακοογραμμα, καρδιογραφημα ουτε τα ειδε κανενας ουτε τιποτα. Μονο αμ ηταν υπογεγραμμενα κοιταξαν. Τιε εξετασεις μετα τιε παιρνεις σπιτι σουEPOP2022 έγραψε:Καλησπερα διαβασα την προκυρηξη και δεν βρηκα ακρη, αν προσκομισουμε την ακτινογραφια σε CD υπαρχει θεμα;
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 478
anonymous19970 έγραψε:Κοιτα περυσι οταν πσρουσιαστηκα στις πκε στην σσε και περασα και τις ιατρικες εξετασεις που γινονταν εκει, στο τελος υπηρχε ενας παθολογος που απο τις εξετασεις που κανεις στον πινακα α ειδε μονο τις εξετασεις αιματος. Δηλαδη ακτινογραφία θωρακα, εξετασεις οφθαλμογικες, Ακοογραμμα, καρδιογραφημα ουτε τα ειδε κανενας ουτε τιποτα. Μονο αμ ηταν υπογεγραμμενα κοιταξαν. Τιε εξετασεις μετα τιε παιρνεις σπιτι σουEPOP2022 έγραψε:Καλησπερα διαβασα την προκυρηξη και δεν βρηκα ακρη, αν προσκομισουμε την ακτινογραφια σε CD υπαρχει θεμα;
Στην Λάρισα τις Κρατήσαν και είπαν όποιος δεν περάσει αμα τις Θέλει μπορεί να Κάνει Αίτηση να τις ζητήσει, για cd δεν έχεις κανένα Θέμα
Εμένα στη Λάρισα δεν μου τις είδαν καν. Αναλόγως που θα πέσεις και την συγκυρία
Παιδιά γίνονται δλδ ΠΚΕ Λάρισα;
Και σε άλλα μέρη αναλόγως τη περιφέρεια
Καλημέρα παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τις εξετάσεις. Οι Εξετάσεις που πρέπει να γίνουν πρώτα είναι οι Ακτινολογικη μικροβιολογικό καρδιολογικό ΩΡΛ οφθαλμολογικό σε Δημόσιο νοσοκομείο και μετέπειτα οι άλλες εφόσον περάσεις γίνονται σε στρατιωτικό; Οι όλες πρέπει να γίνουν τώρα σε στρατιωτικό
Καλημέρα τν πίνακα α το κάνεις μόνος σου σε δημόσιο νοσοκομείο η σε ιδιωτικούς γιατρούς έξω... Αν και εφόσον σε καλέσουν για πκε πρέπει να έχεις μαζί σου αυτές της εξετάσεις όπου θα περάσεις το β πίνακα στο κέντρο που σε έχουν καλέσει για πκε...
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 66
Ξέρει κάποιος να απαντήσει όσοι μπουν τεθωρακισμένα Αυλώνα αν περάσουμε δηλαδή... Κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης θα κάνουμε και υπηρεσίες; Η μόνο εκπαίδευση;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης