Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 16
Εγώ πάλι δεν έχω ιδέα πόσα μόρια έχω γιατί δεν ξέρω πως τα μετράνε... Έχω 19,6 πτυχίο ειδικότητας για νοσοκόμα,proficiency και δίπλωμα οδήγησης.😏
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 16
Επίσης στα αθλήματα δεν τα βγάζω με τίποτα! Ελπίζω να βοηθάνε!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 54
Εεε όπως το πάρει κανείς; Βοηθάνε αλλά πρέπει να τα βγάζεις σχεδόν όλα και να σου δώσουν ένα μικρό Τσακ, όταν δεν μπορείς να βγάλεις τίποτα μην περιμένεις ένα θαύμα να σε σώσει.
- Nikoseuamcs
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 63
Καλησπέρα εγώ έχω 970 μόρια χωρίς να βάλω το μεταπτυχιακό μου... Έχω επιλέξει ειδικότητα (σκαμπανεας διασώστης) λέτε να έχω πιθανότητες; Εδώ είμαι κατάλληλη για το κοινό νομικό σώμα... Πιστεύω θα έχω ελπίδες
Κάπου τα μετράς λάθος εσυ 970 σκαπανέας γυναίκα και μεταπτυχιακό πολλά δε μου κολλάνε
- Giwtobol22
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 113
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 128
Nikoseuamcs έγραψε:Καλησπέρα εγώ έχω 970 μόρια χωρίς να βάλω το μεταπτυχιακό μου... Έχω επιλέξει ειδικότητα (σκαμπανεας διασώστης) λέτε να έχω πιθανότητες; Εδώ είμαι κατάλληλη για το κοινό νομικό σώμα... Πιστεύω θα έχω ελπίδες
Να υπενθυμισω οτι τα πτυχία μετράνε ΜΟΝΟ όταν τα ζητάνε... Μεταπτυχιακο δεν ζηταει πουθενά.
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 6
Nikoseuamcs έγραψε:Καλησπέρα εγώ έχω 970 μόρια χωρίς να βάλω το μεταπτυχιακό μου... Έχω επιλέξει ειδικότητα (σκαμπανεας διασώστης) λέτε να έχω πιθανότητες; Εδώ είμαι κατάλληλη για το κοινό νομικό σώμα... Πιστεύω θα έχω ελπίδες
Σκαπανέας - Διασώστης ΜΧ (Ι1)
Απολυτήριο Γενικού Λυκείου ή πτυχίο επαγγελματικής ειδικότητας, εκπαίδευσης και κατάρτισης ΕΠΑ. Λ. Είτε άλλος ισότιμος και αντίστοιχος τίτλος σχολικής μονάδας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, της ημεδαπής ή της αλλοδαπής.
Αρχικά το μεταπτυχιακό δεν θα σου έδινε τίποτα παραπάνω, η συγκεκριμένη απαιτεί Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Τα 970 μόρια πως τα μέτρησες;
Δε παίζει καν να έχει τόσα μόρια κάποιος σε ειδικότητα που είναι με απολυτήριο λυκειου ποσο μάλλον κοπέλα που σημαίνει ότι δεν παίρνει μόρια από θητεία στρατού +προϋπηρεσίαΑκόμα και 20 βαθμού απολυτηρίου να είχες, προφισιενσι, δίπλωμα φορτηγού, πολύτεκνη και εντοπιότητα θα είχες 690 μόρια που σου είπε τα μέγιστα για μια κοπέλα και δε παίζει να έχει και τέτοια καμία
- GreekGod
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 20
Παιδια μια ερωτηση. Πρωτα βγαινουν οι προσωρινοι πινακες με τα μορια και μετα καλουν για πκε η αναποδα?
The only easy day was yesterday.
- Giwtobol22
- Επιλοχίας
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 38
Άντε παίδες υπομονή πάμε σιγά σιγά για μόρια
Μας εχει φαει η αγωνια αι να δουμε. Κανενας για εφοδιασμου μεταφορων δηλωσε ;
- Giwtobol22
- Επιλοχίας
την μεγαλύτερη βάση θα έχει αυτή η ειδικότητα στο ΠΖ με απολυτήριο λυκείου, αν σκεφτεί κανεις πως οι περισσότεροι είναι ΑΤ στο πεζικό. Έχω τουλάχιστον 3 συναδέλφους στη μονάδα μου που δήλωσαν αυτή την ειδικότητα είναι ΟΒΑ 2020 και οι 3Giwtobol22 έγραψε:Έχει μάθει κανένας εκ των έσω για βάση ΑΤ πεζικού ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης