ε δεν μπορει απο βδομαδα θελω να πιστευω θα ανεβασουνToniav99 έγραψε:Δεν νομίζω να βγει κάτι ούτε σήμερα. Μας έχουν σκάσει
Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)
Αυτό θέλω να πιστεύω και εγώ...
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 38
Από εβδομάδα και εγώ αυτό πιστεύω σήμερα τίποτα
- Nikoseuamcs
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 63
Από ότι καταλαβαίνω οι πίνακες για τους κατάλληλους ακατάλληλους θα βγούνε αρχές Αυγούστου ή μετά θα βγούνε οι πίνακες με τα μόρια και στη συνέχεια κατά τον Οκτώβριο θα μπούμε μέσα μέσα από ότι κατάλαβα.
Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση όσοι ξέρετε να μου απαντήσεις όταν μπορείτε για να μου φύγει και εμένα η απορία, εγώ έχω δηλώσει σκαμπανεας διασώστης μηχανικού, ποια είναι η βάση εκπαίδευσης σε αυτή την ειδικότητα. Βασικά όσοι είναι για στρατό ξηράς πόσο είναι η διάρκεια της εκπαίδευσης και μετά στη συγκεκριμένη ειδικότητα που έχω επιλέξει γνωρίζει κάποιος πού υπάρχουν μεταθέσεις; Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Ειλικρινά μια προκήρυξη με τόσο πολύ καθυστέρηση 2 μήνες παράταση να τη τρεναρουν τόσο, πολύ απλά δε θέλουν να το τρέξουν το θέμα μ αρέσει που λένε και για οβα 2022 δε παίζει με τη καμία να προλάβουν όλα αυτά
Εχω γνωτο στο ΓΕΣ και μ ειπε χαρακτηριστηκα οτι θα δωσουμε Αθληματα γυρω στις 25 αυγουστου. Ο ιδιος ανθρωπος μ ειχε πει πριν δυο μηνες λιγες μερες πριν τελειωσει η προκηρηξη οτι θα παρει παραταση αλλα δεν πολυ εδωσα βαση και μετα απο δυο μερες σκαει ανακοινωση και λενε πως βγαινει 2 μηνες παραταση
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 6
Τα τατουάζ δεν απαγορεύονται στους ΕΠΟΠ. Οι ΕΠΟΠ κατατάσσονται στους κανονισμούς στρατεύσιμων. Ο κανονισμός που ανέφερε ο re pate kala αφορά τις στρατιωτικές σχολές και όχι τον θεσμό των ΕΠΟΠ.
Οσο για το περιεχόμενο, προφανώς δεν επιτρέπεται να προσβάλει έθνη ή θρησκείες.
Οσο για το περιεχόμενο, προφανώς δεν επιτρέπεται να προσβάλει έθνη ή θρησκείες.
καλα καταλαβα αμα ξεκινησουν τα αθληματα 25 αυγουστου και πες πχ ποσο να κρατησουν καλο Οκτώβρη να μπειτε μεσα μεταlazlo έγραψε:Εχω γνωτο στο ΓΕΣ και μ ειπε χαρακτηριστηκα οτι θα δωσουμε Αθληματα γυρω στις 25 αυγουστου.Ο ιδιος ανθρωπος μ ειχε πει πριν δυο μηνες λιγες μερες πριν τελειωσει η προκηρηξη οτι θα παρει παραταση αλλα δεν πολυ εδωσα βαση και μετα απο δυο μερες σκαει ανακοινωση και λενε πως βγαινει 2 μηνες παραταση
Τα αποτελέσματα τα ξέρουν ήδη έχουν βγει όλα απλά το τρεναρουν όσο μπορούνε για να αρχίσουν από 22 Αυγούστου Δευτέρα και μετά...
για ποιον λογο να το κανουν αυτο;Rafale122 έγραψε:Τα αποτελέσματα τα ξέρουν ήδη έχουν βγει όλα απλά το τρεναρουν όσο μπορούνε για να αρχίσουν από 22 Αυγούστου Δευτέρα και μετά...
Λόγο ζέστης και λόγο αδειών που βάζει το προσωπικό τν Αύγουστο...
- Nikoseuamcs
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 63
Καλύτερα. Μες τη ζέστη να κάνουμε τρέξιμο 

δικιο εχειςRafale122 έγραψε:Λόγο ζέστης και λόγο αδειών που βάζει το προσωπικό τν Αύγουστο...
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 26
Και γιατί ας πούμε να μην βγουνε σύντομα τα αποτελέσματα και τα αθληματα ας τα δώσουν και πιο μετά όσοι περάσουν. Δεν ξέρω αν υπάρχει λογική εξήγηση σε αυτήν την τεράστια καθυστέρηση.
- Giwtobol22
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 113
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης