Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Giannkos
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 86

Δημοσίευση από Giannkos »

Εννοείς Να έχουν τελειώσει ολες οι διαδικασίες και να περιμένουμε κατάταξη?
ManolisManos
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ManolisManos »

Tanto έγραψε:Έχω παραιτηθεί σαν ΟΒΑ εδώ και 2 μήνες. Έκανα την αίτηση σαν πολίτης και μου βγάζει ελλιπή δικαιολογητικά ότι λείπει εισήγηση διοικητή και αντίγραφο φύλλου μητρώου.

Γιατί παραιτήθηκες αν επιτρέπεται... Είναι τόσο δύσκολα όσο λενε

Άβαταρ μέλους
Giwtobol22
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 113

Δημοσίευση από Giwtobol22 »

Αποτελέσματα λέτε να έχουμε σύντομα ;
Boxing star
Άβαταρ μέλους
Tanto
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από Tanto »

ManolisManos έγραψε:
Tanto έγραψε:Έχω παραιτηθεί σαν ΟΒΑ εδώ και 2 μήνες. Έκανα την αίτηση σαν πολίτης και μου βγάζει ελλιπή δικαιολογητικά ότι λείπει εισήγηση διοικητή και αντίγραφο φύλλου μητρώου.

Γιατί παραιτήθηκες αν επιτρέπεται... Είναι τόσο δύσκολα όσο λενε

Ήμουν ΟΒΑ στο ΠΝ. Μπήκα με πολύ συγκεκριμένο στόχο ο οποίος δεν επιτεύχθηκε οπότε και αποχώρησα. Γενικότερα στο ΠΝ τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα από ο, τι ακούγεται και πολλά παιδιά δεν το αντιλαμβάνονται.
33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 375

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

Ας μη λέμε τα ίδια παιδιά όσοι είναι ΟΒΑ ή ήταν γνωρίζουν καλάΓια ΟΒΑ αξίζουν μόνο τα μόρια που σε βοηθάνε για ΕΠΟΠ τίποτα άλλο τα 836 στην παραμεθόριο είναι ψίχουλα σου φτάνουν ακριβώς, με την ίδια λογική βρίσκεις μια δουλειά στον τόπο σου και την περνάς το ίδιο όσο αναφορά το οικονομικό κομμάτι και έχεις και ένα + ότι δε σε ζαλίζουν το κεφάλι (τύπου έρχεται ο ταξίαρχος έρχεται ξ στρατηγός όπλο κράνος εξάρτηση κτλπ)

Αυτή τη στιγμή στη μονάδα μου στον ΕΒΡΟ οι ΟΒΑ κάνουμε 9 υπηρεσίες το μήνα και ένας ΟΒΑ που χρωστάει υπηρεσίες κάνει 10.Υπάρχουν πλέον 3 νούμερα παρατηρητες πρωί μεσημέρι και βράδυ που αν τυχεις το βραδινο την πάτησες τελείως, ολο το βράδυ υπηρεσία και το πρωί επειδή δε προλαβαίνεις να φύγεις με την αλλαγή περιμένεις τα μεσημεριανά περίπολα να τελειώσουν και γυρνάς με αυτούς στη μονάδα και φεύγεις μεσημέρι ούτε απαλλαγή ούτε τίποτα

Αυτή τη στιγμή μου χρωστάνε 14 απαλλαγές

Άβαταρ μέλους
Tanto

Δημοσίευση από Tanto »

33ΜΚ κατάλαβα. Στο ίδιο καζάνι βράζουμε όλοι. Δεν είχα ξανά ακούσει για ΣΞ τι επικρατεί οπότε τώρα καταλαβαίνω. Καλή δύναμη αδερφέ καλή επιτυχία!
33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά και καλή δύναμη σε όλουςΟι ΟΒΑ δυστυχώς έχουν αυτή την αντιμετώπιση όπως και να το κάνουμε μη περιμένετε και πολύ καλύτερη αντιμετώπιση οπλίτες με πληρωμή είμαστε απλά, ίσα ίσα από μας περιμένουν και περισσότερα γιατί πληρωνόμαστε ενώ οι φαντάροι όχι

Βέβαια μονάδα με μονάδα διαφέρουν τα πράγματα δεν είναι παντού έτσι αλλά δεν είναι και πολύ καλύτερα πουθενά

Προσωπικά εγώ είμαι σε άδεια αυτή τη στιγμή τελειώνει αρχές Αυγούστου και δηλωνω παραίτηση κατευθείαν, τα μόρια τα έχω πάρει για την προκήρυξη Των Εποπ έτσι και αλλιώς, προτιμώ την ψυχική μου υγεία Αύγουστο-Σεπτέμβρη για να μπω Εποπ τον Οκτώβρη αν κυλήσουν έτσι όπως τα ξέρω και γίνει η κατάταξη τότε παρά να είμαι εκείνους τους μήνες στον Έβρο και στα καπάκια να φύγω με φύλλο πορείας για Αυλωνα κέντρο.

Άβαταρ μέλους
Tanto

Δημοσίευση από Tanto »

Καλά θα κάνεις. Να μπορέσεις να ξεκουραστείς και λίγο. Όπως τα λες είναι και είναι πολύ καλό που είσαι συνειδητοποιημένος ως προς την κατάσταση. Διαβάζω μηνύματα εδώ μέσα και οι περισσότεροι νομίζουν ότι θα δουλεύουν 8-2 χωρίς ιδιαίτερη πίεση. Καλή επιτυχία σε όλους!
33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

Καλά αυτό το 8-2 ισχύει σε μερικές μονάδες δεν αντιλεγω .Ας πούμε εγώ δήλωσα εποπ για ράφτης σε στρατιωτικό εργοστάσιο, κατά πάσα πιθανότητα θα είμαι Αθήνα

Εε εννοείται ότι σαν ράφτης υλικού πολέμου δε θα έχω την ίδια πίεση όσο έχω τώρα στον Έβρο πρώτη γραμμή καταρχήν βγαίνεις τελειώς από όπλο-σώμα και ανήκεις σε σώμα

Άβαταρ μέλους
Tanto

Δημοσίευση από Tanto »

Σίγουρα. Ωστόσο δεν είναι αυτή η γενικότερη εικόνα. Όλα καλά. Καθείς με την επιλογή του.
ManolisManos
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ManolisManos »

Πώς μετρούνται τα μόρια στους οβα; Π. Χ.100 μόρια για κάθε χρόνο που υπηρετούν;
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 478

Δημοσίευση από re pate kala re »

33ΜΚ έγραψε:Καλά αυτό το 8-2 ισχύει σε μερικές μονάδες δεν αντιλεγω .Ας πούμε εγώ δήλωσα εποπ για ράφτης σε στρατιωτικό εργοστάσιο, κατά πάσα πιθανότητα θα είμαι Αθήνα

Εε εννοείται ότι σαν ράφτης υλικού πολέμου δε θα έχω την ίδια πίεση όσο έχω τώρα στον Έβρο πρώτη γραμμή καταρχήν βγαίνεις τελειώς από όπλο-σώμα και ανήκεις σε σώμα

Ράφτης υλικού πολέμου πέρσι Πήγε Έβρο δεν γνωρίζω αν έχει εργοστάσιο πάνω ή πήγε για κάποια χρόνια εκεί να γράψει παραμεθόριο και μετά να Κατέβει Λάρισα η Αθήνα

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 478

Δημοσίευση από re pate kala re »

ManolisManos έγραψε:Πώς μετρούνται τα μόρια στους οβα; Π. Χ.100 μόρια για κάθε χρόνο που υπηρετούν;

Από 1 μέρα έως 365 = 100 μόρια

Από 1 έτος και για κάθε 1 κλεισμένο +50

Άβαταρ μέλους
espapadaki
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από espapadaki »

Αυτο εδω γιατι ορισμενοι φανταζεστε 1500 μορια και. -με πολυ μικρες διαφορες- μπορειτε να βαλετε στον πινακα τι εχετε και να δειτε τα μορια σας για να μη λετε μετα οτι θα κανετε ενσταση...

http://www.ellinikos-stratos.com/arthra/moria-ypologismos.asp?proclamation=8

33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

re pate kala re έγραψε:Ράφτης υλικού πολέμου πέρσι Πήγε Έβρο δεν γνωρίζω αν έχει εργοστάσιο πάνω ή πήγε για κάποια χρόνια εκεί να γράψει παραμεθόριο και μετά να Κατέβει Λάρισα η Αθήνα
Αν θυμάμαι καλά πέρυσι η ειδικότητα έλεγε Ράφτης Υλικού Πολέμου γενικότερα, και φέτος είναι Ράφτης στρατιωτικού εργοστασίου συγκεκριμένα

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Ιούλ 07, 2022 6:47 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες