Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Lois96
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Lois96 »

Καλησπέρα! Νέο μέλος εδώ. Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε κάπου στο φόρουμ. Οι υγειονομικές μέχρι πότε γίνονται ;

(Γιατί στο νοσοκομείο που πήγα εκραζαν εμάς που κάναμε αίτηση για ΕΠΟΠ). Μας έκαναν ακτινογραφία αλλά μας έδιωξαν και μας είπαν από βδομάδα να πάμε να τη πάρουμε και μας το είπαν με άσχημο τρόπο 🤔

Ktls
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Ktls »

Μέχρι και μια μέρα πριν τις πκε μπορείς, που δεν ξέρουμε και πότε θα γίνουν ακριβώς, αλλά τώρα που έχουν κλείσει οι αιτήσεις καλό θα ήταν να τους πιέσεις λίγο, σε κάποια νοσοκομεία είναι πιο εξυπηρετικοί σε κάποια όχι. Και ραντεβού να μην σου κλείσουν πήγαινε αν μπορείς κατευθείαν στους γιατρούς και θα σε βάλουν μέσα κατά πάσα πιθανότητα, τουλάχιστον με εμένα πέρυσι που τις έκανα τελευταία στιγμή έτσι έγινε.
Efedrossss
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Efedrossss »

Ktls έγραψε:Μέχρι και μια μέρα πριν τις πκε μπορείς, που δεν ξέρουμε και πότε θα γίνουν ακριβώς, αλλά τώρα που έχουν κλείσει οι αιτήσεις καλό θα ήταν να τους πιέσεις λίγο, σε κάποια νοσοκομεία είναι πιο εξυπηρετικοί σε κάποια όχι. Και ραντεβού να μην σου κλείσουν πήγαινε αν μπορείς κατευθείαν στους γιατρούς και θα σε βάλουν μέσα κατά πάσα πιθανότητα, τουλάχιστον με εμένα πέρυσι που τις έκανα τελευταία στιγμή έτσι έγινε.

Κάνετε εξετάσεις χωρίς να ξέρετε ακόμη αν έχετε περάσει;

Άβαταρ μέλους
Lois96
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Lois96 »

Ναι από όσους έχω ακούσει και την προηγούμενη χρονιά αλλά και φέτος είναι για να προλάβουν. Δεν ξέρω αν κάνουμε καλά ή όχι...

Ίσως για να μη τρέχουμε τελευταία στιγμή.

Μπορείτε να μας πείτε και οι πιο παλιοί την άποψη σας.

Άβαταρ μέλους
chrusa
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 68

Δημοσίευση από chrusa »

Ναι παιδιά, εφόσον μέσα στην προκήρυξη λέει καθαρά και ξάστερα ότι μπορούμε να κάνουμε τις εξετάσεις από την ημερομηνία που δημοσιεύτηκε η προκήρυξη και μετά. Και πέρυσι και φέτος πήρα τηλέφωνο λίγες μέρες μετά για να κλείσω ραντεβού και είχαν καλυφθεί όλα μέχρι τέλη Απριλίου. Όσοι έπαιρναν αργότερα είδαν και έπαθαν για να κάνουν εξετάσεις. Παρόλα αυτά αν δεν έχεις κάνει εξετάσεις και σε καλέσουν αν πας σε κάποιο νοσοκομείο χωρίς ραντεβού και τους πεις ότι πέρασες θα σε στριμώξουν κάπου, απλά ίσως να σε ταλαιπωρήσουν παραπάνω μέρες για να περάσεις από όλους τους γιατρούς.
Άβαταρ μέλους
Lois96
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Lois96 »

Ευχαριστούμε Χρύσα
Toniav99
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από Toniav99 »

Γνωρίζει κάποιος που διεξάγονται οι πκε για αεροπορία στη Βόρεια Ελλάδα?
33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 375

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

Καυταντζόγλειο Θεσσαλονίκη
Darmore
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Darmore »

Καλησπέρα σε όλους και καλή επιτυχία ! Σαν επιτυχών στην περισυνη προκήρυξη θα σας συμβούλευα κάποιες εξετάσεις να τις δρομολογήσετε διότι περισυ βγήκαν οι πίνακες Παρασκευή βράδυ και μετά από 3 μέρες καλούσαν τους πρώτους στις επιτροπές ! Οσοι έχετε αρκετά μόρια κάντε μερικές εξετάσεις για να μην τρέχετε τελευταία στιγμή ! Καλή επιτυχία σε όλους ! Κι αν έχετε κάποια απορία με χαρά να σας βοηθήσω
Άβαταρ μέλους
filipposgou1997
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 7
Επάγγελμα: Γεωπονος

Δημοσίευση από filipposgou1997 »

Οι εξετάσεις θέλουν μονο υπογραφή πανω στη στήλη με τις εξετάσεις η και ξεχωριστο χαρτί επισυνάπτομενο;
Epson89
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από Epson89 »

Σε όλες τις προηγούμενες προκηρυξεις έκανα τις εξετάσεις χωρίς να ξέρω αν με έχουν πάρει ή όχι. Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με την στρατολογια μου είπαν να τις κάνω αν με πάρουν. Σε δημόσιο νοσοκομείο προφανώς και δεν πάτησα, όλες τις έκανα ιδιωτικά. Σε αυτή την προκήρυξη δεν τις έκανα, περιμένω τα αποτελέσματα. Αλλά και πάλι ιδιωτικά θα τις κάνω. Σε 3 μέρες έχω περάσει όλους τους γιατρούς (μέσω doctoranytime) και το κόστος που μου βγαίνει είναι περίπου στα 150?. Γλιτώνεις όμως χρόνο, ταλαιπωρία και ψυχική ηρεμία! Συν το να κολλήσεις καμιά αρρώστια μέσα στα νοσοκομεία!
Άβαταρ μέλους
chrusa

Δημοσίευση από chrusa »

Εμένα αυτό μου ακούστηκε σαν διαφήμιση. 😂 Από προσωπική εμπειρία 2 φορές που έχω πάει για την προκήρυξη δεν κόλλησα τίποτα.(δόξα το θεο!) Εσυ φίλε μας γνωρίζεις ότι πρέπει να βάλεις στο τέλος κάποιες σφραγίδες από το νοσοκομείο οπωσδήποτε έτσι δεν είναι;
EFIK
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από EFIK »

Σε ποιο νοσοκομείο κάνετε τις εξετάσεις;

xristoforos19990
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από xristoforos19990 »

Παιδιά ξέρει κανένας για τα αποτελέσματα από μέσα άμα θα βγουν σύντομα η θα πάρει καιρό;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες