Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Toniav99
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 68

Δημοσίευση από Toniav99 »

Μάλλον θα έχει κάποιον γνωστό !
Green-Dragon99
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από Green-Dragon99 »

Ρε πάτε καλα, εσύ πως και δεν μπήκες αστυνομία; Δεν ς' άρεσε?
33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 375

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

Έχω γνωστό στην επιτροπή θα ξέρω Παρασκευή βράδυ ποσες έγιναν σε ξηρά και ναυτικό επίσης η αεροπορία γράφει στα στατιστικά
Giannisze
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από Giannisze »

33Mk Μάθε αν μπορείς πως περίπου θα κυλίσει η διαδικασία πίνακες ΠΚΕ κτλ αν γνωρίζει ο δικό σου.

Άβαταρ μέλους
Giwtobol22
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 113

Δημοσίευση από Giwtobol22 »

Παιδιά μετά τις 15 Αυγούστου αθλήματα.
Boxing star
Ρambo No8
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 66

Δημοσίευση από Ρambo No8 »

Τον re pate Kala δεν τον συμπαθώ... Δεν μου έκανε κάτι ο άνθρωπος απλά δεν μου αρέσει που γράφει εκθέσεις... Επειδή είμαι από πέρσι εδώ δεν πέρασα στην περσινή προκήρυξη ούτε πιθανόν και στην φετινή αλλά συνεχίζω να παρακολουθώ το σάιτ... Ο τύπος έχει βοηθήσει πολύ κόσμο και συνεχίζει να βοηθάει... Κάτι chruses και ραφαελες καλύτερα σταματήστε το... Το παιδί βοηθάει
Άβαταρ μέλους
chrusa
Posts in topic: 68

Δημοσίευση από chrusa »

Ράμπο μάλλον κάπου χάθηκες διότι ο ρε πάτε καλά με την γνώμη μου πήρε φωτιά και δεν απευθυνόμουν καν σε αυτόν. Οποίος έχει την μύγα λένε στο χωριό μου μυγιαζεται. Η φράση μην τα βλέπετε μαύρα και αραχνα ήταν η αφορμή. Οποίος και να γράψει εδώ μέσα δέχεται επίθεση άπ τον συγκεκριμενο, τον βγάζει άσχετο και αλλά χίλια δυο και σε αυτό φταίτε εσείς που δεν απαντάτε και ίσα ίσα τον ανεβάζεται. Τέλος πάντων προφανως και δεν θα σταματήσω κάτι από την στιγμή που έχω μάτια και βλέπω τις αντιφάσεις από πέρυσι, επίσης δεν είπε κάποιος ότι δεν έχει βοηθήσει ορισμένους. Τέλος πάντων ο ρε πάτε καλά είναι ένα απλό μέλος αυτού του φόρουμ και θα σας παρότρυνα να μην αφήνετε τον κάθε πικραμένο να σας την λέει, γράψτε την άποψη σας οπως εσείς νιώθετε. Εσυ που δεν τον συμπαθεις όπως λες αλλά σε κάθε εξυπνάδα του λες ποσό γαματος είναι και ποσό γελάς με τα αστειάκια του ή ακόμη κ ότι ξέρει πολλά πράγματα ελπίζω να έχω μπει και εγω black list μετά αππ αυτή την κειμεναρα. Έλα καλημερααα,1 μέρα για να λήξουν οι αιτήσεις 😃
Ρambo No8

Τι να πω ρε chrusa εγώ απλά δεν έχω γνώσεις και θεωρούσα ότι με αυτά που γράφει βοηθάει κόσμο... Τώρα με τις επιθέσεις που λες μπορεί απλά να θέλει να γράφει εδώ μέσα... Τι πειράζει; Ούτως ή άλλως σε δύο μήνες αν με πάρουν κι εμένα θα ήμαστε όλοι σειρές!
KostasSomeone
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από KostasSomeone »

Καλησπερα, μια λιγο ασχετη ερωτηση. Καποιος με μυωπια που φοραει φακους επαφης, χρειαζεται να φοραει γυαλια μυωπιας στα υπολοιπα σταδια της προκηρυξης;(εξετασεις, αθληματα κτλ) ή δεν υπαρχει θεμα;
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 478

Δημοσίευση από re pate kala re »

Ρambo No8 έγραψε:Τι να πω ρε chrusa εγώ απλά δεν έχω γνώσεις και θεωρούσα ότι με αυτά που γράφει βοηθάει κόσμο... Τώρα με τις επιθέσεις που λες μπορεί απλά να θέλει να γράφει εδώ μέσα... Τι πειράζει; Ούτως ή άλλως σε δύο μήνες αν με πάρουν κι εμένα θα ήμαστε όλοι σειρές!

Βοήθησα Και θα συνεχίσω να βοηθάω Ασχέτως Αν νομίζουν ότι το παίζω Κάποιος, στο κάτω κάτω για μένα Σημασία έχει στο Τέλος της μέρας να έχω βοηθήσει έστω έναν

Fepinho
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Fepinho »

Παιδιά καλησπέρα έχω δηλώσει και στο ΠΝ αλλά και στο στρατό ξηράς σε περίπτωση που άλλαξα γνώμη και θέλω μόνο να πάω στις θέσεις του ΠΝ υπάρχει πρόβλημα να μην παρουσιαστώ στα αθλήματα του στρατού ξηράς και σε όλοι την υπόλοιπη διαδικασία σε περίπτωση που περάσω;
Ρambo No8

Παιδιά καλησπέρα έχω δηλώσει και στο ΠΝ αλλά και στο στρατό ξηράς σε περίπτωση που άλλαξα γνώμη και θέλω μόνο να πάω στις θέσεις του ΠΝ υπάρχει πρόβλημα να μην παρουσιαστώ στα αθλήματα του στρατού ξηράς και σε όλοι την υπόλοιπη διαδικασία σε περίπτωση που περάσω;[/Δείτε] όχι δεν επηρεάζει κάπου ούτε τρως την θέση κάποιου αλλά Εγώ θα πρότεινα να δώσεις και στα δύο... Στο ΠΝ είναι πιο δύσκολα πιστεύω... Μεγαλύτερες πιθανότητες έχεις στο ΣΞ ... Δώσε και στα δύο για να μην λες στο μέλλον... Μακάρι να είχα δώσει και στον ΣΞ
Άβαταρ μέλους
fnFAL
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από fnFAL »

Δηλαδη αν εχεις δηλώσει 2 περνάς 2 φορες αθλήματα; Για ποιο λογο αν δεν ειναι διαφορετικα;
33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 375

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

Fepinho έγραψε:Παιδιά καλησπέρα έχω δηλώσει και στο ΠΝ αλλά και στο στρατό ξηράς σε περίπτωση που άλλαξα γνώμη και θέλω μόνο να πάω στις θέσεις του ΠΝ υπάρχει πρόβλημα να μην παρουσιαστώ στα αθλήματα του στρατού ξηράς και σε όλοι την υπόλοιπη διαδικασία σε περίπτωση που περάσω;[/Δείτε] όχι δεν επηρεάζει κάπου ούτε τρως την θέση κάποιου αλλά Εγώ θα πρότεινα να δώσεις και στα δύο... Στο ΠΝ είναι πιο δύσκολα πιστεύω... Μεγαλύτερες πιθανότητες έχεις στο ΣΞ ... Δώσε και στα δύο για να μην λες στο μέλλον... Μακάρι να είχα δώσει και στον ΣΞ
τι είναι αυτά που γραφεις ρε φίλε χωρίς να έχεις ιδέα σοβαρά τώρα ; Οι αθλητικές δοκιμασίες είναι μια φορά δε θα σας φωνάξουν ξεχωριστά ακόμα και αν έχετε κάνει αίτηση και στα 3 σώματα.Μπορεί σε ένα γρουπ να τρέχετε μαζί άτομο που θα πάει ΠΝ άτομο που θα πάει ΠΑ και άτομο της ξηράς.Επίσης ακόμα και στα 3 σώματα να έχετε κάνει αίτηση αθλήματα περνάτε μια φορά.Επίσης καλό είναι να έχετε μια ιδέα πρωτου απαντήσετε σε κάποιον γιατί μπορεί να τον μπερδέψετε και να μη ξέρει τι να κάνει

bampoleiro
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από bampoleiro »

Κανω την ερωτηση εδω διοτι εχει να κανει και με τα 3 σωματα. Οι νοσιλευτες στην ξηρα ειναι αμεταθετοι;

Στην αεροπορια αμεταθετοι;

Στο πολεμικο ναυτικο που τους χωριζει σε

Α) ανευ εξειδικευσης

Β) χειρουργειου

Γ) αναισθησιολογικου

Δ) διασωστης

Πανε ολοι σε καραβια ; Αν ξερει κανεις με σιγουρια ας απαντήσει.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες