Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 478

Δημοσίευση από re pate kala re »

nikolpat έγραψε:Re pate kala αποφάσισε για να ξέρουμε και εμείς ποια είναι τελική η εκτίμηση σου αλλά γράφεις την μια μέρα και τώρα λες όχι πκε πριν τον Αύγουστο.

Προσωπική εκτίμηση

24/6 λήξη Αιτήσεων

29/6 Ημερομηνία έκδοσης πίνακα ελλιπών Δικαιολογητικών

2/7 Λήξη προθεσμίας κατάθεσης ελλιπών δικαιολογητικών

7/7 Έκδοση πρώτων Προσωρινών και Έναρξη Ενστάσεων

10/7 Λήξη προθεσμίας κατάθεσης ενστάσεων

15/7 Έκδοση προσωρινών μετά τις Ενστάσεις

18/7 έκδοση προγράμματος ΠΚΕ

21/7 Κλήση σε ΠΚΕ

25/7 Έναρξη ΠΚΕ

με διαφορά +- 3 μέρες Αυτό είναι το πιο ευνοϊκό σενάριο αν Τρέξουν όλα στα γρήγορα ώστε να μπούμε μέχρι τέλη Σεπτέμβρη με μέσα Οκτώβρη

Να σου θυμίσω αυτήν είναι μια από τις προσωπικές σου εκτιμήσεις. Όλοι αυτοί τη στιγμή κάνετε σενάρια στο μυαλό σας και κανείς σας δεν ξέρει πότε θα γίνουν ούτε οι πκε ούτε πότε θα βγουν τα αποτελέσματα με αποτέλεσμα εδώ μέσα να δημιουργείται μια ένταση χωρίς λόγο γιατί κάποιοι νομίζουν ότι ξέρουν τα πάντα ! Εγώ θα έλεγα να ηρεμήσετε λίγο όταν είναι να βγουν θα βγούν δεν υπάρχει λόγος αυτή τη στιγμή να γίνεται όλο αυτό. Γιατί πολλές φορές έχετε πέσει έξω όλοι σας εδώ μέσα

μέσα σε αυτό το διάστημα ή εκτίμηση μου είναι αυτή εχτές βγήκε Αν δεν κάνω λάθος ο ΡΑΦΑΛ και είπε ότι είδε ένα χαρτί για Μετα τις 15 , δεν δημιούργησα καμία ένταση , αν παρακολουθείς απο πέρσι έχω βοηθήσει αρκετούς επίσης έχω κάνει πολλές εκτιμήσεις και έχω Πει πάρα πολλά και έχω πέσει σε Αρκετά μέσα και σε ότι έκανα λάθος ή δεν έπεσα μέσα το παραδέχτηκα, αν δεν σου αρέσει κάτι μπορείς να μπεις στο kranos ή στο army voice ή ακόμα καλύτερα ρώτα κανά γραφείο απο αυτά που πέρσι πήραν στον λαιμό τους αρκετους υποψηφίους με άκυρες αιτήσεις

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Τετ Ιουν 22, 2022 3:06 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Rafale122
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από Rafale122 »

Ίσως να βγούνε μέχρι τέλος Ιουλίου πίνακες η εξέτασης θα ξεκινήσουν μετα από 15 Αυγούστου φώναξαν έναν συνάδελφο να είναι στης αθλητικές Δοκιμασίες...
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

chrusa έγραψε:Θα σου απαντούσα κατάλληλα αλλα δεν θα το κάνω γιατί θα τραβήξει πολύ το θέμα. Κοίταξε μόνο να μην αλλάζεις τα λόγια σου κάθε τρεις και λίγο γιατί τα ψέματα πάντα βρίσκουν το τρόπο να φαίνονται και αυτό πάει γενικά. Σου εύχομαι από καρδιάς φετος να περασεις στην ειδικότητα με το 2ο πτυχίο που έχεις μιας και πέρυσι δεν ήθελες αυτή που δήλωσες και περασες τσάμπα το μίλι που έτρεξες κ όλα τα υπόλοιπα. Ας γίνει ότι είναι να γίνει το συντομότερο δυνατό :)

Θέλω να ρωτήσω εσένα όλους εσάς αλλά και Πολλούς/ες αφού κάνω ψεύτικές εκτιμήσεις γιατί μου στέλνετε ΠΜ με ερωτήσεις ;πχ (σαν την nikolplat Καλησπέρα επειδή βλέπω ότι ξέρεις αρκετά πράγματα μπορείς να μου πεις λίγα λόγια για την ειδικότητα του Αρμενιστή; ) , όταν για Κάτι δεν είμαι σίγουρος πάντα γράφω προσωπική εκτίμηση ή γνώμη μου η αποψη μου την οποία μπορώ να την αλλάζω όποτε θέλω είτε γιατί κάτι άλλαξε ή έμαθα είτε επειδή έριξα τα χαρτιά, εσύ nikolplat δεν θυμάμαι αν είσαι εδώ απο πέρσι αλλά ενημερωτικά όταν πέρσι έκανα κάποιο λάθος έβγαινα και το παραδεχόμουν και όταν Έλεγα πράγματα και τα υποστήριζα υπήρχαν άτομα που με λοιδορούσαν και με Έκραζαν όπως Εσύ και πολύ άλλοι όταν όμως βγήκαν τα αποτελέσματα και όλοι αυτοί βγήκαν λάθος ξαφνικά σώπασαν και χάθηκαν

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Τετ Ιουν 22, 2022 3:23 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
chrusa
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 68

Δημοσίευση από chrusa »

Επειδή ρωτάς και εμένα μαζί με τους υπόλοιπους, δεν σε ρώτησα ποτέ κατι με μήνυμα εκτός από εκείνη την φορά που μου έστειλες εσυ μήνυμα γιατί ήθελες να βρεις το δίκιο σου και καταλήξαμε σε καυγά !
nikolpat
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από nikolpat »

Δεν είμαι εδώ για να κραξω κανέναν έχω μπει σε ένα νήμα για ενημερώνομαι όχι για να βλέπω να γράφει ο καθένας ότι θέλει εδώ μέσα. Και εγώ έχω συγγενικό μου πρόσωπο υψηλόβαθμο και γνωρίζω πολλά πράγματα όμως δεν θα κάτσω να τα πω εδώ πέρα να πάρω στο λαιμό μου κόσμο το κρατάω για εμένα θα μπορούσα να βγω και εγώ και να πω τα αποτελέσματα βγαίνουν αύριο και να πέσουν όλοι πάνω μου όπως και για την παράταση έγραψα πριν ανακοινωθεί ότι θα πάρει παράταση η προκήρυξη και όλοι πέσατε να με φάτε και λέγατε τα δικά σας. Οπότε προτιμάω να το κρατήσω για μένα. Αλλά πράγματα που ούτε εσείς γνωρίζετε ακριβώς δεν θα τα λέτε εδώ μέσα γιατί δεν είστε σίγουροι και ότι το παίζετε ξερολες με ξεπερνάει πραγματικά
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

chrusa έγραψε:Επειδή ρωτάς και εμένα μαζί με τους υπόλοιπους, δεν σε ρώτησα ποτέ κατι με μήνυμα εκτός από εκείνη την φορά που μου έστειλες εσυ μήνυμα γιατί ήθελες να βρεις το δίκιο σου και καταλήξαμε σε καυγά !

Λες για Την φόρα που σου έστειλα για να σε βοηθήσω Με Το πτυχίο, ο γραπτός λόγος μου παρεξηγήθηκε νόμιζες ότι σου Έκανα επίθεση και μετά είχαμε έντονη συζήτηση γιατί καυγά δεν είχαμε

συγκεκριμένα Σου είχα πει αν θυμάμαι καλά γιατί τα Έχω Σβήσει τα μηνύματα λογού χώρου, στείλε στην γραμματεία Με κοινοποίηση στον πρύτανη και νομίζω σου Είχα πει ήρεμα δεν σου Έφαγε Κανένας Την θέση γιατί δεν μας ανήκει ακόμα καμία θέση σωστά;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Τετ Ιουν 22, 2022 3:31 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
chrusa

Δημοσίευση από chrusa »

Συνεχίζω να σε κράζω διότι δεν στέκουν αρκετά από όσα έχεις πει κατά καιρούς. τα ψέματα στα οποία αναφέρομαι είναι γραμμένα σε κοινή θεα. Ωστόσο δεν ξέρω σε ποια αποτελέσματα αναφέρεσαι και ποτε είχες δίκιο ως προς αυτά.
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

chrusa έγραψε:Συνεχίζω να σε κράζω διότι δεν στέκουν αρκετά από όσα έχεις πει κατά καιρούς. Τα ψέματα στα οποία αναφέρομαι είναι γραμμένα σε κοινή θεα. Ωστόσο δεν ξέρω σε ποια αποτελέσματα αναφέρεσαι και ποτε είχες δίκιο ως προς αυτά.

Κράξε όσο θέλεις εγώ θα συνεχίζω να Γράφω όσοι είναι εδώ απο πέρσι θυμούνται τι έχω πει και ευτυχώς είναι πολύ

Επίσης θα ήθελα Να μου δείξεις μερικά ψέματα μου , θα ήθελα Να μου πεις πολλά απο αυτά που έχω πει και δεν στέκουν και και θα το εκτιμούσα να τα Τεκμηριώσεις ώστε Να στέκουν και να βοηθηθούν Και άλλοι Υποψήφιοι

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Τετ Ιουν 22, 2022 3:37 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
chrusa

Δημοσίευση από chrusa »

Τέλεια, όπως το είπες. Εσυ αποφάσισες να μου στείλεις μήνυμα για να μου πεις να στείλω στον πρύτανη της σχολής μου. Την ερώτηση μου την είχα θέσει δημόσια.
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

chrusa έγραψε:Τέλεια, όπως το είπες. Εσυ αποφάσισες να μου στείλεις μήνυμα για να μου πεις να στείλω στον πρύτανη της σχολής μου. Την ερώτηση μου την είχα θέσει δημόσια.

Ναι συμφωνώ αλλά δεν σου έστειλα να σε βοηθήσαν και όχι να βρω το δίκιο μου

Rafale122
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Ο ρε πάτε καλά πέρασε πέρσι και δεν ήθελε να πάει να ζει αξιοπρεπώς με τα 800 προτίμησε να δώσει την θέση του σε κάποιον άλλο για να μπει σε καλύτερη ειδικότητά και να παίξει κορόνα γράμματα για το αν ο όντως τελικά θα ξανά έβγαινε προκήρυξη του 2022 που μπορεί και να μην ξανά έβγαινε...
Άβαταρ μέλους
chrusa

Δημοσίευση από chrusa »

Θα σε παρακαλούσα αν μπορείς να μην επεξεργάζεσαι όλη την ώρα τα μνμτ σου καθώς δεν βοηθάει και πολύ στο να σου απαντάω σε όλα! Ως προς αυτό με την ΘΕΣΗ ειπες ότι ΔΕΝ μας ανήκει κάποια, ήταν η απάντηση σου σε αυτό που σου είχα πει εγώ : Η γραμματεία του τμήματος μου δεν εκδίδει συνάφεια σπουδών για την ειδικότητα αναλυτής-προγραμματιστής και είναι αδικο να μην έχω την ευκαιρία για μια θέση στην προκήρυξη με το πτυχίο μου εξαιτίας εκείνων!:) Αυτά ειπώθηκαν, δεν ανέφερα καπου μια σίγουρη θέση αλλά την ευκαιρία να συμμετάσχω ! Χρειάστηκε να βγάλω σκρινσοτ την προκήρυξη ακριβώς στα σημείο που έπρεπε για να τους ξεστραβώσω καθώς επίσης να επιμείνω με 2-3 τηλέφωνα για να κάνουν την δουλειά τους όπως πρέπει και πήρα την βεβαίωση συνάφειας. Κάτι το οποίο αρχικά δεν «μπορούσαν» και καλά να κάνουν.
Άβαταρ μέλους
chrusa

Δημοσίευση από chrusa »

Ο rafale μόλις είπε το 1/3 από όσα ήθελα να πω.
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Rafale122 έγραψε:Ο ρε πάτε καλά πέρασε πέρσι και δεν ήθελε να πάει να ζει αξιοπρεπώς με τα 800 προτίμησε να δώσει την θέση του σε κάποιον άλλο για να μπει σε καλύτερη ειδικότητά και να παίξει κορόνα γράμματα για το αν ο όντως τελικά θα ξανά έβγαινε προκήρυξη του 2022 που μπορεί και να μην ξανά έβγαινε...

Φίλε άκου όσο και να Ειρωνεύεσαι εγώ θα σου μιλήσω τελείως ειλικρινά Οι λόγοι που πέρασα και δεν πήγα Είναι οι εξής, είχα ένα μάθημα για το 2ο πτυχίο Μου, έχω την μου εργασία όποτε Απο μία άποψη έχω μία βάση επίσης Έκατσα κάτω συζήτησα με Συγγενή μου που είναι στο ΓΕΣ και βασίστηκα στα λεγόμενα του ότι θα βγάλει νέα προκήρυξη Και με την ειδικότητα Που θέλω, αν το μετάνιωσα μέχρι την στιγμή της Παράτασης όχι δεν το είχα Μετανιώσει, το αν θα μου βγει σε καλό ή το αν έκανα Μλκια Θα το δούμε στα αποτελέσματα

Rafale122
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Εκεί που ήθελες δλδ να μπεις σαν τρελός είπες τελικά να μην πας για να βγάλεις το πτυχίο σου και να μπεις στην επόμενη που τελευταία στιγμή μπορεί να τα ακυρώσουν όλα και να μην έβγαινε καν... Επίσης αν ο γνωστός σου στο γες ήξερε από πριν και της ειδικότητες θα ήξερες και από τώρα σε σειρά κατάταξης είσαι...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες