Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 15
Ο ρε πάτε καλά μίλησε πολύ σωστά. Σαν οβα λοιπόν είσαι μια χαρά που να περάσεις και αεροπορία οβα καλά άλλο επίπεδο. Και αν σου αρέσει και το επάγγελμα όπως εμένα τότε δεν θα δουλέψεις ποτέ όπως λένε και οι Κινέζοι. Απλά για κάποιους όπως εγώ δεν περάσαμε και παπαλα και άλλοι που περνάνε... Παραιτούνται κ κλεγονται...
re pate kala re στο ξανά είχα πει και την προηγούμενη φορά πήρες 534 και έμενες μέσα στην μονάδα έτρωγες μέσα καφέ μέσα όλα φθηνά σε γενικές γραμμές με έξω... Αν με το καλό περάσεις θα πάρεις 810 εύρο και θα πρέπει να νοικιάζεις δλδ μιλάμε για τουλάχιστον πάγια έξοδα σπιτιού 500 νερό ρεύμα φαγητά ενοίκιο κοινόχρηστα κλπ κλπ οπότε θα μενεις με 300 εύρο να βγεις έξω να πάρεις τσιγάρα να αγοράσεις κάτι για εσένα τ να Πρότο κάνεις... Δεν συζητάω να έχεις αυτοκίνητο ασφάλειες βενζίνες άστο...
Στην ουσία θα δουλεύεις για 300 εύρο το μήνα και σου μιλάει ένας πρώην οβα 4 χρόνια και ένα χρόνο ΕΠΟΠ τα ξέρω τα βλέπω τα ζω από πρώτο χέρι... Απλά είμαι τυχερός που είμαι Αθήνα και δεν νοικιάζω...
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 478
Rafale122 έγραψε:re pate kala re στο ξανά είχα πει και την προηγούμενη φορά πήρες 534 και έμενες μέσα στην μονάδα έτρωγες μέσα καφέ μέσα όλα φθηνά σε γενικές γραμμές με έξω... Αν με το καλό περάσεις θα πάρεις 810 εύρο και θα πρέπει να νοικιάζεις δλδ μιλάμε για τουλάχιστον πάγια έξοδα σπιτιού 500 νερό ρεύμα φαγητά ενοίκιο κοινόχρηστα κλπ κλπ οπότε θα μενεις με 300 εύρο να βγεις έξω να πάρεις τσιγάρα να αγοράσεις κάτι για εσένα τ να Πρότο κάνεις... Δεν συζητάω να έχεις αυτοκίνητο ασφάλειες βενζίνες άστο...
Έπαιρνα 524 και οι ΔΕΑ δεν μένουμε μέσα νοίκιαζα κανονικά έξω με 250 και Έκανα και κάποια μεροκάματα και έβγαζα γύρο στα 150 εχτρα συνεπώς
524+150=674 μηνιαίος
674-250ενοίκιο = 424 στην άκρη τα έσπαγα /4 δηλαδή είχα 424/4 =106 ευρώ την εβδομάδα, κατά την γνώμη μου όποιος δεν βγαίνει και καπνίζει πρόβλημα του, επίσης στο νησί που ήμουν στα 30 περίπου σπίτια που Κοίταξα 2-3 είχαν κοινόχρηστα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Δευ Ιουν 20, 2022 1:42 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Χαχαχαχαχ ποια εποχή; Γιατί αν πάρεις τώρα 524 και πεις να νοικιάσεις άστο φίλε καλύτερα 700 εύρο έξω ιδιωτικό δίπλα στο σπίτι σου 524 πχ Αθήνα είναι ακριβώς όλα για τα πάγια έξοδα χωρίς καφέδες βενζίνες και του άλλο
Εκτός αν ρε φίλε εμείς οι εποπ που είμαστε ήδη μέσα οι οβα και οι παλιοί ΕΠΟΠ κάνουμε κάτι λάθος και δεν βγαίνουν τα νούμερα...
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
Rafale122 έγραψε:Χαχαχαχαχ ποια εποχή; Γιατί αν πάρεις τώρα 524 και πεις να νοικιάσεις άστο φίλε καλύτερα 700 εύρο έξω ιδιωτικό δίπλα στο σπίτι σου 524 πχ Αθήνα είναι ακριβώς όλα για τα πάγια έξοδα χωρίς καφέδες βενζίνες και του άλλο
οι ΔΕΑ πλέον πάιρνουν 70 κάτι αν κάποιος είναι τώρα Δέα να μας πει
Ήμουν Ρόδο και έτυχα και κάπιταλ
Α εντάξει αν είναι να πας στην Ρόδο να είσαι ένστολος αλλά να μη βγαίνεις και να δουλεύεις έξτρα οκ έτσι βγαίνει... Και ένας σειράς από οβα μπήκε ΕΠΟΠ και έχει 4 σπίτι και παίρνει 810 συν 1200 σχεδόν τα ενοίκια μηνιαία έτσι βγαίνει άνετα...
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
Rafale122 έγραψε:Εκτός αν ρε φίλε εμείς οι εποπ που είμαστε ήδη μέσα οι οβα και οι παλιοί ΕΠΟΠ κάνουμε κάτι λάθος και δεν βγαίνουν τα νούμερα...
Μάλλον φίλε κάτι κάνετε λάθος χωρίς Να θέλω να σε προσβάλω ο πατέρας μου συντηρούσε με 1150-1200 καθαρά πάντα δεν θυμάμαι ακριβός το ποσό 4 μελής οικογένεια ενοίκιο 25 χρόνια Φοιτήτριά την αδερφή μου + τα φροντιστήρια μου ζούσαμε με Αξιοπρέπεια Αλλά χωρίς λούσα διακοπάρες ποτάρες και Τα λοιπά
Ρε φίλε μιλάς για 1200 εύρο πριν 25 χρόνια που ήταν όλα τελείως διαφορετικά... Έλα να σου δώσω 1200 εύρο τώρα και βγάλε πέρα 4 άτομα και ενοίκιο και σπουδές και φροντιστήρια... Έχουν αλλάξει η εποχές φίλε
Αν περάσεις θα τα δεις και μόνος σου όταν δουλεύεις έξω με 700 τουλάχιστον βασικό μισθό δίπλα στο σπίτι σου και ξαφνικά σου δίνουν 100 εύρο πάνω αλλά είσαι όπου να ναι και πρέπει να τα πληρώσεις όλα μόνος σου...
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
Rafale122 έγραψε:Α εντάξει αν είναι να πας στην Ρόδο να είσαι ένστολος αλλά να μη βγαίνεις και να δουλεύεις έξτρα οκ έτσι βγαίνει... Και ένας σειράς από οβα μπήκε ΕΠΟΠ και έχει 4 σπίτι και παίρνει 810 συν 1200 σχεδόν τα ενοίκια μηνιαία έτσι βγαίνει άνετα...
με 675 φίλε έβγαινα έξω αλλά χωρίς υπερβολές και τις εκδρομές μου πήγα και 4-5 φόρες που χρειάστηκε Νοίκιασα αμάξι και σκ Για ποτάκι βγήκα Και την Γυναίκα είχα ;ΟΛΑ ΜΕ ΜΈΤΡΟ ΚΑΙ ΠΈΡΑΣΑ ΚΑΙ ΏΡΑΊΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΑ ΑΝ κάποιος θέλει να βγαίνει κάθε ΣΚ με Μπουκαλάκι να παίρνει αμάξι μέχρι και στο Περίπτερο έχει μάθει να κάνει τρία πακετα τσιγάρα την μέρα 2-3 φρεντακια ντελιβερι ή κάθε μέρα καφετέρια, να τρώει σε Ακριβά Μαγαζιά ναι φίλε εννοείτε δεν βγαίνεις εγώ έκανα Μεροκάματο 3-4 ώρες την βδομάδα συνήθως Τετάρτες ή πέμπτες
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
Rafale122 έγραψε:Ρε φίλε μιλάς για 1200 εύρο πριν 25 χρόνια που ήταν όλα τελείως διαφορετικά... Έλα να σου δώσω 1200 εύρο τώρα και βγάλε πέρα 4 άτομα και ενοίκιο και σπουδές και φροντιστήρια... Έχουν αλλάξει η εποχές φίλε
1200 εύρω μεχρι πρίν 9 χρόνια που αποστρατεύτηκε Με δύο σπίτια και τα δικά μου Φροντιστήρια δεν νομίζω να είναι μεγάλο ποσο για εποχή 2013
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Δευ Ιουν 20, 2022 2:00 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
Rafale122 έγραψε:Αν περάσεις θα τα δεις και μόνος σου όταν δουλεύεις έξω με 700 τουλάχιστον βασικό μισθό δίπλα στο σπίτι σου και ξαφνικά σου δίνουν 100 εύρο πάνω αλλά είσαι όπου να ναι και πρέπει να τα πληρώσεις όλα μόνος σου...
Ρε φίλε θα σε ρωτήσω το εξής χωρίς ίχνος εμπάθειας Φιλικά σαν να είμαστε έξω Για καφέ αφού δεν είναι καλά τα λεφτά γιατί μένετε ή καλύτερα για πίο λόγο κάνατε χαρτιά και ξενιτευτήκατε Για 100 ευρώ παραπάνω
Το ποσό δεν είναι μεγάλο άλλο ήταν άλλες εποχές υπήρχε γενικά χρήμα και όλα ήτανε φθηνά σούπερ ενοίκια βενζίνες ρεύμα τσιγάρα καφέδες κλπ τώρα με 1200 εύρο οικογένεια με 4 άτομα και ενοίκιο δεν ξέρω πως θα βγαίνουν αλήθεια...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες