Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Toniav99
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 68

Δημοσίευση από Toniav99 »

Συμφωνώ απόλυτα με τη Χρύσα ο καθένας για δικό του λόγο άργησε να βγάλει κάποιο χαρτί και δεν τα έστειλε Νωρίτερα μην κρίνετε εδώ μέσα όλοι χωρίς να ξέρετε. Κάποιος για οικονομικούς λόγους μπορεί να μην είχε προλάβει να βγάλει το δίπλωμα και να μπορέσει τωρα δεν πάει να πει ότι επειδή εσείς τα έχετε στείλει και προλάβατε να τα βγάλετε έπρεπε να είχαν κάνει όλοι το ίδιο ! Και πολύ καλά έκανε που έδωσε παράταση γιατί αν δεν έδινε όλοι θα γρινιαζατε και θα μιλούσατε για αδικία ! Καλό θα είναι ο καθένας να κοιτάει τον εαυτό του και να μην κρίνει τους αλλούς!
Toniav99
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από Toniav99 »

Και όσο για σένα rafaleο τρόπος που μιλάς και αντιμετωπίζεις τα πράγματα δεν είναι ωραιο και τι πάει να πει η φράση έναν ρε πάτε καλά θέλετε για να στρώσετε; Θα μας κάνει κουμάντο αν θέλουμε να βγάλουμε επιπλέον χαρτιά η επειδή δεν προλάβαμε; Δεν νομίζω να πέφτει λόγος στον καθένα το τι θα κάνουμε. Ο καθένας κοιτάει τον εαυτό του απλά καλό θα ήταν να χαλαρώσεις λιγο προς τον τρόπο που μιλάς εδώ μέσα όλοι είμαστε το ίδιο
Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από anonymous19970 »

To χεις χασει τελειως. Αρχικα αν καποιος ειχε τοσο δυνατο βυσμα για να παρει παραταση η προκηρυξη και να βγαλουν 2 χαρτια παραπανω τοτε απλα θα βαζανε το βυσμα για να μπουν κατευθειαν και οχι να δινανε 1 χιλιαρικο σε διπλωμα και αλλα 200 για αγγλικα. Δευτερον σε καμια περιπτωση δεν θα κατσουν να ασχοληθουν με τα 100-200 τηλεφωνα που εγιναν για παραπονα.
mvp
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από mvp »

Δεν ειπα οτι χαρη στο βυσμα πήρε παράταση. Ειπα οτι καποιος 18αρης που εγινε τωρα εχει την ευκαιρία να βγαλει διπλώματα μεσα σε τρεις μηνες. Και απο καποιον-οχι απαραίτητα βυσμα- να εμαθε για την παράταση και με ξεκίνησε διαδικασίες. Και τελος όπως ανεβαίνουν τωρα οι αιτησεις ειναι κουλο να λετε οτι δεν παιρνουν χαρτια γιατι κάλλιστα ενα προφισενσι το παιρνεις σε δύο μερες. Και τελος σαν παράδειγμα αν η προκήρυξη είχε σταματήσει στις 30/4 τωρα θα ηταν 6χλδ αιτησεις και οχι 8χλδ.
mvp
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από mvp »

Δε λεω οτι δεν ειναι και οι εκλογές ζητημα. Μπορει να είναι χιλια δυο. Ειναι ομως και τα παραπονα. Οπως επισης περσυ δε δεχονταν βεκ απο τα ιεκ και παραπονεθηκαν ετσι φετος τις εβαλαν μεσα. Οχι ολα τα σωματα αλλα στις περισσότερες κατηγορίες μπηκε. Αφηστε τον καθενα να πιστεύει οτι γουστάρει και χαλαρώστε. Εχετε ολοι την ταση να επιβάλλετε αποψεις.
Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από anonymous19970 »

Εγω παλι που σκεφτομαι με τη λογικη λεω οτι παραταση πηρε γιατι οι αιτησεις ηταν λιγες.6 χιλιαδες αιτησεις απο τις οποιες οι μισες θα ηταν ακυρες οι αλλοι θα κοβοντουσαν στις εξετασεις ή στα αθληματα οι αλλοι που θα το μετανιωναν ή δεν θα παρουσιαζοντουσαν καν σημαινει με το ζορι θα συμπληρωναν 1000 ατομα. Και δεν νομιζω οτι θελουν απλα να παρουν 1000 ατομα τους νοιαζει να μπει και ποιοτικο προσωπικο γιατι σε 12 χρονια εχουν μπει 2 χιλιαδες μονο. Επισης αυτο που αναφερεται οτι το προφισενσι βγαινει σε 2 μερες επειδη τυχγανει να το εδωσα και να το πηρα σας πληροφορω οτι για να το παρεις πρεπει να ξερεις οντως σχεδον τελεια αγγλικα αλλιως πετας τα λεφτα σου, δηλαδη ειναι για ατομα που ηδη εχουν το β2, γ1 και ξερουν πολυ καλα αγγλικα
Άβαταρ μέλους
Charlie Harper 13
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από Charlie Harper 13 »

Και εγώ πιστεύω ότι είδαν ότι ήταν λίγες οι αιτήσεις και έδωσαν παράταση. Ειδικά στο πολεμικό ναυτικό ήταν πολλή μικρός ο αριθμός αιτήσεων.
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 478

Δημοσίευση από re pate kala re »

mvp έγραψε:Ραφαλ-αρωσε λιγο φιλε μου. Εννοείται οτι οσοι δεν ειχαν παρει χαμπαρι ή οσοι εγιναν 18 ετων 26/4 μπορεσαν ανετοτατα να πανε για τα διπλωματα και ετσι να δηλώσουν. Αν ενας επαλ εχει lower και παρει μεσα σε δυο μερες proficiency και διπλωμα φορτηγου εννοείται οτι ανεβαινει σε μορια. Δε θελει πολυ μυαλο. Παντως με αυτα τα μυαλα αν μπείτε στρατο θα σας πηγαίνουν τρενο και πραγματικά θα το χαίρομαι. Γιατι κρύβεστε πισω απο ενα πληκτρολόγιο και κανετε τους μαγκες. Ηθος οπως ο δυκ δεν εχει κανενας σας. Και σιγουρα στην εξω ζωη ειστε οτι να ναι... Και μαλλον δεν πατε καλα ρε... Εικόνα

;Παντως με αυτα τα μυαλα αν μπείτε στρατο θα σας πηγαίνουν τρενο και πραγματικά θα το χαίρομαι.

είναι η δεύτερη φορά που το λες και σου έχω απαντήσει Παρόλα αυτά τι να Κάνουμε ας μας πηγαίνουν τρένο

;Γιατι κρύβεστε πισω απο ενα πληκτρολόγιο και κανετε τους μαγκες.

Εδώ μέσα όλοι το ίδιο κάνουμε εσύ εγώ ο ΔΥΚ δεν νομίζω να βγήκε κανένας ονομαστικά

;Ηθος οπως ο δυκ δεν εχει κανενας σας. Και σιγουρα στην εξω ζωη ειστε οτι να ναι ;... Και μαλλον δεν πατε καλα ρε...

αρά γνωρίζεις και τον ΔΥΚ και τους υπόλοιπούς

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

chrusa έγραψε:Η αποδειξη του δεν θα παμε ποτε μπροστα. Σταματηστε να κρινετε μια ζωη τους αλλους και κοιταξτε τα δικα σας, ο καθε ενας κανει ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ στη ζωη του ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΩΡΑ μπορει. Υπαρχουν παρα πολλοι λογοι για τους οποιους καποιος δεν μπορεσε να βγαλει κατι νωριτερα. Οχι δεν περιμεναν καμια παραταση να βγαλουν καποιο χαρτι, ισως απλα τωρα μπορεσαν οικονομικα ή οπως αλλιως θελετε. Αλλοι χρειαζονταν την παραταση για να βγει το πτυχιο της σχολης τους και να μπορεσουν να συμμετασχουν με αυτο - και αλλα πολλα. Τελος παντων. Προσωπικα οτι ηταν να στειλω το εστειλα, μιλαω για τα ατομα που βρισκονται στην φαση που περιμενουν ενα πτυχιο να βγει για να το στειλουν- για εκεινους που δεν ειχαν την οικονομικη ανεση να κανουν καποια πραγματα νωριτερα κτλπ. Γιατι εχω περασει και απο τις 2 θεσεις και ξερω! Ευχομαι μια μερα ο κοσμος να σταματησει να ειναι τοσο επικρητικος. Να σταματησει να σκεφτεται τοσο κακοπροαιρετα και αντι να λεει "τωρα θυμηθηκες να κανεις αυτο εκεινο και το αλλο" να λεει "μπραβο σου που τα καταφερες"

chrusa ναι κάποιοι δεν προλάβανε λόγο ηλικίας κάποιοι λόγο σχολής η για οποιονδήποτε, λόγο θα σου πω το εξής χρόνια τώρα με ΑΣΕΠ και προκήρυξης στρατού υπάρχει μια προθεσμία 1000αδες προλαβαίνουν κάνουν χαρτιά 1000 αδες επίσης Για διάφορούς λόγος δεν προλαβαίνουν έτσι λειτουργούν Οι διαγωνισμοί και παράταση όταν δίνετε δεν υπάρχει Δυνατότητα να καταθέσεις εκ νέου χαρτιά η οποία παράταση σε έναν διαγωνισμό δεν απευθύνετε στους υποψήφιους που καταθέσαν χαρτιά μέσα στην πρώτη ημερομηνία

Άβαταρ μέλους
chrusa
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

Δημοσίευση από chrusa »

Ναι τα ξέρω όλα αυτά, αλλά το νόημα το πιάσατε ; Σταματήστε να κρίνετε τι κάνει ο κάθε ένας οποιαδήποτε ώρα το κάνει είναι δικαίωμα του και όχι δν περίμενε παράταση ούτε την τελευταία στιγμή. Κάποιος λόγος θα υπάρχει που δεν το εκανε νωρίτερα. Ας γίνουμε ΛΙΓΟ καλοπροαίρετοι όλοι μας επιτέλους, ας αφήσουμε στην άκρη την κακιά που υπάρχει μέσα μας και σιγά σιγά ας την αποβάλουμε κιόλας γιατί ειλικρινά είναι ΑΧΡΕΙΑΣΤΗ Να μπαίνουμε και να βλέπουμε χρήσιμα πράγματα, συμβουλές, νέα, ευχες. Φέτος το έχουμε πάει όλο λάθος. περυσι χαιρόσουν να μπαίνεις και να ρωτάς-να ανταλλάξεις απόψεις. Φέτος ΦΟΒΑΣΑΙ να μιλήσεις. Ας αλλάξει αυτό επιτέλους
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

chrusa έγραψε:Ναι τα ξέρω όλα αυτά, αλλά το νόημα το πιάσατε ; Σταματήστε να κρίνετε τι κάνει ο κάθε ένας οποιαδήποτε ώρα το κάνει είναι δικαίωμα του και όχι δν περίμενε παράταση ούτε την τελευταία στιγμή. Κάποιος λόγος θα υπάρχει που δεν το εκανε νωρίτερα. Ας γίνουμε ΛΙΓΟ καλοπροαίρετοι όλοι μας επιτέλους, ας αφήσουμε στην άκρη την κακιά που υπάρχει μέσα μας και σιγά σιγά ας την αποβάλουμε κιόλας γιατί ειλικρινά είναι ΑΧΡΕΙΑΣΤΗ Να μπαίνουμε και να βλέπουμε χρήσιμα πράγματα, συμβουλές, νέα, ευχες. Φέτος το έχουμε πάει όλο λάθος. περυσι χαιρόσουν να μπαίνεις και να ρωτάς-να ανταλλάξεις απόψεις. Φέτος ΦΟΒΑΣΑΙ να μιλήσεις. Ας αλλάξει αυτό επιτέλους

Και πέρσι τα ίδια γινόταν ακριβός και πέρσι υπήρχαν καυγάδ3ες, Πέρσι υπήρχε και το φαινόμενο των "έχω πηγές απο μέσα " και ποτέ δεν βγαίναν αληθινοί όλοι αυτοί, πέρσι χρήστες κράζανε για διάφορα θέματα και όταν βγήκαν τα αποτελέσματα όλοι αυτοί δεν είχαν καν τα κότσια να βγουν Να πουν είχαμε άδικο φέτος είναι πολύ καλύτερα τουλάχιστον απο πλευράς πληροφοριών,

και επίσης Για αυτό που είπες ότι είμαστε κακοί και θέλουμε το κακό του άλλου, θα σου πω Κανένας δεν είναι κακός εδώ μέσα, όπως και κανένας δεν νοιάζετε για τον άλλον, κανένας δεν πρόκειται να χαρεί για τον άλλον, και κανένας Δεν πρόκειται να Πει μπράβο στον άλλον για Την επιτυχία του, όλοι εδώ μέσα μεταξύ αυτόν Εμένα και εσένα θέλουμε πάση θυσία να μπούμε ακόμα και εις βάρος άλλον υποψηφίων ο καθένας για τους λόγους του οπότε μην περιμένεις μπράβο και συγχαρητήρια απο κανέναν, ειδικά την στιγμή που κάποιοι βλέπουν την προκήρυξη αυτήν σαν δια βίου Αποκατάσταση, και είμαι σε θέση να Στηρίξω την άποψή μου με τεκμήρια Βάση των περσινών

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Σάβ Μάιος 14, 2022 7:06 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

mvp έγραψε:Θα συμφωνήσω μαζι σου χρυσα απλως επειδη περσυ καηκε η γουνα μου και λογω του οτι μένω Χολαργό και γνωριζω τοσα ατομα που εχουν γονεις στο υπουργείο ή ακομα και στρατιωτικούς γιατρους ακουω πέντε πράγματα παραπανω. Οποτε για λεω ενα σημαινει οτι ισχύει. Ή τουλάχιστον οτι εχει ακουστει. Πολλοι 18αριδες γραφτηκαν να παρουν Γ κατηγορία τωρα μετα την παράταση. Εννοείται οτι καλα εκαναν. Δε λεω για αυτους. Λεω οτι ο ρε πατε καλα ελεγε σε εμας (που στειλαμε πριν τις 24/4) οτι για ποιον λόγο να παρουμε τηλ ή να στείλουμε email κτλ. Προσωπικα αν δεν εβαζα το λιθαρακι μου με ενα τηλεφώνημα και ενα email και αλλοι τοσοι σαν κι εμενα δε θα ειχε αλλαξει η κατάσταση. Μακαρι ολοι να μπορουσαμε να μπουμε. Εύχομαι το καλύτερο για τον καθε ενα. Αλλα οχι να μου κοψουν τη φορα αλλοι ή να με κραζουν ...

;

;Λεω οτι ο ρε πατε καλα ελεγε σε εμας (που στειλαμε πριν τις 24/4) οτι για ποιον λόγο να παρουμε τηλ ή να στείλουμε email κτλ.

ποτέ δεν είπα να μην πάρει κάποιος τηλέφωνο, είπα ακριβός ότι είναι άσκοπο 5-10 μεμονωμένοι υποψήφιοι να πάρουν τηλέφωνο δεν πρόκειται να Γίνει τίποτα, δεχτείτε την κατάσταση όλοι στην ίδια βρισκόμαστε προετοιμαστείτε για τα αθληματα Αυτό ακριβός είχα πει

;Προσωπικα αν δεν εβαζα το λιθαρακι μου με ενα τηλεφώνημα και ενα email και αλλοι τοσοι σαν κι εμενα δε θα ειχε αλλαξει η κατάσταση.

;

Άποψη Μου η Κατάσταση Δεν άλλαξε απο το λιθαράκι το δικό σου η άλλον 500 ατόμων Μεμονωμένα Αν αυτό είχε γίνει συγκροτημένα Ναι οκ

Απο εκεί και πέρα όπως έχω γράψει Δικαίωμα Σου είναι Να πιστεύεις Ότι θες και να έχεις την άποψη Σου και να έχεις λόγο πάνω Σε ένα θέμα, δικαίωμα μου είναι να Έχω μια διαφορετική άποψη Πάνω Στο θέμα Και να έχω αντίλογο. Δεν με ενδιαφέρει να γίνω αρεστός σε κανέναν Δεν έχω έρθει σε site γνωριμιών, παρόλο που κάποιοι Με θεωρείτε Ξερόλα, σας ενοχλούν αυτά που λέω και ο τρόπος που τα λέω , που πιστευτέ Ότι θα με Πηγαίνουν Τρένο αμα μπω και πολλά αλλά, Για να συνεχίζουν Οι διαχειριστείς Να μου δίνουν Το δικαίωμα Να έχω Λόγο εδώ Μέσα πάει να πει ότι Κάτι κάνω σωστά

;

Despoinalap
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Despoinalap »

Καλησπέρα! Μήπως ξέρετε που φτάνουν οι αιτήσεις στον στρατό ξηράς;
OTI NA NE
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από OTI NA NE »

Καλησπερα σε ολους Φιλικα θελω να πω στα παιδια εδω οτι το θεμα με την παραταση το ΚΑΨΑΜΕ...

Οτι εγινε! Εγινε ρε παιδια ΔΕΝ αλλαζει πλεον κατι ! Παμε παρακατω τωρα

Αυτο δεν ειναι το μονο προβλημα και ουτε μπορουμε να το λυσουμε εδω!

Καποιοι εχασαν... Καποιοι κερδισαν

Δεν εχω ακουσει μεσα εδω καποιους που εχουν κανει αιτηση για ΕΠΟΠ να ρωτανε εκτος απο το ποσες αιτησεις εχουν γινει ! Π. Χ πως ειναι η ζωη ενος ΕΠΟΠ ! Πως τα βγαζει περα ενας ΕΠΟΠ μακρια απο το σπιτι του! Πως ειναι η καθημερινοτητα του μεσα στο στρατοπεδο!

Γενικα να μαθουν για τους ΕΠΟΠ!

Εκτος και αν ΟΛΟΙ ΜΑΣ το αγαπαμε τοσο πολυ που ΔΕΝ μας νοιαζει καθολου...

Συγνωμη αν φενετε καπως... Αυτα που λεω, αλλα πραγματικα τα λεω φιλικα

Kostantinos2017
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από Kostantinos2017 »

OTI NA NE έγραψε:Καλησπερα σε ολους Φιλικα θελω να πω στα παιδια εδω οτι το θεμα με την παραταση το ΚΑΨΑΜΕ...

Οτι εγινε! Εγινε ρε παιδια ΔΕΝ αλλαζει πλεον κατι ! Παμε παρακατω τωρα

Αυτο δεν ειναι το μονο προβλημα και ουτε μπορουμε να το λυσουμε εδω!

Καποιοι εχασαν... Καποιοι κερδισαν

Δεν εχω ακουσει μεσα εδω καποιους που εχουν κανει αιτηση για ΕΠΟΠ να ρωτανε εκτος απο το ποσες αιτησεις εχουν γινει ! Π. Χ πως ειναι η ζωη ενος ΕΠΟΠ ! Πως τα βγαζει περα ενας ΕΠΟΠ μακρια απο το σπιτι του! Πως ειναι η καθημερινοτητα του μεσα στο στρατοπεδο!

Γενικα να μαθουν για τους ΕΠΟΠ!

Εκτος και αν ΟΛΟΙ ΜΑΣ το αγαπαμε τοσο πολυ που ΔΕΝ μας νοιαζει καθολου...

Συγνωμη αν φενετε καπως... Αυτα που λεω, αλλα πραγματικα τα λεω φιλικα

σωστά πρέπει σιγά σιγά να συζητήσουμε και αυτά τα θέματα
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης