Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 145
Οικονομικος ταμιακος εβαλα που περυσι ο πρωτος ειχε 1140 μορια και ο τελευταιος 940 σε 15 θεσεις. Φετος εχει 5 θεσεις μονο οποτε ναι συμφωνα με τα περσινα δυσκολα.
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 478
Ρambo No8 έγραψε:Σε ποια ειδικοτητα ; σε αυτές που θέλουμε να πάμε σχεδόν όλοι ... Στις αμετάθετες. Τοπογράφος, τεχνίτης αλεξίπτωτου. Και άλλες που είναι γύρω στην Αθήνα! Εγώ δεν έχω μόρια οπότε έβαλα και όπου κάτσει
Τεχνίτης αλεξιπτώτου είναι κλεισμένες απο ΟΒΑ και λογικό με 2-3 θέσεις, τοπογράφος θέλει πτυχίο ΑΕΙ-ΤΕΙ αμα έχεις αντίστοιχο πτυχίο και δεν έκανες παίρνεις βραβείο
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
anonymous19970 έγραψε:Οικονομικος ταμιακος εβαλα που περυσι ο πρωτος ειχε 1140 μορια και ο τελευταιος 940 σε 15 θεσεις. Φετος εχει 5 θεσεις μονο οποτε ναι συμφωνα με τα περσινα δυσκολα.
Δεν το ξέρεις αυτό Φέτος μπορεί ο πρώτος να έχει 940 και ο τελευταίος 740 θα υπολογίζεται πάντα θέσεις χ3 τις περσινές οριστικές μετά την ορκωμοσία Βάσεις δεν τις ξέρει κανένας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Πέμ Μάιος 05, 2022 3:58 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
Rjs έγραψε:940 και να νομίζεις ότι είσαι από έξω, δύσκολα, πάντα βάση με τα περσινά μόρια μιλάμε,940 είχαν οι πρώτοι σχεδόν σε κάθε ειδικότητα, δηλαδή φέτος τι να έγινε και να αυξήθηκαν τόσο πολύ τα μόρια του κόσμου; Και εγώ με 846 είμαι αλλά ελπίζω ακόμα, και πάλι ξανά λέω με τα περσινά δεδομένα πάνω κάτο.
Πολλά αλλάζουν πχ 1 έτος εργασία που μεταφράζεται σε 250 μόρια
Ξέρεις κανείς κανένα email να στείλω ένα χαρτί γιατί αυτό που γράφει μέσα στην προκήρυξη δεν ισχύει.
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
Giannisze έγραψε:Ξέρεις κανείς κανένα email να στείλω ένα χαρτί γιατί αυτό που γράφει μέσα στην προκήρυξη δεν ισχύει.
Δεν ισχύει γιατί ακόμα δεν βγάλανε λίστα με ελλιπείς δικαιολογητικά
Άρθρο 12 Επιτροπή Ελέγχου Δικαιολογητικών, παράγραφός γ
γ. Μετά την ολοκλήρωση του ως άνω ελέγχου συντάσσει και εκδίδει Πίνακες υποψηφίων με ελλιπή δικαιολογητικά, οι οποίοι υποβάλλονται στο Συμβούλιο Επιλογής. Μετά από σχετική ανακοίνωση όλοι οι υποψήφιοι, οφείλουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη να ενημερωθούν, μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης « https://epop.army.gr» , κάνοντας ταυτοποίηση με τους προσωπικούς κωδικούς TaxisNet, εάν τα δικαιολογητικά τους είναι ελλιπή και να τα συμπληρώσουν,;αποστέλλοντάς τα μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο e-mail:epop.katataxi.army.gr μέσα σε αποκλειστική προθεσμία τριών (3) ημερών, η οποία αρχίζει από την επομένη της ημέρας ανακοίνωσης των υποψηφίων με ελλιπή δικαιολογητικά. Επισημαίνεται ότι, η μη συμπλήρωση από τους υποψήφιους των ελλιπών δικαιολογητικών εντός της ορισθείσας ημερολογιακής προθεσμίας, αποτελεί αιτία αποκλεισμού τους από τις περαιτέρω διαδικασίες επιλογής.
Θα πω το εξής γιατί στο τέλος κάποιοι θα κλαίτε ότι και να σας πουν στο τηλέφωνο, ακόμα και ο Α/ΓΕΣ ο ίδιος να είναι δεν ισχύει τίποτα, αυτό που ισχύει είναι ότι γράφετε στην προκήρυξη και έχει ισχύ μέχρι να βγει δημόσια με ΦΕΚ κάποια αλλαγή όπως αυτή της ημερομηνίας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Πέμ Μάιος 05, 2022 5:51 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξέρει κανείς αριθμό αιτήσεων ;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Παιδιά ξέρει κανείς αριθμό αιτήσεων να μας πει?
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 42
Είναι κοντά 8 χιλιάδες αιτήσεις στο στρατό ξηράς.
Εμένα έστειλε ότι θέλω ξανά το ΦΠΑ αλλά αργούν να το βγάλουμε στην μονάδα ήταν λάθος δεν θα μπορέσω σε 3 μέρες να σταλει
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Ξερουμε μεχρι ποτε θα παιρνει ατομα; Ποιο ετος
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 54
Μέχρι το 25 έχουν πει αλλά δυστυχώς με αυτούς πάντα πρέπει να κρατάς μικρό καλάθι γιατί δεν είναι άξιοι εμπιστοσύνης...
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 66
Εγώ πιστεύω και πιο μετά απ' το 2025 θα παίρνουν... Έως τότε οι πρώτοι ΕΠΟΠ κλείνουν τα 50 και υπάρχει μια φήμη που λέγαν ότι 50 χρόνων σε αποστρατεύεσαι ... Βέβαια αυτά τα άκουγα πριν κάτι χρόνια που ήμουν μέσα... Τώρα ποιος ξέρει... Ίσως έχουν βγάλει κάποια άλλη διαταγή που να καλύπτει και αυτούς
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 145
Με την ισχυς νομοθεσια τον επομενο χρονο απολυονται οι οβα που μπηκαν το 2017 και ενα χρονο αργοτερα οι γηραιοτεροι εποπ που κλεινουν τα 50. Η λογικη λεει οτι ειτε θα κατσουν λιγο παραπανω αυτοι ειτε θα γινουν νεες προσληψεις
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 36
Χαίρετε. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος σπουδάζει βοηθός νοσηλευτικής σε ΙΕΚ έχει δικαίωμα να κάνει τα χαρτιά σε ειδικότητες που ζητούν βοηθό νοσηλευτικής; Η πρέπει να έχει περατώσει της σπουδές του;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες