εμένα υπολείπεται ο καρδιολογος άπαξ και λέει απ'την έκδοση και μετα, είμαστε ΟΚ.re pate kala re έγραψε:Θεωρώ πως όχι απο την στιγμή που λέει απο την έκδοση και μετά απο εκεί και πέρα εγω έχω περάσει Οφθαλμίατρο και ΩΡΛ τώρα με Την παράταση θα καθυστερήσω τον μικροβιολόγο και ακτινογραφία θα κλείσω άμα με καλέσουν
Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Απρ 24, 2022 8:54 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 478
Καθυστέρησε τον όσο πιο κοντά τόσο καλύτερα και για σέναNavy έγραψε:εμένα υπολείπεται ο καρδιολογος άπαξ και λέει απ'την έκδοση και μετα, είμαστε ΟΚ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Απρ 23, 2022 6:00 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 7
Προς κύριο ΔΥΚ ερώτηση με όλο το σεβασμό μιας και είναι βάτραχος και ο ίδιος, μετά από πόσο καιρό θεωρητικά πάντα μπορεί κάποιος να πάει στο ΣΥΚ μετά τα προβλεπόμενα σχολεία;
Σας ευχαριστώ και καλή Ανάσταση!
Σας ευχαριστώ και καλή Ανάσταση!
Τα πολλά καμπανάκια λόγω οικειοθελών αποχωρήσεων δεν είναι πρόβλημα. Τα πολλά καμπανάκια λόγω τραυματισμών όμως είναι με ότι αυτό συνεπάγεται.
Εάν αυτοί που πρέπει κρίνουν ότι μπορείς να φτάσεις έως το τέρμα του δρόμου ακόμη και με εξαρθρωμένους ώμους, ραγισμένα γόνατα, σπασμένα πλευρά και υποθερμίες και είσαι τυχερός, μπορεί να φτάσεις έως την πύλη μέσα στην πρώτη πενταετία, ειδάλλως εάν κρίνουν το αντίθετο δεν θα πας ποτέ.
Μην αναλώνεσαι σε αυτά όμως. Προς το παρόν είσαι υποψήφιος ΕΠΟΠ. Τα σκαλιά που πρέπει να ανέβεις για να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα είναι πολλά και πονάνε πολύ συνήθως.
Καλή Ανάσταση και ψυχική ανάταση σε όλους και καλά αποτελέσματα!
Εάν αυτοί που πρέπει κρίνουν ότι μπορείς να φτάσεις έως το τέρμα του δρόμου ακόμη και με εξαρθρωμένους ώμους, ραγισμένα γόνατα, σπασμένα πλευρά και υποθερμίες και είσαι τυχερός, μπορεί να φτάσεις έως την πύλη μέσα στην πρώτη πενταετία, ειδάλλως εάν κρίνουν το αντίθετο δεν θα πας ποτέ.
Μην αναλώνεσαι σε αυτά όμως. Προς το παρόν είσαι υποψήφιος ΕΠΟΠ. Τα σκαλιά που πρέπει να ανέβεις για να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα είναι πολλά και πονάνε πολύ συνήθως.
-
- Αρχιλοχίας
Σας ευχαριστώ πολύ.
Σας είχα στείλει και προσωπικό μήνυμα αλλά αντιλαμβάνομαι ότι δεν μπορείτε να πείτε και πολλά. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια άλλωστε.
Μακάρι να με αξιώσει ο Θεός να είμαι υγιής, δυνατός, με καθαρό μυαλό και καλές αξιολογήσεις ώστε να προσπαθήσω έστω μια φορά το ακατόρθωτο.
Υγεία!
Σας είχα στείλει και προσωπικό μήνυμα αλλά αντιλαμβάνομαι ότι δεν μπορείτε να πείτε και πολλά. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια άλλωστε.
Μακάρι να με αξιώσει ο Θεός να είμαι υγιής, δυνατός, με καθαρό μυαλό και καλές αξιολογήσεις ώστε να προσπαθήσω έστω μια φορά το ακατόρθωτο.
Υγεία!
- Tanto
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 41
Καλή ανάσταση ΔΥΚ με υγεία! Είχα στείλει ένα μήνυμα προσωπικό. Δεν ξέρω αν από επιλογή δεν απαντήθηκε που είναι πολύ σεβαστό. Την φλόγα από μέσα μου ψάχνω να σβήσω. Αν το δεις και έχεις χρόνο θα θελα να σε ρωτήσω κάτι.D.Y.K έγραψε:Τα πολλά καμπανάκια λόγω οικειοθελών αποχωρήσεων δεν είναι πρόβλημα.Τα πολλά καμπανάκια λόγω τραυματισμών όμως είναι με ότι αυτό συνεπάγεται.
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 15
Κ γω έστειλα στον δυκ. Απλα ο άνθρωπος μάλλον έχει κ δουλειες επίσης χρονιαρες μέρες είναι. Σίγουρα γ όλους κάποια στιγμή θα πει ολα τα βλέπει και τα επεξεργαζεται, δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.Καλή ανάσταση σε όλους
Με την ιδια λογικη να μη μιλαμε για τιποτα. Να μας π**#νε και να λεμε ευχαριστώ... Αυτα μεσα... Οσο ειμαστε εξω και εχουμε δικαιωμα να μιλησουμε θα μιλησουμε. Οσοι πιστοι τηλεφωνήστε. Καλή Ανάσταση σε ολους με υγεια.
Μαζί σου αδερφέ έτσι είναι δίκιο έχεις
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Αρχίστε όλοι τα τηλέφωνα παιδιά μπας και αλλάξει η απόφαση και αυτό με τα ΦΕΚ που βγήκε δεν είναι τίποτα γι αυτούς αλλάζουν σε λεπτό αν δουν αντιδράσεις καλό θα ήταν να οργανωθούμε και να αντιδράσουμε σε όλο αυτό γιατί είναι άδικο για όλους εμάς που έχουμε καταθέσει τα χαρτιά ενώ θα μπορούσαμε να βγάλουμε επιπλέον χαρτιά στα χέρια μας και να έχουμε μόρια. Οι δύο μήνες είναι αρκετοί γι αυτούς που δεν έχω δηλώσει να βγάλουν επιπλέον και αυτόματα να είναι σε μόρια πιο πάνω από εμάς. Καλό είναι να αντιδράσουμε και αν δεν γίνει τουλάχιστον να ξέρουμε ότι έχουμε προσπαθήσει είναι τεράστια αδικία για όλους εμάς. Όσο δεν αντιδρούμε είναι κατά μας όλο αυτό και απλά είμαστε πιόνια στα χέρια τους
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 145
Δες τι εστειλα πριν 15 μερες. Δεν υπηρχε κανενας λογος να στειλεις νωρις την αιτηση εαν περιμενες καποιο χαρτι ή αυξανοταν η προυπηρεσια σου. Μπορουσες να ανεβασεις ολα τα χαρτια να τα αποθηκευες και να περιμενες μεχρι την τριτη απλα να πατουσες ενα κουμπι και να τα εστελνεςanonymous19970 έγραψε:Προφανως και σας φαινονται λιγες οι αιτησεις τωρα αλλα στο τελος θα δειτε ραγδαια αυξηση για τους εξης λογους. Αρχικα τα χαρτια κανουν διαστημα να βγουν πχ εγω πηγα απο τη πρωτη μερα για της μονιμης κατοικιας και ακομα δεν εχει βγει, πολλοι εχουν χαρτια σε εκκρεμοτητα οποτε περιμενουν μεχρι τελευταια στιγμη να ερθουν πχ διπλωματα, ξενες γλωσσες. Αλλοι εργαζονται ή υπηρετουν οποτε περιμενουν να αυξηθει η προυπηρεσια για να παρουν κατι εξτρα. Γενικα δεν υπαρχει κανενας λογος να αγχωνεστε και να στελνετε νωρις την αιτηση. Ιατρικα μια χαρα προλαβαινεις να περασεις τον Μαιο
-
- Αρχιλοχίας
Η ανάσταση του Κυρίου να φέρει στις ψυχές μας γαλήνη και ηρεμία με υγεία, να πετύχει ο καθένας τους στόχους του.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες και ευχές στον κύριο ΔΥΚ για τη δημιουργία του παρόντος φόρουμ και τη δυνατότητα ενημέρωσης και ανταλλαγής πληροφοριών και απόψεων.
Χρόνια πολλά σε όλους!
Ιδιαίτερες ευχαριστίες και ευχές στον κύριο ΔΥΚ για τη δημιουργία του παρόντος φόρουμ και τη δυνατότητα ενημέρωσης και ανταλλαγής πληροφοριών και απόψεων.
Χρόνια πολλά σε όλους!
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 31
Καλό πάσχα σε Όλους ! Χρόνια Πολλά![:) ]
Καλησπέρα χρόνια πολλά και Χριστός ανέστη! Ήθελα να ρωτήσω... Κάποιος που είναι ενγάμος με ανήλικα τέκνα έχει κάποια μόρια;
Δεν γράφει κάτι τέτοιο η προκήρυξη. Έχω απλά την απορία αν γνωρίζει κάποιος ευχαριστώ!
Δεν γράφει κάτι τέτοιο η προκήρυξη. Έχω απλά την απορία αν γνωρίζει κάποιος ευχαριστώ!
Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη σε όλους. Ξέρουμε πόσες αιτήσεις έχουν γίνει;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες