Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Epson89
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από Epson89 »

Πέρσι και πρόπερσι έκανα το λάθος και έκανα τις εξετάσεις χωρίς πρώτα να έχουν βγει τα αποτελέσματα. Με αποτέλεσμα να πληρώνω αρκετά χρήματα, χωρίς λόγο. Μετά από επικοινωνία με τη στρατολογια, αλλά και με συναδέλφους μου είπαν ότι αφού βγουν τα αποτελέσματα, να πάω να κάνω τις εξετάσεις. Ρωτήστε το κι εσείς για να μην αγχώνεστε και δίνετε τσάμπα χρήματα. Οσον αφορά τα σχόλια περί καλύτερης προετοιμασίας για το 40 βαθμούς, να σας ενημερώσω ότι είμαι οβα σε μαχιμη μονάδα που προφανώς δεν μπορώ να ανεφερω, της βόρειας Ελλάδας και σας πληροφορώ ότι ότι άσκηση και να κάνεις δεν συγκρίνεται με το μίλι, το 100αρι κλπ κλπ... Οπότε όποιος είναι έξω από τον χορό και δεν έχει πάει σε ασκήσεις να μην λεει ότι του κατέβει και παραποιεί τις καταστάσεις. Καλή Ανάσταση!
tethoras355
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από tethoras355 »

Τρελή παράταση δώσανε. Η μόνη λογική αιτία είναι εκλογές. Αν δεν συμπλήρωναν αιτήσεις θα δίνανε λιγότερη πχ 20 μέρες και μετά στην ανάγκη άλλες 20. Τώρα 2 μήνες παράταση μαζεμένη μου φαίνεται πολύ ακραίο για να έγινε λόγω λίγων αιτήσεων ή βυσμάτων.
nikolpat
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από nikolpat »

Απογοήτευση απλά δύο μήνες είναι πάρα πολύ δεν ξέρω τι λόγος υπάρχει για να έχει δώσει παράταση τόσο πολύ άντε να ήταν 20 μέρες ακόμα να το καταλάβω αλλά και πάλι πολύ θα ήταν. Υπομονή παιδιά δεν ξέρω τι να πω πήρα τηλέφωνο και εγώ τους τα έχωσα
Άβαταρ μέλους
Tanto
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από Tanto »

Navy έγραψε: Φιλαρακο, είμαι ο ΑΛΛΟΣ!Τα νέα δεδομένα τα γνωρίζω απλά μια στραβή να τυχει μέσα στους 40 βαθμους, αποκλείεσαι. Να φανταστώ εσυ εισαι απ τους περσινους επιτυχόντες που είχατε καλυτερα δεδομένα.Καλη Ανασταση, φίλε μου

Navy καλή ανάσταση να έχεις φίλε με υγεία και επιτυχία. Το σχόλιο δεν το έκανα με κακία προς τα εσένα. Αν θυμάσαι πέρσυ είχαμε μιλήσει και επί προσωπικού. ΟΒΑ είμαι κι εγώ στο ΠΝ και θεωρώ ότι όπως είπε και ο re pate kala re δεν έχει νόημα να σας επηρεάζει κάτι σε τέτοιο βαθμό από την στιγμή που δεν μπορείτε να κάνετε κάτι. Τώρα όσο για τις συνθήκες να ξέρεις δεν παίζουν τόσο μεγάλο ρόλο αν έχεις ρίξει δουλειά. Ειδικά αν το λέει η καρδούλα αδερφέ. Καλή επιτυχία και πάλι!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Tanto την Σάβ Απρ 23, 2022 11:33 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
tethoras355
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από tethoras355 »

Για γιατρούς αν δεν κάνω λάθος στην προκήρυξη λέει ότι οι εξετάσεις γίνονται δεκτές αν έχουν γίνει απο την ημερομηνία που βγήκε η προκήρυξη άρα δεν υπάρχει θέμα. Αν έχουν γίνει πριν βγει είναι άκυρες.
Navy
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Navy »

Tanto έγραψε:
Navy έγραψε: Φιλαρακο, είμαι ο ΑΛΛΟΣ!Τα νέα δεδομένα τα γνωρίζω απλά μια στραβή να τυχει μέσα στους 40 βαθμους, αποκλείεσαι. Να φανταστώ εσυ εισαι απ τους περσινους επιτυχόντες που είχατε καλυτερα δεδομένα.Καλη Ανασταση, φίλε μου

Navy καλή ανάσταση να έχεις φίλε με υγεία και επιτυχία. Το σχόλιο δεν το έκανα με κακία προς τα εσένα. Αν θυμάσαι πέρσυ είχαμε μιλήσει και επί προσωπικού. ΟΒΑ είμαι κι εγώ στο ΠΝ και θεωρώ ότι όπως είπε και ο re pate kala re δεν έχει νόημα να σας επηρεάζει κάτι σε τέτοιο βαθμό από την στιγμή που δεν μπορείτε να κάνετε κάτι. Τώρα όσο για τις συνθήκες να ξέρεις δεν παίζουν τόσο μεγάλο ρόλο αν έχεις ρίξει δουλειά. Ειδικά αν το λέει η καρδούλα αδερφέ. Καλή επιτυχία και πάλι!
Φίλε μου Tanto, με συγχωρεις, κι εγώ Παρεκτραπηκα, μέρες που είναι. Μας έχουν βγάλει εκτός εαυτου με τις φαεινες τους ιδέες. Έχεις δίκιο, φιλε μου, όπως κι εσυ γνωρίζεις η καρδουλα μας τ'αγαπαει κι από δουλειά άλλο τίποτα. Καλο Πάσχα με υγεία και σε ευχαριστω θερμά, αδερφέ!

mvp
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από mvp »

Παιδια τι λέτε; Το ιδιο ειναι να τρεψεις στους 30-35 το ιδιο στους 40-42; Δεν πα να τρέχεις να και μαραθωνιο και τα αυληματα να τα βγαζεις με πασα ανεση. Για χιλιους δυο λογους μπορει να ζαλιστεις. Σε ενα μόνο αν ζαλιστεις χαθηκε η μπαλα. Συν του οτι θα είσαι στημένος ποση ωρα. Ειδικα όσοι είμαστε αθηνα στην Ευελπίδων εχετε πάει ποτέ Ιούλιο Αύγουστο να δείτε πως βραζει; Τις φωτιές που στανταρ θα εχει εκεονη την περίοδο τις σκεφτηκατε; Μην ακουω τρελα για προετοιμασίες κτλ... Οοοσο καλα και να βγαζεις τα αθληματα μπορει να συμβουν χιλια δυο μια μερα με νταλα ηλιο. Βεβαια ακομη δε γνωριζουμε με σιγουρια οτι θα πανε τοσο πισω τα αθληματα αλλα και παλι. Για τους Αθηναίους σκεφτείτε μονο τις φωτιες και τηβ ατμόσφαιρα... Επισης οσα φεκ και αν βγουν αν ο κόσμος ξεσηκωθεί τα αλλαζουν σε ενα λεπτο. Να σας θυμισω για να μετρα covid στα νησια περσυ; Που ενω ειχε βγει φεκ μολις ξεσηκώθηκαν οι κυκλαδες αρθηκαν και πηγαν απο ενα μηνα δε μοα εβδομάδα; Αυτο που ξερω είναι οτι είμαστε πιόνια. Εφοσον δε μπορουμε να ξεσηκωθούμε και τρωγοναστε μεταξυ μας ειμαι αξιοι της μοιρας μας
nikolpat
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από nikolpat »

Πολύ σωστά τα λες φίλε έτσι είναι πρέπει όλοι να ξεσηκωθούμε εφόσον μας πείραξε αλλά κανείς δεν κάνει κίνηση έχω πάρει τόσα τηλέφωνα αλλά δεν φτάνει μόνο
nikoletamaria
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από nikoletamaria »

anonymous19970 έγραψε: Με τους γιατρους λετε να υπαρχει κανενα θενα αν δουν υπογραφες 3 μηνες πριν;
οχι, οι γιατροι που περναμεε εμεις τωρα πρεπει να εχουν ημερομηνια απο την δημοσιευση της προκηρυξης και μετα... Δεν νομιζω να υπαρχει...
Navy
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Navy »

Ποτε πιστευετε ρε τσακαλια να περασουμε τ'αθληματα και να έχουμε αποτελέσματα;
Str vpv
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 128

Δημοσίευση από Str vpv »

Navy έγραψε:Ποτε πιστευετε ρε τσακαλια να περασουμε τ'αθληματα και να έχουμε αποτελέσματα;
Εγώ υπολογιζω Τέλη Αυγουστου με Σεπτεμβριο. Σκεψου πέρυσι 22 Μαρτιου βγήκε και τα αθλήματα γίνανε Ιούνιο.

Navy
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Navy »

Str vpv έγραψε:
Navy έγραψε:Ποτε πιστευετε ρε τσακαλια να περασουμε τ'αθληματα και να έχουμε αποτελέσματα;
Εγώ υπολογιζω Τέλη Αυγουστου με Σεπτεμβριο. Σκεψου πέρυσι 22 Μαρτιου βγήκε και τα αθλήματα γίνανε Ιούνιο.

Τι να πρωτοσχολιασουμε, τον ήπιαμε... Περσι, από τους συνολικά 40.500 υποψήφιους Συμφωνα με το newpost.gr οι 19.500 ειχαν καταθέσει αιτήσεις για ΣΞ,14.000 για ΠΑ και 7.000 για ΠΝ κι όλα αυτά σε διάστημα μήνα και.

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 478

Δημοσίευση από re pate kala re »

Epson89 έγραψε:Πέρσι και πρόπερσι έκανα το λάθος και έκανα τις εξετάσεις χωρίς πρώτα να έχουν βγει τα αποτελέσματα. Με αποτέλεσμα να πληρώνω αρκετά χρήματα, χωρίς λόγο. Μετά από επικοινωνία με τη στρατολογια, αλλά και με συναδέλφους μου είπαν ότι αφού βγουν τα αποτελέσματα, να πάω να κάνω τις εξετάσεις. Ρωτήστε το κι εσείς για να μην αγχώνεστε και δίνετε τσάμπα χρήματα. Οσον αφορά τα σχόλια περί καλύτερης προετοιμασίας για το 40 βαθμούς, να σας ενημερώσω ότι είμαι οβα σε μαχιμη μονάδα που προφανώς δεν μπορώ να ανεφερω, της βόρειας Ελλάδας και σας πληροφορώ ότι ότι άσκηση και να κάνεις δεν συγκρίνεται με το μίλι, το 100αρι κλπ κλπ... Οπότε όποιος είναι έξω από τον χορό και δεν έχει πάει σε ασκήσεις να μην λεει ότι του κατέβει και παραποιεί τις καταστάσεις. Καλή Ανάσταση!

Φίλε και εμείς σε σε μάχιμη μονάδα είμασταν και ασκήσεις κάναμε κατακαλόκαιρο Και εκπαίδευση ΣΕΑΠ σε κρύο βγάλαμε και μίλι για ειδικές με 7 βαθμούς τρέξαμε Και πέρυσι με ΠΚΕ με 37 βαθμούς τρέξαμε, η άσκηση μια μονάδας το κατακαλόκαιρο είναι πολύ πιο απαιτητική απο την προπόνηση Και το μίλι, και ναι όποιος προετοιμαστεί σωστά θα περάσει εκτός απρόοπτου πάντα (κανα κόψιμο η να σκοντάψει η καμία τροφική την προηγούμενη) ένας απροετοίμαστος θα κοπεί είτε με 30 είτε με 40 βαθμούς

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Panagiotis pap έγραψε:Έχει δίκιο ο mvp πρέπει όλοι να αρχίσουμε τα τηλέφωνα μπας και αλλαξει την απόφαση

Άδικός κόπος βγήκε το ΦΕΚ πλέον τζάμπα χαλιόμαστε ας αράξουμε να ξεπεράσουμε θα κάνουμε την προπόνηση μας Και θα περάσει ο καιρός

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

anonymous19970 έγραψε:Με τους γιατρους λετε να υπαρχει κανενα θενα αν δουν υπογραφες 3 μηνες πριν;

Θεωρώ πως όχι απο την στιγμή που λέει απο την έκδοση και μετά απο εκεί και πέρα εγω έχω περάσει Οφθαλμίατρο και ΩΡΛ τώρα με Την παράταση θα καθυστερήσω τον μικροβιολόγο και ακτινογραφία θα κλείσω άμα με καλέσουν

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες