Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Έχει δίκιο ο mvp πρέπει όλοι να αρχίσουμε τα τηλέφωνα μπας και αλλαξει την απόφαση
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 36
Βάλτε κάνα τηλέφωνο εδώ να καλέσουμε μάγκες, ας γίνει παράταση στο π. Ν εμείς τρέχαμε να βγάλουμε ότι βγάλαμε να περάσουμε γιατρούς κλπ και τώρα ξαφνικά πάμε 2+ μήνες μετά; Δεν έχω ξανά ακούσει κάτι ποίο κουφό, δλδ έκι που θα τελειώναμε Ιούνιο, από έκι θα αρχίσουμε; Μέγιστη ξεφτίλα αυτό το ψευδοκράτος
- konna
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 11
Μόνο με επιστολές όπως κάνανε και σε άλλες προκηρύξεις στο παρελθόν...
Έχει μπει κανονικά στη εφημερίδα η παράταση και ισχύει μέχρι 26 Ιουνίου
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 478
konna έγραψε:Μόνο με επιστολές όπως κάνανε και σε άλλες προκηρύξεις στο παρελθόν...
Δεν υπάρχει λόγος τζάμπα χαλάμε την ζαχαρένια μας δεν αλλάζει κάτι δυστυχώς έχει βγει και ΦΕΚ
- Tanto
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 41
Μάγκες για ποιο λόγο κάνετε έτσι; Ότι έγινε έγινε. Το ΦΕΚ βγήκε όσα τηλέφωνα και να πάρετε κανένα αυτί δεν θα ιδρώσει. Ο άλλος λέει που να τρέχω 2 χιλιόμετρα με.40 βαθμούς το καλοκαίρι. Προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα. Αυτή είναι η δουλειά σας. Καλή επιτυχία σε όλους.
Φιλαρακο, είμαι ο ΑΛΛΟΣ! Τα νέα δεδομένα τα γνωρίζω απλά μια στραβή να τυχει μέσα στους 40 βαθμους, αποκλείεσαι. Να φανταστώ εσυ εισαι απ τους περσινους επιτυχόντες που είχατε καλυτερα δεδομένα. Καλη Ανασταση, φίλε μουTanto έγραψε:Μάγκες για ποιο λόγο κάνετε έτσι; Ότι έγινε έγινε. Το ΦΕΚ βγήκε όσα τηλέφωνα και να πάρετε κανένα αυτί δεν θα ιδρώσει. Ο άλλος λέει που να τρέχω 2 χιλιόμετρα με.40 βαθμούς το καλοκαίρι. Προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα. Αυτή είναι η δουλειά σας. Καλή επιτυχία σε όλους.
Ευχαριστώ να'σαι καλά φίλε μου. Καλη επιτυχία σε όλα τα παιδια.TRK έγραψε:Το ξέρεις ότι το ΠΝ δεν είναι για όλους. Και όσοι πάνε μετά το μετανιωνουν. Καλή τύχη σου εύχομαι φέτος είναι η χρονιά σου οπως και πολλών παιδιών που περσυ την πατήσανε με το ecdl.Χρονιά πολλά σε όλους.
Σωστά τα λες απ τη μια γκάφα στη χειρότερη. Ουδέν σχολιο.mvp έγραψε:Πέρσυ ειδαμε ατομα στο πν τετραπερατα (οχι στον χαρακτήρα) και δεν το λεω ρατσιστικά σε καμια περίπτωση. Μια βολτα στο τικ τοκ θα σας δειξει. Ατομα του πν δεν εδωσαν καν σε ορισμένες ειδικότητες γιατι σεν ειχαν ζητηση. Αφου ξερεις οτι δε θα εχει ζητηση μειωσε τις θέσεις, μη βαζεις προαπαιτούμενα, αφησε μονο το πν. Δεν ειναι δυνατόν να αφηνεις την αεροπορία που εχει κοντα 5δλδ αιτησεις (γιατι τα στατιστικα με την αιτηση διαφέρουν. Οταν εκανα τη δικη μ τα στατιστικα εγραφαν 4800κατι αλλα η αιτηση μου ηταν 5318 κάπου εκει) για 300 θεσεις. Και οι τριπλασιοι που ζητούν εχουν κανει αιτηση. Εγώ πιστεύω θα ανεβουν οι αιτησεις. Ειδικα απο οσους πηραν χθες τα πτυχια των ιεκ, ενα διπλωματακι Γ κατηγορία ειδικα στην επαρχια βγαινει σε λιγότερο απο μήνα αν έχεις ηδη β κατηγορία... Ενα προφισενσι παιζεται τωρα που βγαινουν σε δυο μερες οποτε το φαγαμε... Το μονο που μπορει να γινει σιναι με τη δυναμη των σοσιαλ και του τηλεφώνου να διαμαρτυρηθούμε ολοι. Ηδη πηρα 2 φορες... Η απαντηση; Μα δεν εχετε δικιο... Αν ξεσηκωθούμε ομως σε μιση ωρα το παίρνουν πίσω οπως αλλα και αλλα...
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
Navy έγραψε:Φιλαρακο, είμαι ο ΑΛΛΟΣ!Τα νέα δεδομένα τα γνωρίζω απλά μια στραβή να τυχει μέσα στους 40 βαθμους, αποκλείεσαι. Να φανταστώ εσυ εισαι απ τους περσινους επιτυχόντες που είχατε καλυτερα δεδομένα.Καλη Ανασταση, φίλε μου
Κοίτα φίλε εδώ θα διαφωνήσω μαζί σου, άμα είσαι καλά και σωστά Προετοιμασμένος δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα είτε 0-5-10-20-30-40 βαθμούς είτε έχεις στο μισό μίλι αντίθετο είτε βρέχει αυτά μεταξύ μας είναι δικαιολογίες, δηλαδή με το ίδιο σκεπτικό αύριο θα γυρίσεις να πεις στον Δοικα σου έχει 40 βαθμούς δεν πάμε για άσκηση, έχεις δίκαιο σε πολλά αλλά όχι σε αυτό
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Απρ 23, 2022 11:08 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Συμφωνώ απόλυτα, φίλε μου. Θεωρώ όσοι, ες αποτυχαμε από πέρσι να έχουμε κατάλληλα προετοιμαστει αλλά το σχήμα είναι λίγο οξυμωρο, αδελφέ. Απ'τη μια έχουμε παραταση δυο μηνών για συμπλήρωση θέσεων κι απ την άλλη θα διαγωνιστεις ς'αντιξοοες συνθήκες με τον τριπλάσιο και βάλε αριθμό υποψηφιων. Τελοσπαντων, καλη μας επιτυχία και καλη Ανασταση!re pate kala re έγραψε:Κοίτα φίλε εδώ θα διαφωνήσω μαζί σου, άμα είσαι καλά και σωστά Προετοιμασμένος δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα είτε 0-5-10-20-30-40 βαθμούς είτε έχεις στο μισό μίλι αντίθετο είτε βρέχει αυτά μεταξύ μας είναι δικαιολογίες, δηλαδή με το ίδιο σκεπτικό αύριο θα γυρίσεις να πεις στον Δοικα σου έχει 40 βαθμούς δεν πάμε για άσκηση, έχεις δίκαιο σε πολλά αλλά εκτός αυτού
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Απρ 23, 2022 11:08 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
Navy έγραψε:Συμφωνώ απόλυτα, φίλε μου. Θεωρώ όσοι, ες αποτυχαμε από πέρσι να έχουμε κατάλληλα προετοιμαστει αλλά το σχήμα είναι λίγο οξυμωρο, αδελφέ. Απ'τη μια έχουμε παραταση δυο μηνών για συμπλήρωση θέσεων κι απ την άλλη θα διαγωνιστεις ς'αντιξοοες συνθήκες με τον τριπλάσιο και βάλε αριθμό υποψηφιων. Τελοσπαντων, καλη μας επιτυχία και καλη Ανασταση!
Στο λέω ξανά συμφωνώ για την παράταση Λάθος μεγάλο 1000% συμφωνώ, αλλά οι συνθήκες έναν προετοιμασμένο καλά δεν τον επηρεάζουν, δεν λέω για ακρέες συνθήκες -10 η 45 Βαθμούς με υγρασία 20-30% ή τον απρόσμενο παράγοντα Της υγείας, εκμεταλλευτείτε την παράταση
Ποιος νοιάζεται για τα αθληματα εάν έχεις προετοιμαστει μέχρι τώρα τα βγάζεις είτε σε ένα μήνα είτε σε 4 μήνες είτε με κρύο είτε με ζεστή. Το θέμα είναι για άτομα όπως εγώ που δήλωσα άλλη ειδικότητα λόγο το ότι ήθελε πτυχίο αγγλικών γιατι θ μ έρθει τον Μάιο το πτυχίο αγγλικών κ δν μπορούσα Ν μπω στην ειδικότητα που θέλω. Ε αυτό δεν είναι πουστ@@, τουλάχιστον ν μας αφήσουν να τις διορθώσουμε.
Συμφωνω απολυτα αν εισαι προετοιμασμενος δεν φοβασαι τιποτα.
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 145
Με τους γιατρους λετε να υπαρχει κανενα θενα αν δουν υπογραφες 3 μηνες πριν;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες