Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Navy
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Navy »

TRK έγραψε:Όσοι είναι να τα κάνουν τα έχουν ήδη κάνει τα χαρτιά τους, ο αριθμός των αιτήσεων δεν θα ανέβει υπερβολικά. Ο λόγος που έγινε είναι το ΠΝ (που δεν πατάει ψυχή) για να μην δίνουν ΠΚΕ κάθε τρεις και λίγο για να βρούνε άτομα.
ΤRK μου, εγώ έχω δηλώσει μόνο για ΠΝ, όσοι όμως δεν περασουν Στην α επιλογή τους και περασουν ΠΝ, Θα πάνε εκεί. Ας έβγαζαν συμπληρωματική αργότερα. Πέρσι οι περισσοτεροι στο ΠΝ την πατήσαμε με το ECDL Που ήταν προαπαιτουμενο. Φετος, θα μας φυγει η ψυχή να τρεχουμε μες στη ντάλα.

OTI NA NE
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από OTI NA NE »

mvp έγραψε:Μιλησα χθες με συνταγματάρχη που με ειχε καλεσει για την αιτηση και ειπε οτι θα επαιρναν ισως παραίτηση λογω του οτι στο ναυτικό δεν ειχαν γινει αιτησεις. Αλλα ας παρει μονο το ναυτικο. Ειναι δυνατόν; Τι μας εκαναν πασχαλιατικα ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
Οντως αυτο που σου ειπαν ισχιει φιλε μου. Την ιδια πληροφορια εχω και γω μεσα απο Το Π. Ν εχουν λιγες αιτησεις και δεν εχουν καληψει αρκετες ειδικοτητες! Μολις χτες εμαθα και γω οτι μαλον θα επερναν παραταση γι αυτο το λογο! Και μολις σημερα διαβασα μεσα απο εδω οτι τελικα πηραν παραταση 3μηνες! Αποψη μου και μενα ειναι οτι ειναι ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΟ τοσο μεγαλος χρονος παρατασεις για οσα παιδια εχουν κανει μεχρι τωρα την αιτηση τους γιατι καποια παιδια θα χασουν μορια και καποιοι αλλοι θα κερδισουν απο αυτο το χρονο.

tasosdmu
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από tasosdmu »

Πραγματικά τραγικό αυτό που έκαναν. Βέβαια θεωρώ δεν θα ανέβει δραματικά ο αριθμός των αιτήσεων. Αυτοί που ήταν να κάνουν λίγο πολύ έκαναν
Epson89
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από Epson89 »

Άνανδρο, ανήθικο και ντροπή σε όποιον σκέφτηκε αλλά και υπέγραψε αυτή την παράταση. Είναι ντροπή για τον Ελληνικό Στρατό αυτό, ντροπή για την Ελλάδα. Άλλο παράταση μιας βδομάδας και άλλο ΔΥΟ μηνών. Αίσχος δηλαδή. Πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο να πω! 🤮🤮🤮 Κι εκτός από αυτό, αντε τρέξε 2 χιλιόμετρα και όλες τις ασκήσεις με 45 βαθμούς και Αύγουστο μήνα...
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Politis1994 »

Ίσως μια εξήγηση να είναι οι... Επικείμενες εκλογές δε γνωρίζω τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση
Navy
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Navy »

Εν ανάγκη, ας έδιναν max ένα μήνα ακόμα, παραταση.
Nikospaok4
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Nikospaok4 »

Φίλε και εγώ Οκτωβρη του 94 είμαι και αυτό το καιρό υπηρετώ. Ο διοικητής μου, μου είπε να κάνω την αίτηση. Ισως μας πάρουν σαν επιλαχόντες
Άβαταρ μέλους
chrusa
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 68

Δημοσίευση από chrusa »

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος chrusa την Παρ Απρ 22, 2022 6:49 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
TRK
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από TRK »

Το ξέρεις ότι το ΠΝ δεν είναι για όλους. Και όσοι πάνε μετά το μετανιωνουν. Καλή τύχη σου εύχομαι φέτος είναι η χρονιά σου οπως και πολλών παιδιών που περσυ την πατήσανε με το ecdl.Χρονιά πολλά σε όλους.

Άβαταρ μέλους
lakis69
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από lakis69 »

Μη τρελενεστε κ αγχώνεσται οποίος είναι να κάνει έχει κάνει ήδη. Οποιος δε έχει μορια δεν έκανε. Κ ίσως κάνει τώρα αλλά δε πειραζει
Εν καιρώ πολέμου ο νόμος σιωπά ΚΙΚΕΡΩΝ
mvp
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από mvp »

Πέρσυ ειδαμε ατομα στο πν τετραπερατα (οχι στον χαρακτήρα) και δεν το λεω ρατσιστικά σε καμια περίπτωση. Μια βολτα στο τικ τοκ θα σας δειξει. Ατομα του πν δεν εδωσαν καν σε ορισμένες ειδικότητες γιατι σεν ειχαν ζητηση. Αφου ξερεις οτι δε θα εχει ζητηση μειωσε τις θέσεις, μη βαζεις προαπαιτούμενα, αφησε μονο το πν. Δεν ειναι δυνατόν να αφηνεις την αεροπορία που εχει κοντα 5δλδ αιτησεις (γιατι τα στατιστικα με την αιτηση διαφέρουν. Οταν εκανα τη δικη μ τα στατιστικα εγραφαν 4800κατι αλλα η αιτηση μου ηταν 5318 κάπου εκει) για 300 θεσεις. Και οι τριπλασιοι που ζητούν εχουν κανει αιτηση. Εγώ πιστεύω θα ανεβουν οι αιτησεις. Ειδικα απο οσους πηραν χθες τα πτυχια των ιεκ, ενα διπλωματακι Γ κατηγορία ειδικα στην επαρχια βγαινει σε λιγότερο απο μήνα αν έχεις ηδη β κατηγορία... Ενα προφισενσι παιζεται τωρα που βγαινουν σε δυο μερες οποτε το φαγαμε... Το μονο που μπορει να γινει σιναι με τη δυναμη των σοσιαλ και του τηλεφώνου να διαμαρτυρηθούμε ολοι. Ηδη πηρα 2 φορες... Η απαντηση; Μα δεν εχετε δικιο... Αν ξεσηκωθούμε ομως σε μιση ωρα το παίρνουν πίσω οπως αλλα και αλλα...
Άβαταρ μέλους
Aeroporos
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 6
Επάγγελμα: Epop

Δημοσίευση από Aeroporos »

Δώσε τηλέφωνα να πάρουμε
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 478

Δημοσίευση από re pate kala re »

Epson89 έγραψε:Επειδή δεν κατάλαβα ακριβώς τι θες να πεις, αλλά έπιασα το νόημα να σε ενημερώσω ότι σε προηγούμενη στην περσινή προκήρυξή εποπ αλλά και στις αστυνομίας πριν 2 χρόνια μέτρησε κανονικά και η συστατική αλλά και η θητεία στην προεδρική φρουρά. Είναι ανάλογα την ειδικότητα. Βέβαια στο Στρατό πιάνει 100 μόρια και στην Αστυνομία 500!

Η συστατική επιστολή δεν μετράει πουθενά σε καμία προκήρυξη και δεν αναφαίρετε πουθενά το Μετάλλιο εξόχου πράξεως μετράει με 200 μόρια, η προεδρική στον στρατό δεν μετράει όπως και ο δόκιμός δεν μετράει, ο ΔΕΑ και ο στρ της προεδρικής μοριοδοτήτε μόνο στα σώματα ασφαλείας

όταν λες στην περσινή μέτρησε μπορείς να μας αναφέρεις που ακριβώς το λέει;

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Fanis644 έγραψε:Έχω κάνει την αίτηση για ΑΣ και στο χαρτι που εκτύπωσα στο οπλο-σωμα λέει ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΣ. Ξέρεις κανείς γιατί το βγάλε αυτό κ δεν έβγαλε αεροπορία στρατού; Ο ΑΚ είναι αυτός τις ΑΣ που δήλωσα.

Στο δελτίο υγειονομικής λέει την ειδικότητα που δήλωσες

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Politis1994 έγραψε:Ίσως μια εξήγηση να είναι οι... Επικείμενες εκλογές δε γνωρίζω τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση

Ούτε καν φίλε αν ήταν οι εκλογές θα έβλεπες ΦΕΚ με αύξηση ορίου ηλικίας, αυτή η παράταση γίνετε γιατί κάποιο κομάντο πρέπει να μπει Οπωσδήποτε Και αργεί να βγει το δίπλωμα

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Eleonora και 9 επισκέπτες