Fanis644 έγραψε:Re pate Kala σε ευχαριστώ πάρα πολύ με βοηθησες. Απλά αν μπορείς ν μ λυσεις μια απορία. Πως γίνετε ο Μηχανοσυνθετης Α/Φ του τεχνικού ν είναι ουσιαστικά στη αεροπορία στρατού; Δεν θα έπρεπε να είναι σε μονάδες του τεχνικού; Και γτ δεν έβγαλε η αεροπορία στρατού πιο πολλές θέσεις για να δηλώσουνε όλοι εκεί αφού εκεί θα πάνε και τις μοίρασανε από 50 θέσεις στο καθένα; Είναι σίγουρο ότι αν δηλώσω Μηχανοσυνθετης Α/Φ ΤΧ θα είναι σαν να δήλωσα Μηχανοσυνθετης Α/Φ Α/Σ και θα με μια ζωή στην αεροπορία στρατού; Λόγο το ότι ζητάει c1 και εγώ έχω Β2 στα αγγλικά γιαυτό δεν μπορώ ν δηλώσω στην Α/Σ. Εάν ξέρεις θα με βοηθούσες πάρα πολύ.Και πάλι σε ευχαριστώ πολύ γτ δεν μπορούσα να βγάλω άκρη.
τώρα Ρε φίλε σε αυτό τι να σου πώ ότι και να σου πω υποθέσεις κάνω πολύ πιθανόν του ΤΧ να μπορεί να σε χρησιμοποιήσει και σε άλλα καθήκοντα του τεχνικού Η σε άλλες μεταθέσεις, τα καθήκοντα Είναι τα ίδια ακριβός το ίδιο συμβαίνει και με την ειδικότητα τεχνίτη ΑΤ ΤΧ και με την ειδικότητα τεχνική ΑΤ πζ
Σειρουλα που είσαι ρε;Όντως μάγκες ισχύει αυτά που λέει ο 33μκ. Αυλώνα που εκτός από αυτόν υπήρχαν άτομα μέσα που είχαν τατουάζ μέχρι και στα δάχτυλα της παλάμης. Και με κάτι εποπ που μιλήσαμε και περνούσαν εκπαίδευση είχαν κανονικά τατουάζ και σε εμφανή σημεία όπως λαιμό. Το αν έκανε κάποια επιτροπή καλά ή καθόλου καλά την δουλειά της δεν ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν είναι μειοψηφία αυτοί που μπήκαν με τατοο
Εγω καταλαβαινω πως δεν χρειάζεται να το στείλω. Εγω ομως μπορει να ειναι χαζος οποτε θα ηθελα και καποιος αλλος να με βοηθήσει. Στη στρατολογια μου είπαν οτι δεν χρειάζεται. Ρωταω για την αδερφή μου οχι για εμενα.
mvp έγραψε:Εγω καταλαβαινω πως δεν χρειάζεται να το στείλω. Εγω ομως μπορει να ειναι χαζος οποτε θα ηθελα και καποιος αλλος να με βοηθήσει. Στη στρατολογια μου είπαν οτι δεν χρειάζεται. Ρωταω για την αδερφή μου οχι για εμενα.
ΡΕ μλκ χαζός δεν είσαι απάντησες είδη στην ερώτηση σου Απλό είναι, αυτεπάγγελτα λέει