Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 128
Γνωρίζει κανεις όσον αφορα τα 20κιλα κάνιστρα που λένε στα αθλήματα αν είναι γεματα με νερό η απλα θα μας βάλουν να σηκώσουμε αλτηρακια με βαρακια; Διότι τα κάνιστρα αν είναι γεμάτα με νερό απο την ταλάντωση θα μας δυσκολέψουν. Δεν θα μπορείς να πας γρήγορα δηλαδη
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 478
Str vpv έγραψε:Γνωρίζει κανεις όσον αφορα τα 20κιλα κάνιστρα που λένε στα αθλήματα αν είναι γεματα με νερό η απλα θα μας βάλουν να σηκώσουμε αλτηρακια με βαρακια;Διότι τα κάνιστρα αν είναι γεμάτα με νερό απο την ταλάντωση θα μας δυσκολέψουν. Δεν θα μπορείς να πας γρήγορα δηλαδη
σχεδόν γεμάτα δεν είναι καθόλου δύσκολο ο χρόνος είναι αρκετός για να πας χαλαρά
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 31
Τα αποτελεσματα επιτυχοντων/επιλαχοντων βγαινουν μετα τις εξετασεισ... περιπου ενα μηνα μετα ! αφου βγουν οι καταλληλοι/ακαταλληλοι ξεκινανε να καλουν στις εξετασεις. περσι βγηκαν 1 ιουνιου οι καταλληλοι/ακαταλληλοι...
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Ναι καντα να ξεμπερδευεις. μη γινει τιποτα και δεν προλαβεις μετα. εγω τις εκανα ολες και επειδη ειχα αδιαθετησει τα ουρα βγηκαν ανεβασμενα και περιμενα μια βδομαδα να ξανα δωσω επαναληπτικη εξεταση ! μην αφηνετε τιποτα παιδια... εφοσον γινει η αιτηση δεν υπαρχει λογος για καθυστερηση των εξετασεων... αλλο αν καποιος περιμενει καποιο πτυχιο και κανει αιτηση προς το τελοσ
Καλησπερα, εχω ειδικοτητα σκαπανεα μηχανικο, γνωριζει κανεις τι παιζει με εκπαιδευση Ενδιαφερομαι να την ξανα επιλεξω στην προκυρηξη... Και αν ξερετε για που προοριζονται αυτες η θεσεις, σε μοναδες εννοω
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 54
Νικολέτα είσαι σίγουρη πως έχεις ένα μήνα να ολοκληρώσεις τις εξετάσεις αφότου βγουν οι πίνακες τών επιτυχόντων και επιλαχόντων; Γιατί μίλησα με έναν φίλο μου πού ήταν επιτυχών στην περσινή προκήρυξη τού πολεμικού Ναυτικού και μου είπε πως είδε ένα διάστημα 2 εβδομάδων σχεδόν να κάνει τις εξετάσεις του. Διάστημα το οποίο είναι άκρως ικανοποιητικό.
Ετσι ακριβως ειναι
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 11
Ρε παιδιά έχω μια αμφιβολία με τους κοιλιακούς, μπορεί κάποιος να στείλει ένα βίντεο με τη σωστή μέθοδο που πρέπει να γίνουν όταν μας καλέσουν ;
-
KostasSomeone έγραψε:Ρε παιδιά έχω μια αμφιβολία με τους κοιλιακούς, μπορεί κάποιος να στείλει ένα βίντεο με τη σωστή μέθοδο που πρέπει να γίνουν όταν μας καλέσουν ;
😐
-
chrusa έγραψε:Εκανα την αιτηση μου και οι αιτησεις βρισκονται στο 3.415
Ο αριθμός πρωτοκόλλου σου είναι νομιζω αυτό που λες.
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Οχι δεν ειπα αυτο... Απο την ημερομηνια που βγηκε η προκηρυξη και μετα μπορεις να ξεκινησεις να κανεις τις εξετασεις του πινακα Α (δλδ οι ημερομηνιες των εξετασεως να ειναι απο την ημερομηνια δημοσιευσης και μετα μεχρι να πας εκει). Οταν σε καλεσουν και πας εκει να περασεις τις εξετασεις πρεπει να τα εχεις μαζι σου ! Τα αποτελεσματα καταλληλων και ακαταλλγλων βγαινουν περιπου ενα μηνα μετα που κλεινουν οι αιτησεις. Και μετα συντομα καλουν για τις εξετασεις σιγα σιγα ! επισης οι πινακες επιτυχοντων/επιλαχοντων ειναι μετα τις εξετασεις γενικα... Μεσα με τελη ιουλιου βγηκε περσι! Οταν τα εχεις περασει ολα ειναι οι επιτυχοντες/επιλαχοντες και αναλογα με τα μορια και την σειρα εχεις και την κταταξη σου!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikoletamaria την Σάβ Απρ 16, 2022 10:55 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- chrusa
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 68
ΚΑ = Κωδικος Αιτησης, που σημαινει οτι παει αριθμητικα. Επομενως για οσο γινονται αιτησεις τοσο θα ανεβαινει και ο αριθμος του ΚΑ. Συμπερασμα: Προκειται για τον αριθμο των αιτησεων που εχουν πραγματοποιηθει μεχρι εκεινη την στιγμη. 

- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 478
FJohn έγραψε:Καλησπερα, εχω ειδικοτητα σκαπανεα μηχανικο, γνωριζει κανεις τι παιζει με εκπαιδευση Ενδιαφερομαι να την ξανα επιλεξω στην προκυρηξη... Και αν ξερετε για που προοριζονται αυτες η θεσεις, σε μοναδες εννοω
Η ειδικότητα σκαπανέας - χτίστης, σκαπανέας συνοδοί σκύλου, σκαπανέας υδραυλικός και όποια άλλη ειδικότητα ΜΧ έχει μπροστά την λέξει σκαπανέας δεν έχει σχέση με την ειδικότητα του σκαπανέα του στρατιώτη και δεν παίρνεις προϋπηρεσία το ίδιο έγινε και πέρσι στην ειδικότητα σκαπανέας ναρκαλιευτής, απλά έχουν βάλει μπροστά την λέξη σκαπανέας για να μπορεί Το όπλο να σε χρησιμοποιήσει όπου αλλού εκτός ειδικότητας πχ σε κατασκευή Γέφυρας πλωτής ή bailey, για να είναι καλυμμένοι ότι και να γίνει, πχ τον ΑΤ ΠΖ δεν μπορούν να τον χρησιμοποιήσουν σε βολές όλμου η σε καθήκοντα στοιχειάρχη σε πολυβόλα ή σε καθήκοντα ΤΦ,
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Κυρ Απρ 17, 2022 1:19 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Καλησπέρα, στην θητεία μου ήμουν τυφεκιοφόρος πεζικαριος ΔΟΚΙΜΟς, φέτος αυτή η ειδικότητα δεν υπάρχει γνωρίζει κανείς να μου πει τι μόρια παίρνω ως ΔΟΚΙΜΟΣ ;
-
FJohn έγραψε:Καλησπερα, εχω ειδικοτητα σκαπανεα μηχανικο, γνωριζει κανεις τι παιζει με εκπαιδευση Ενδιαφερομαι να την ξανα επιλεξω στην προκυρηξη... Και αν ξερετε για που προοριζονται αυτες η θεσεις, σε μοναδες εννοω
Για 100% σιγουριά κάνε ενα τηλέφωνο να σου απαντήσουν
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες