Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 54
Καλημέρα! Πόσο είχατε; Καμιά βδομάδα να φανταστώ; Ή και λίγο παραπάνω?
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 128
10-12 μέρες αν θυμάμαι καλα
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 36
Εγώ προσωπικά τις έκανα τις εξετάσεις όλες 8 Απριλίου, άμεσος μετά αφού έκανα την αίτηση δηλαδή, δεν ήθελα να έχω στο κεφάλι μου την διορία κλπ, και αν δεν περάσεις όπως λες, θεωρείστε το σαν ένα τσεκ απ για τον εαυτό σου, πράγμα που πολλοί από εμάς αγνοούμε σαν άντρες, πάρε ένα ρεπό από την δουλειά σου και Καντά με ραντεβού σε κάνα γενικό νοσοκομείο και παίρνεις αποτέλεσματα όταν βγουν, αλλιώς ένα 20ικο σε κάθε γιατρό ιδιωτικό να ξεμπερδευεις.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 128
Rjs έγραψε:Εγώ προσωπικά τις έκανα τις εξετάσεις όλες 8 Απριλίου, άμεσος μετά αφού έκανα την αίτηση δηλαδή, δεν ήθελα να έχω στο κεφάλι μου την διορία κλπ, και αν δεν περάσεις όπως λες, θεωρείστε το σαν ένα τσεκ απ για τον εαυτό σου, πράγμα που πολλοί από εμάς αγνοούμε σαν άντρες, πάρε ένα ρεπό από την δουλειά σου και Καντά με ραντεβού σε κάνα γενικό νοσοκομείο και παίρνεις αποτέλεσματα όταν βγουν, αλλιώς ένα 20ικο σε κάθε γιατρό ιδιωτικό να ξεμπερδευεις.
Ξέρεις πόσες έχουν γίνει; Δεν βγάζω ακρη
Παιδια καλημερα μολις με ενημερωσαν οτι θα εχω την βεβαιωση τουπ πτυχιου την αλλη εβδομαδα το αργοτερα και ρωταω με την βεβαιωση μεταφρασμενη και να αναγραφει οτι ειναι δεκτη απο για το ασεπ μπορω να παρω τα εξτρα μορια σωστα;δεν παιρνω τηλ ακομη την στρατολογια επειδη δν την εχω ακομη στα χερια μου και ρωταω εσας αν γνωριζει καποιος
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 478
lazlo έγραψε:Παιδια καλημερα μολις με ενημερωσαν οτι θα εχω την βεβαιωση τουπ πτυχιου την αλλη εβδομαδα το αργοτερα και ρωταω με την βεβαιωση μεταφρασμενη και να αναγραφει οτι ειναι δεκτη απο για το ασεπ μπορω να παρω τα εξτρα μορια σωστα;δεν παιρνω τηλ ακομη την στρατολογια επειδη δν την εχω ακομη στα χερια μου και ρωταω εσας αν γνωριζει καποιος
Μόνο αν στην ειδικότητα που κάνεις χαρτιά ζητάει συγκεκριμένο πτυχίο συγκεκριμένο Επιπέδου πχ αμ στην ειδικότητα οδηγού ζητάει πτυχίο ιεκ μηχανικού και πας με πτυχίο Τει μηχανικού οχημάτων δεν θα Στο μετρήσουν, τώρα αν Ειδικότητα που θες Να Δηλώσεις αναφέρει απολυτήριο λυκείου η επαλ και δηλώσεις το πτυχίο τει πάλι Δεν μετράει
Εχουν ηδη ξεκινησει και τσεκαρουν τις δηλωσεις... Φιλος μου που εκανε τη δευτερα και ελειπε ενα χαρτι του το ζητησαν χθες. Πιστευω θα εχουμε μεσα μαιου αποτελεσματα
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 145
δυστυχως δεν υπαρχει απαντηση για αυτο. Μολις ανακοινωθουν τα αποτελεσματα και ποιοι θα περασουν πκε αλλοι εχουν διορια 3 μερες αλλοι 10 αλλοι 20. Ετσι εγινε περυσιGreen-Dragon99 έγραψε:Ναι αλλά από τη στιγμή που δεν ξέρεις για το αν θα σε πάρουν ή όχι δεν είναι κρίμα να κάνεις όλες αυτές τις εξετάσεις τζάμπα; Για αυτό ρωτάμε αν γνωρίζει κάποιος ο οποίος έκανε τα χαρτιά του πέρσι και είτε πέρασε είτε όχι αν θυμάται πόσες μέρες είχε διορία ο κάθε επιτυχών ή επιλαχών να κάνει τις εξετάσεις μέχρι να παρουσιαστεί.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Δε πάει στον κόρακα μετά το Πάσχα θα πάω να τις κάνω τότε αναγκαστικά. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 478
Green-Dragon99 έγραψε:Δε πάει στον κόρακα μετά το Πάσχα θα πάω να τις κάνω τότε αναγκαστικά. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
Αφού δεν σε ενδιαφέρει η υγεία σου και απλά τις κάνεις για ΕΠΟΠ σε μία μέρα μέσα σε ένα Ιδιωτικό με 100-150 τις έχεις έτοιμες
Ξέρει κανείς πόσες αιτησεις έχουν γίνει?
-
- Αντισυνταγματάρχης
Τσιλ από τι στιγμή που σού δίνεται χρονικό όριο 10-12 μέρες να κάνεις τις εξετάσεις σου όλα καλά.
Οι αιτησεις μπορει να εγιναν 12 χιλιαδες
Παιδιά μια ερώτηση, εγώ έχω εκ πληρωμένα απο ΙΕΚ τα 4 από τα 5 εξάμηνα δίχως το ΒΕΚ, μετράει σαν Μοριοδοτηση η πρεπει να βάλω απλό χαρτί λυκείου φέτος;(περσι μου το είχαν μετρήσει)
- chrusa
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 68
Εκανα την αιτηση μου και οι αιτησεις βρισκονται στο 3.415
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες