Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
tethoras355
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από tethoras355 »

anonymous19970 έγραψε:μολις ειδα αυτο που λες. Αναφερεται σε οσους εχουν πτυχιο σχολης ή απολυτηριο απο χωρα του εξωτερικου οχι για τα πτυχια ξενης γλωσσας

Μάλλον έχεις δίκιο, εκεί που το έχει γραμμένο μάλλον εννοεί μόνο για απολυτήριο ή πτυχίο σχολής αλλά σκάλωσα που έγραφε όλα τα δικαιολογητικά.

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 478

Δημοσίευση από re pate kala re »

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Πέμ Μαρ 31, 2022 8:14 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
EPOP2022
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από EPOP2022 »

Προς απογοητευση μου ειδα οτι το πτυχιο μετραει σαν μορια μονο αν το ζηταει η θεση οποτε προς τους υπολοιπους υποψηφιους αν δηλωσετε θεση που ζηταει απολυτηριο θα μετρησει μονο αυτο. Επισης θα μπορουσε καποιος να εξηγησει την διαδικασια μεταφρασης και επικυρωσης των πτυχιων ξενων γλωσσων?
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

EPOP2022 έγραψε:Προς απογοητευση μου ειδα οτι το πτυχιο μετραει σαν μορια μονο αν το ζηταει η θεση οποτε προς τους υπολοιπους υποψηφιους αν δηλωσετε θεση που ζηταει απολυτηριο θα μετρησει μονο αυτο. Επισης θα μπορουσε καποιος να εξηγησει την διαδικασια μεταφρασης και επικυρωσης των πτυχιων ξενων γλωσσων;

Λογικό και σωστό δεν έχει καμία δουλειά να μετράει το πτυχίο ΑΕΙ-ΤΕΙ σε θέσεις πχ ΑΤ ΠΖ ή πλήρωμα LEO, για το δεύτερο που ρωτάς διάβασε την προκήρυξη το αναφέρει μέσα

Fanis679
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Fanis679 »

re pate Kala μπορεις να μ εξηγήσεις στην απάντηση που μου έδωσες τι εννοης με την λέξη Απατσι, μ είχες πει αμεταθετο στο Βόλο ΑΣ μόνο αν πας Απατσι. Υπαρχει σε κάποια από αυτές τις ειδικότητες π έχει η ΑΣ η αλλιώς γίνετε; Ευχαριστώ.

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Fanis679 έγραψε:re pate Kala μπορεις να μ εξηγήσεις στην απάντηση που μου έδωσες τι εννοης με την λέξη Απατσι, μ είχες πει αμεταθετο στο Βόλο ΑΣ μόνο αν πας Απατσι. Υπαρχει σε κάποια από αυτές τις ειδικότητες π έχει η ΑΣ η αλλιώς γίνετε;Ευχαριστώ.

Ερωτήσεις του τύπου πότε θα γίνουν οι ΠΚΕ ή γίνονται ΠΚΕ εκεί πριν ακόμα λήξει η προθεσμία κατάθεσης των αιτήσεων καθώς και ερώτησες του τύπου Αυτή η ειδικότητα είναι αμετάθετη ή που έχει μεταθέσεις αυτή η ειδικότητα ή ποια είναι τα καθήκοντα αυτής της ειδικότητας επίσης και ερωτήσεις που οι απαντήσεις τους βρίσκονται Μέσα στην προκήρυξη Είναι Άκυρες και χωρίς ουσία, και από την μεριά μου ακόμα Και αν ξέρω την απάντηση δεν θα τις απαντώ και ελπίζω και οι υπόλοιποι να πράξουν το ίδιο

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Πέμ Μαρ 31, 2022 12:15 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Nikos21 έγραψε:Μάγκες καλησπέρα, για ειδικότητα ειδικών αποστολών πτυχίο αγγλικών μοριοδοτειται κανόνικα έτσι; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας

Ναι οποιαδήποτε γλώσσα μέχρι μία, αν εσύ ξέρεις πχ γερμανικά σε επίπεδο Β2, ιταλικά σε επίπεδο C1, ισπανικά σε επίπεδο Β2 και αγγλικά σε επίπεδο C2 και τα καταθέσεις όλα θα σου μετρήσουν μόνο τα αγγλικά

Nikos21
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Nikos21 »

Χαχαχα μακάρι να ήξερα όλα αυτά φίλε μου, ευχαριστώ πάντως, μήπως ξέρεις αν το προσωρινό δίπλωμα οδήγησης δίνει τα μόρια;
Fanis679
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Fanis679 »

Να ρωτήσω κάτι που δεν το λεει μέσα στην προκηρηξη, εαν βάλω την βεβαίωση ότι έχω το c2 στα αγγλικά θα με το μετρήσουνε; Γτ τ πτυχίο θ αργησει να μου έρθει και έχω μόνο την βεβαίωση που λέει ότι πέρασα το c2 και αναμένετε το πτυχίο να έρθει.
Άβαταρ μέλους
chrusa
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 68

Δημοσίευση από chrusa »

Υπαρχει καποιος που να εχει κανει την αιτηση του χθες ή και σημερα να μας πει αριθμο των αιτησεων προς το παρον;
mvp
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από mvp »

Βγαζει κατι τρελα νουμερα.2239000. Πέρσυ ειχα 6 νουμερα. Φετος μου εκαψε το μυαλο. Να εχουν γινει τόσες αποκλείεται. Να ειναι 39 χλδ αποκλείεται τοτε μαλλον 9000; !
Eimai I(DEA)
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Eimai I(DEA) »

Καλησπερα ρε παιδια, εγω σαν δοκιμος τι εξτρα μορια παιρνω ! Δεν ειναι σαν τις ειδικες δυναμεις +100; Επισης εξηγηστε για παραδειγμα ενα ατομο που εχει 600 μορια, με τα καινουργια δεδομενα του δοκιμου ποσο θα φτασει (τα 600 ειναι χωρις την ειδικοτητα και το 12μηνες+ που εχει τα 250 μορια) δεν εχω καταλαβει καλα!
Str vpv
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 128

Δημοσίευση από Str vpv »

mvp έγραψε:Βγαζει κατι τρελα νουμερα.2239000. Πέρσυ ειχα 6 νουμερα. Φετος μου εκαψε το μυαλο. Να εχουν γινει τόσες αποκλείεται. Να ειναι 39 χλδ αποκλείεται τοτε μαλλον 9000;

Τόσες γίνανε 2.239.000 αφού είμαστε 95εκ. Πληθυσμός

Thm 13
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Thm 13 »

Καλησπέρα θα δηλώσει κάνεις από εδώ οδηγος
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες