sadman έγραψε:Γεια σας. Ηθελα να ρωτησω σχετικα με τα μορια προυπηρεσιας που λεει στη προκυρηξη (υπολογιζεται ως προυπηρεσια και η θητεια στις ενοπλες δυναμεις μονο στην ιδια ή σε αντιστοιχη ειδικοτητα αλλου κλαδου των ενοπλων δυναμεων). Εαν ημουν φανταρος
διαβιβασεις και δηλωσω ειδικοτητα διαβιβαστη παιρνω τα μορια;
Stormraven έγραψε:Όταν βγουν τα αποτελέσματα (οπότε βγουν αυτά) ... Μετά από πόσους μήνες θα γίνουν τα αθλήματα και οι εξετάσεις; Γνωρίζει κανείς στο περίπου; Με βάση την περσινή χρονιά
Kostantinos2017 έγραψε:ΠΚΕ γινονται θεσσαλονικη; Και αν ναι που;
Ερωτήσεις του τύπου πότε θα γίνουν οι ΠΚΕ ή γίνονται ΠΚΕ εκεί πριν ακόμα λήξει η προθεσμία κατάθεσης των αιτήσεων καθώς και ερώτησες του τύπου Αυτή η ειδικότητα είναι αμετάθετη ή που έχει μεταθέσεις αυτή η ειδικότητα ή ποια είναι τα καθήκοντα αυτής της ειδικότητας επίσης και ερωτήσεις που οι απαντήσεις τους βρίσκονται Μέσα στην προκήρυξη Είναι Άκυρες και χωρίς ουσία, και από την μεριά μου ακόμα Και αν ξέρω την απάντηση δεν θα τις απαντώ και ελπίζω και οι υπόλοιποι να πράξουν το ίδιο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Τρί Μαρ 29, 2022 11:05 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος μπορεί να κάνει τα χαρτιά του και στα τρία Σώματα πχ αεροπορία, ΠΝ, Στρατό ξηράς. Επίσης τα δικαιολογητικά τε θέλουν επικυρωμένα με κάποιο γνήσιο υπογραφής ή απλά τα στέλνεις σε μορφή pdf
Καλησπερα, μπορει καποιος να μου πει σε ποιες ειδικοτητες παιρνω τα 150 μορια προυπηρεσιας και τα 100 θητειας στις ειδικες δυναμεις (υπηρετησα ως οδηγος-χειρηστης ασυρματων μεσων στους πεζοναυτες)