πρακτικη ασκηση πριν τη ληψη πτυχιου δεν υπολογιζεται ως προυπηρεσιαzoikasa έγραψε:Η 6μηνη πρακτική άσκηση, δεν μετράει σαν προϋπηρεσία, επειδή δεν υπάρχουν ένσημα, αλλά μόνο υγειονομική κάλυψη; Σωστά;
Συνδέθηκα να βγάλω τη βεβαίωση προϋπηρεσίας, αλλά δεν φαίνεται πουθενά η πρακτική μου.
Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 145
anonymous19970 έγραψε:πρακτικη ασκηση πριν τη ληψη πτυχιου δεν υπολογιζεται ως προυπηρεσια
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Έστειλα και ένα email στο ΕΦΚΑ της περιοχής μου για να είμαι σίγουρη, αν και έχουμε ήδη την απάντηση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Μαρ 28, 2022 6:54 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 478
zoikasa έγραψε:Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.Έστειλα και ένα email στο ΕΦΚΑ της περιοχής μου για να είμαι σίγουρη, αν και έχουμε ήδη την απάντηση.
Μάλλον κάτι έκανες λάθος πρώτα έπρεπε να Στείλεις στον ΕΦΚΑ και μετά εδώ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Μαρ 28, 2022 6:54 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
re pate kala re έγραψε:Μάλλον κάτι έκανες λάθος πρώτα έπρεπε να Στείλεις στον ΕΦΚΑ και μετά εδώ
Αυτό έκανα. Έστειλα πρώτα εκεί. Αλλά επειδή πιο πιθανό είναι να κλείσουν οι ημερομηνίες και μετά να μου απαντήσουν, είπα να ρωτήσω κι εδώ.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Μαρ 28, 2022 6:53 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Υπόψην ότι τα ένσημα κάνουν ένα τρίμηνο να περαστούν στον ΕΦΚΑ. Εάν τελείωσες την πρακτική σου πρόσφατα τα ένσημα σίγουρα δεν έχουν περαστεί. Όλα αυτά είτε συμμετέχεις με το απολυτήριο λυκείου - πτυχίο ΕΠΑ. Λ, είτε συμμετέχεις ως πτυχιούχος ΙΕΚ - ΤΕΙ - ΑΕΙ (η προϋπηρεσία λαμβάνεται υπόψη ΜΕΤΆ την κτήση του πτυχίου όπως πολύ σωστά ειπώθηκε πριν).
Παιδια εχουν ανοιξει οι αιτησεις γενικα για εποπ και αν μεχρι ποτε ειναι;
μέχρι και 26 Απριλίουlazlo έγραψε:Παιδια εχουν ανοιξει οι αιτησεις γενικα για εποπ και αν μεχρι ποτε ειναι;
- Thomasmp94!
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 1
Οχι δεν μπορείς από 1-1-95
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 36
Νομίζω μέχρι 24 Απριλίουydneas έγραψε:μέχρι και 26 Απριλίουlazlo έγραψε:Παιδια εχουν ανοιξει οι αιτησεις γενικα για εποπ και αν μεχρι ποτε ειναι;
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
Καλησπέρα. Ρωταω εκ μέρους φίλου. Οσον αφορά για τον εφκα, χωρίς να έχει προϋπηρεσία στην ειδικότητα που υπέβαλε. Τουλαχιστον μετράνε τα ένσημα;
- svetlana
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 18
Πού να δεις τι γίνεται σε ομάδες στο φβ, τύπου "προκηρύξεις ΑΣΕΠ" κλπ. Ρωτάνε ότι μαλακια μπορείς να φανταστείς, από όριο ηλικίας, μέχρι και το αν ΤΑ ΟΒΑ αφορούν και γυναίκες.
Αν δεν εχει ενσημα πως να μετρησει η προυπηρεσια?
svetlana έγραψε:Πού να δεις τι γίνεται σε ομάδες στο φβ, τύπου "προκηρύξεις ΑΣΕΠ" κλπ. Ρωτάνε ότι μαλακια μπορείς να φανταστείς, από όριο ηλικίας, μέχρι και το αν ΤΑ ΟΒΑ αφορούν και γυναίκες.
υπεροχα

- svetlana
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 18
Ακριβώς, κι αν τους πεις να κάνουν ένα κόπο να διαβάσουν τι γράφει η προκήρυξη, ώστε να μη τα περιμένουν όλα έτοιμα στο πιάτο, σε ειρωνεύονται κιόλας.
Έκανε κανεις την αιτηση να μας πει που φτάνουν οι αιτήσεις;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες