Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;
Μου είχε φανεί ότι είχα διαβάσει ότι πιάνει και ισάξιο αλλά το ξαναδιάβασα και έχεις δίκιο δε μετράει το ισάξιο πτυχίο.
Κάποιος που έχει ύψος 170,5 cm με 171 εκεί γύρω παίζει στην υψομετριση να του πιέσουν το κεφάλι προς τα κάτω την ώρα που θα τον μετρανε ώστε να δηξει λιγότερο οπός π. Χ.169 cm η' δε κάνουν τέτοια?
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 353
- Ενδιαφέροντα: ΕΦ
Ρε συ αγορι δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα που ρωτας.Al-g έγραψε:Κάποιος που έχει ύψος 170,5 cm με 171 εκεί γύρω παίζει στην υψομετριση να του πιέσουν το κεφάλι προς τα κάτω την ώρα που θα τον μετρανε ώστε να δηξει λιγότερο οπός π. Χ.169 cm η' δε κάνουν τέτοια;
Αν εισαι χωρις παπουτσια τουλαχιστον 1.70 σε περνανε, τι εννοεις σε πατανε για να σε δειξουνε λιγοτερο; Με τι οφελος;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 145
Φιλε σου ξαναλεω, ασε τις προκηρυξεις δε κανεις!Εχει αλλες ωραιοτατες δουλιτσες πηγαινε στο καλο δε χρειαζεται να βασανιζεις το λειψο μυαλουδακι σου σε αυτα!
Αστο να παει στο καλο!
Αστο να παει στο καλο!
Αυτό το είχα ακούσει από άτομο που του το έκαναν σε προκήρυξη της αστυνομίας πριν 10-15 χρόνια. Φίλε Γκάρντιαν μη νομίζεις όσοι περνούν μέρος σε προκηρύξεις δε πετάνε τους πυραύλους στη Νασα και παρόμοια προκήρυξη δεν έχω δει εσύ μπορεί να έχεις πάρει μέρος ως τώρα σε 3-4 για αυτό σου φενονται περίεργα αυτά που γράφω.
Η προκήρυξη έχει και γραπτές εξετάσεις. Τα ορθογραφικά σου ούτε με βύσμα δεν σώζονται ρε φίλε έλεος.
Εγώ θα κάνω την προσπάθεια μου και αν πέτυχω οκ αν όχι δε πειράζει κοιτάμε και για καμία άλλη προκήρυξη αν βγει
- antonis_alfa4
- Λοχίας
- Posts in topic: 3
φιλε μου, δικια σου ειναι η ζωη, οτι θελεις θα κανεις, δεν χανεις τιποτα να κανεις αιτηση :)Al-g έγραψε:Εγώ θα κάνω την προσπάθεια μου και αν πέτυχω οκ αν όχι δε πειράζει κοιτάμε και για καμία άλλη προκήρυξη αν βγει
Ως τώρα από ότι είδα δεν έχουμε κάποιο νέο.
Εμένα στη προκήρυξη του δεκαεννιά μου είχαν κόψει τις πατούσες και μου είχαν κουρέψει το μαλλί γουλί και με έβγαλαν 169,9. Άκου να δεις οι κερατάδες τι σκέφτηκαν να πούμε
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 100
Ξεχειλίζει το χιούμορ εδώ μέσα
Κάτι που σκέφτηκα. Στα σώματα ασφαλείας τους θέλουν τους μόνιμους ξυρισμένος συνέχεια να μην έχουν γενιά και μακριά μαλλιά εκτός από εξετάσεις οπός στο πολεμικό ναυτικό. Αυτό θα ισχύσει και για την δικαστική αστυνομία και ας μην ανήκει στα σώματα ασφαλείας?
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 346
Al-g έγραψε:Κάτι που σκέφτηκα. Στα σώματα ασφαλείας τους θέλουν τους μόνιμους ξυρισμένος συνέχεια να μην έχουν γενιά και μακριά μαλλιά εκτός από εξετάσεις οπός στο πολεμικό ναυτικό. Αυτό θα ισχύσει και για την δικαστική αστυνομία και ας μην ανήκει στα σώματα ασφαλείας;
Οχι
Al-g έγραψε:Κάτι που σκέφτηκα. Στα σώματα ασφαλείας τους θέλουν τους μόνιμους ξυρισμένος συνέχεια να μην έχουν γενιά και μακριά μαλλιά εκτός από εξετάσεις οπός στο πολεμικό ναυτικό. Αυτό θα ισχύσει και για την δικαστική αστυνομία και ας μην ανήκει στα σώματα ασφαλείας;
Ναι ρε στην αστυνομία και στη πυροσβεστική είναι όλοι ξυρισμένοι κόντρα... Βγήκε προκήρυξη, πέρασες πκε, μπήκες κ κόλλησες στα γενια
Στην αναστημομέτρηση που γίνεται στα αστυνομικά τμήματα, συμβαίνει συχνά ορισμένα άτομα να βγαίνουν 2-3 εκατοστά λιγότερο απ' ό, τι είναι. Όποιος έχει περάσει από τις πκε της αστυνομίας ενδεχομένως να το γνωρίζει ή να το έχει ακούσει. Επομένως, δεν ειναι τόσο περίεργο αυτό που ειπώθηκε παραπάνω. Επίσης, καλό θα ήταν να περισσεύουν τα σχόλια για τις ικανότητες του καθενός. Ας μην ξεχνάμε ότι όλοι εδώ μέσα είμαστε υποψήφιοι και όχι κάποια επιτροπή που αποφασίζει για τα τελικά αποτελέσματα. Καλοπροαίρετα το λέω.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 8 επισκέπτες