Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 353
- Ενδιαφέροντα: ΕΦ
Χαχαχαχ Player κλαιω φιλε με την παρτη σου. Οπως λενε και στο χωριο μου τη ρουφιανια πολλοι αγαπησανε τον ρουφιανο κανεις!Δεχτειτε οτι στη μπανανια που ζουμε μπαινουν και θα μπαινουν βυσματα. Εγω προσωπικα δε δινω δεκαρα ποιος πιστευει αυτα που λεω απλα τα αναφερω οποιος θελει τα κραταει οποιος θελει τα πεταει. Και αυτο το πραγμα γινεται και θα γινεται. Και μη περιμενετε να ακουσετε ονομα αποδω μεσα δε νομιζω ναναι κανεις τοσο βλακας να δωσει στεγνα παιδι που μπηκε ετσι.
Και εσεις αν ειχατε στενο βυσμα να σας βαλει αερα το ιδιο θα κανατε και οποιος πει το αντιθετο πολυ απλα δεν θα πεισει κανεναν.
Φιλικα.
Και εσεις αν ειχατε στενο βυσμα να σας βαλει αερα το ιδιο θα κανατε και οποιος πει το αντιθετο πολυ απλα δεν θα πεισει κανεναν.
Φιλικα.
Παίδες αλήθεια δεν θα έμπαινα ποτέ να κοροϊδέψω, γιατί συμμερίζομαι τον πόνο σας για τέτοιες προκηρύξεις. Σίγουρα όμως δεν θα έδινα κάποιον είτε φίλο είτε γνωστό. Πόσο μάλλον από την στιγμή που και εγώ αν είχα το μέσο θα το χρησιμοποιούσα. Απλά τώρα με το ΑΣΕΠ που γίνεται γραπτός διαγωνισμός και συνέντευξη, είναι ακόμη πιο εύκολο το βύσμα. Ξαναλέω όμως ότι δεν μπαίνουν μόνο έτσι. Οπότε όλοι μας εδώ θα κάνουμε την προσπάθειά μας και αν περάσαμε έχει καλώς.
Στην πυροσβεστική που μπήκαν λίγα άτομα (δεν λέω σε ποιον τομέα ακριβώς) ξέρω ότι μπήκε κάποιος/α με μιλημένα τα θέματα. Μία δηλαδή που δήλωσε αυτό το άτομο μια που μπήκε. Ενώ σε άλλους θα έγινε ο κ*Λος να με το συμπάθεια λόγω διαβάσματος.
Coyote με τη μαλάκια που είπες σου αξίζει να σου φάει τη θέση κάποιο βύσμα.Εγώ μεγάλε έχω περάσει στην 9κ κάτσε εσύ να υπερασπιζεσαι τα βύσματα, τα οποία θα σου φάνε τη θέση και στη Δικαστική και δε θα μπεις ούτε εκεί. Ούτε ΣΦ θα βγάλει για να μπεις οπότε έμεινες από παντού εκτός.
Αντε φιλάκια!
Αντε φιλάκια!
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 346
Αν είχες άτομο που μπήκε έτσι θα ήσουν κ εσύ στο σώμα, πολύ απλά.Με δικαστική προσφυγή όπως έχουν μπει εκατοντάδες άτομα
Αλλά σκέφτεσαι να μην. Τον δώσεις τον καημενο τον μεροκάματιαρη φίλο σου και προτιμάς να μείνεις απ εξω.
Οκ
Μέχρι και τους τελευταίους εφ στην Α που καλεσαν σχεδόν έναν χρόνο μετά τους τσέκαρα εγώ όλους και ήταν οι επόμενοι στην λίστα, δεν πηδηξαν κανέναν στην κατάταξη.
Όπως και στους λφ του 2019, δεν καλέστηκε κανένας που δεν ήταν η σειρά του.
Αλλά σκέφτεσαι να μην. Τον δώσεις τον καημενο τον μεροκάματιαρη φίλο σου και προτιμάς να μείνεις απ εξω.
Οκ
Μέχρι και τους τελευταίους εφ στην Α που καλεσαν σχεδόν έναν χρόνο μετά τους τσέκαρα εγώ όλους και ήταν οι επόμενοι στην λίστα, δεν πηδηξαν κανέναν στην κατάταξη.
Όπως και στους λφ του 2019, δεν καλέστηκε κανένας που δεν ήταν η σειρά του.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 145
Φίλε Coyote δηλαδή εσύ γνωρίζεις άτομο που μπήκε το 2019 ΕΦ με βύσμα και δεν έκανες κάτι ώστε να μπεις και εσύ εφόσον αδικήθηκες από κάτι τέτοιο; Δηλαδή έμαθες ότι σε προσπέρασε στη λίστα κάποιο βύσμα και δεν έκανες τπτ; Είναι η πιο σίγουρη νίκη μια τέτοια προσφυγή! Περίεργα μας τα λέτε ρε παιδιά!
Το ότι κάποιος που ξέρω μπήκε με βύσμα δεν σημαίνει ότι θα έμπαινα εγώ. Γιατί ήταν δικό του βύσμα και όχι δικό μου. Και όχι δεν θα έκανα προσφυγή για γνωστό μου άτομο ή για να μπει κάποιος άλλος, αφού και εγώ αν είχα το ίδιο μέσο θα το χρησιμοποιουσα. Δηλαδή θα μου έδινε πχ χαρά αν έδινα στεγνά αυτόν/η που λέω στην πυροσβεστική; Ε και τι θα καταλάβαινα; Πόσο μάλλον όταν δεν είχα δηλώσει καν την προκήρυξη. Επίσης, επειδή είμαι 1,67 δεν μπορούσα να δηλώσω σε τέτοιες προκηρύξεις. Οπότε δεν υπάρχει λόγος να έδινα κάποιον.
Αλλά για να μην το χαλάσουμε το θέμα ας το αφήσουμε εδώ. Άλλοι πιστεύουν ότι μπαίνει μέσο, άλλοι όχι.
Να ρωτήσω κάτι λοιπόν αν ξέρετε. Απο την στιγμή που θα βγει η προκήρυξη, έχετε ακούσει πόσο καιρό θα κάνουμε για ψυχοτεχνικά, αθλήματα κλπ;
Να ρωτήσω κάτι λοιπόν αν ξέρετε. Απο την στιγμή που θα βγει η προκήρυξη, έχετε ακούσει πόσο καιρό θα κάνουμε για ψυχοτεχνικά, αθλήματα κλπ;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 145
Οπότε παιδιά εσείς που ξέρετε και άτομα με βύσμα που μπαίνουν σε προκηρύξεις, εδώ στο νήμα Δικαστικης γιατί γράφετε; Η προκήρυξη είναι ξεκάθαρα βυσματικη δεν έχετε κάποια ελπίδα να μπείτε, ειδικα εδώ μόνο βύσματα θα μπουν, δεν υπάρχουν καν μόρια!
-
- Συνταγματάρχης
Κατσε στις φυλακες αφου μπηκες μεγαλε (αν μπηκες και δεν εισαι μεγας φιδεμπορας) γιατι δε θα παρακαλαγες να σου κανουν ρουφιανια για παιδι του 19. Εισαι πραγματικα αμαρτια... Και θα σου στειλω επιστολη απο τα δικαστηρια ευελπιδων.Player7 έγραψε:Coyote με τη μαλάκια που είπες σου αξίζει να σου φάει τη θέση κάποιο βύσμα.Εγώ μεγάλε έχω περάσει στην 9κ κάτσε εσύ να υπερασπιζεσαι τα βύσματα, τα οποία θα σου φάνε τη θέση και στη Δικαστική και δε θα μπεις ούτε εκεί. Ούτε ΣΦ θα βγάλει για να μπεις οπότε έμεινες από παντού εκτός.
Αντε φιλάκια!
-
- Συνταγματάρχης
Το 19 δεν εκανα αιτηση δεν ειχα ολοκληρωσει θητεια! Και προσωπικα δεν ειπα ποτε για ΕΦ 19 και βυσμα αλλα για ασεπ!Guardian1 έγραψε:Φίλε Coyote δηλαδή εσύ γνωρίζεις άτομο που μπήκε το 2019 ΕΦ με βύσμα και δεν έκανες κάτι ώστε να μπεις και εσύ εφόσον αδικήθηκες από κάτι τέτοιο; Δηλαδή έμαθες ότι σε προσπέρασε στη λίστα κάποιο βύσμα και δεν έκανες τπτ; Είναι η πιο σίγουρη νίκη μια τέτοια προσφυγή! Περίεργα μας τα λέτε ρε παιδιά!
Εγώ θα μπω και Δικαστική γιατί έχω βύσμα, εσύ θα έρθεις;
Γκάρντιαν, αν είδες αυτά που γράφω, λέω ότι μπαίνουν πιο εύκολα τα βύσματα όταν έχει γραπτά και ειδικά συνέντευξη. Δεν σημαίνει όμως ότι δεν μπαίνουν και άτομα με την αξία τους.
Σ αυτό που ρώτησα γνωρίζει κανείς κάτι;
Σ αυτό που ρώτησα γνωρίζει κανείς κάτι;
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 21
Coyote αν έχεις ονόματα πες τα αλλιώς μην γράφεις πιπες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Enoplos Frouros την Τετ Αύγ 10, 2022 11:00 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Glock 19
-
- Συνταγματάρχης
Αφου θασαι και εσυ; Ενας λογος παραπανω!Player7 έγραψε:Εγώ θα μπω και Δικαστική γιατί έχω βύσμα, εσύ θα έρθεις;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες