Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Coyote
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 353
Ενδιαφέροντα: ΕΦ

Δημοσίευση από Coyote »

Χαχαχαχ Player κλαιω φιλε με την παρτη σου. Οπως λενε και στο χωριο μου τη ρουφιανια πολλοι αγαπησανε τον ρουφιανο κανεις!Δεχτειτε οτι στη μπανανια που ζουμε μπαινουν και θα μπαινουν βυσματα. Εγω προσωπικα δε δινω δεκαρα ποιος πιστευει αυτα που λεω απλα τα αναφερω οποιος θελει τα κραταει οποιος θελει τα πεταει. Και αυτο το πραγμα γινεται και θα γινεται. Και μη περιμενετε να ακουσετε ονομα αποδω μεσα δε νομιζω ναναι κανεις τοσο βλακας να δωσει στεγνα παιδι που μπηκε ετσι.

Και εσεις αν ειχατε στενο βυσμα να σας βαλει αερα το ιδιο θα κανατε και οποιος πει το αντιθετο πολυ απλα δεν θα πεισει κανεναν.

Φιλικα.

Lina944
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από Lina944 »

Παίδες αλήθεια δεν θα έμπαινα ποτέ να κοροϊδέψω, γιατί συμμερίζομαι τον πόνο σας για τέτοιες προκηρύξεις. Σίγουρα όμως δεν θα έδινα κάποιον είτε φίλο είτε γνωστό. Πόσο μάλλον από την στιγμή που και εγώ αν είχα το μέσο θα το χρησιμοποιούσα. Απλά τώρα με το ΑΣΕΠ που γίνεται γραπτός διαγωνισμός και συνέντευξη, είναι ακόμη πιο εύκολο το βύσμα. Ξαναλέω όμως ότι δεν μπαίνουν μόνο έτσι. Οπότε όλοι μας εδώ θα κάνουμε την προσπάθειά μας και αν περάσαμε έχει καλώς.
Lina944
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από Lina944 »

Στην πυροσβεστική που μπήκαν λίγα άτομα (δεν λέω σε ποιον τομέα ακριβώς) ξέρω ότι μπήκε κάποιος/α με μιλημένα τα θέματα. Μία δηλαδή που δήλωσε αυτό το άτομο μια που μπήκε. Ενώ σε άλλους θα έγινε ο κ*Λος να με το συμπάθεια λόγω διαβάσματος.
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 80

Δημοσίευση από Player7 »

Coyote με τη μαλάκια που είπες σου αξίζει να σου φάει τη θέση κάποιο βύσμα.Εγώ μεγάλε έχω περάσει στην 9κ κάτσε εσύ να υπερασπιζεσαι τα βύσματα, τα οποία θα σου φάνε τη θέση και στη Δικαστική και δε θα μπεις ούτε εκεί. Ούτε ΣΦ θα βγάλει για να μπεις οπότε έμεινες από παντού εκτός.

Αντε φιλάκια!

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 346

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Αν είχες άτομο που μπήκε έτσι θα ήσουν κ εσύ στο σώμα, πολύ απλά.Με δικαστική προσφυγή όπως έχουν μπει εκατοντάδες άτομα

Αλλά σκέφτεσαι να μην. Τον δώσεις τον καημενο τον μεροκάματιαρη φίλο σου και προτιμάς να μείνεις απ εξω.

Οκ

Μέχρι και τους τελευταίους εφ στην Α που καλεσαν σχεδόν έναν χρόνο μετά τους τσέκαρα εγώ όλους και ήταν οι επόμενοι στην λίστα, δεν πηδηξαν κανέναν στην κατάταξη.

Όπως και στους λφ του 2019, δεν καλέστηκε κανένας που δεν ήταν η σειρά του.

Guardian1
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από Guardian1 »

Φίλε Coyote δηλαδή εσύ γνωρίζεις άτομο που μπήκε το 2019 ΕΦ με βύσμα και δεν έκανες κάτι ώστε να μπεις και εσύ εφόσον αδικήθηκες από κάτι τέτοιο; Δηλαδή έμαθες ότι σε προσπέρασε στη λίστα κάποιο βύσμα και δεν έκανες τπτ; Είναι η πιο σίγουρη νίκη μια τέτοια προσφυγή! Περίεργα μας τα λέτε ρε παιδιά!
Lina944
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από Lina944 »

Το ότι κάποιος που ξέρω μπήκε με βύσμα δεν σημαίνει ότι θα έμπαινα εγώ. Γιατί ήταν δικό του βύσμα και όχι δικό μου. Και όχι δεν θα έκανα προσφυγή για γνωστό μου άτομο ή για να μπει κάποιος άλλος, αφού και εγώ αν είχα το ίδιο μέσο θα το χρησιμοποιουσα. Δηλαδή θα μου έδινε πχ χαρά αν έδινα στεγνά αυτόν/η που λέω στην πυροσβεστική; Ε και τι θα καταλάβαινα; Πόσο μάλλον όταν δεν είχα δηλώσει καν την προκήρυξη. Επίσης, επειδή είμαι 1,67 δεν μπορούσα να δηλώσω σε τέτοιες προκηρύξεις. Οπότε δεν υπάρχει λόγος να έδινα κάποιον.
Lina944
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από Lina944 »

Αλλά για να μην το χαλάσουμε το θέμα ας το αφήσουμε εδώ. Άλλοι πιστεύουν ότι μπαίνει μέσο, άλλοι όχι.

Να ρωτήσω κάτι λοιπόν αν ξέρετε. Απο την στιγμή που θα βγει η προκήρυξη, έχετε ακούσει πόσο καιρό θα κάνουμε για ψυχοτεχνικά, αθλήματα κλπ;

Guardian1
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από Guardian1 »

Οπότε παιδιά εσείς που ξέρετε και άτομα με βύσμα που μπαίνουν σε προκηρύξεις, εδώ στο νήμα Δικαστικης γιατί γράφετε; Η προκήρυξη είναι ξεκάθαρα βυσματικη δεν έχετε κάποια ελπίδα να μπείτε, ειδικα εδώ μόνο βύσματα θα μπουν, δεν υπάρχουν καν μόρια!

Coyote
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Coyote »

Player7 έγραψε:Coyote με τη μαλάκια που είπες σου αξίζει να σου φάει τη θέση κάποιο βύσμα.Εγώ μεγάλε έχω περάσει στην 9κ κάτσε εσύ να υπερασπιζεσαι τα βύσματα, τα οποία θα σου φάνε τη θέση και στη Δικαστική και δε θα μπεις ούτε εκεί. Ούτε ΣΦ θα βγάλει για να μπεις οπότε έμεινες από παντού εκτός.

Αντε φιλάκια!

Κατσε στις φυλακες αφου μπηκες μεγαλε (αν μπηκες και δεν εισαι μεγας φιδεμπορας) γιατι δε θα παρακαλαγες να σου κανουν ρουφιανια για παιδι του 19. Εισαι πραγματικα αμαρτια... Και θα σου στειλω επιστολη απο τα δικαστηρια ευελπιδων.
Coyote
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Coyote »

Guardian1 έγραψε:Φίλε Coyote δηλαδή εσύ γνωρίζεις άτομο που μπήκε το 2019 ΕΦ με βύσμα και δεν έκανες κάτι ώστε να μπεις και εσύ εφόσον αδικήθηκες από κάτι τέτοιο; Δηλαδή έμαθες ότι σε προσπέρασε στη λίστα κάποιο βύσμα και δεν έκανες τπτ; Είναι η πιο σίγουρη νίκη μια τέτοια προσφυγή! Περίεργα μας τα λέτε ρε παιδιά!
Το 19 δεν εκανα αιτηση δεν ειχα ολοκληρωσει θητεια! Και προσωπικα δεν ειπα ποτε για ΕΦ 19 και βυσμα αλλα για ασεπ!
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 80

Δημοσίευση από Player7 »

Εγώ θα μπω και Δικαστική γιατί έχω βύσμα, εσύ θα έρθεις;
Lina944
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από Lina944 »

Γκάρντιαν, αν είδες αυτά που γράφω, λέω ότι μπαίνουν πιο εύκολα τα βύσματα όταν έχει γραπτά και ειδικά συνέντευξη. Δεν σημαίνει όμως ότι δεν μπαίνουν και άτομα με την αξία τους.

Σ αυτό που ρώτησα γνωρίζει κανείς κάτι;

Enoplos Frouros
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από Enoplos Frouros »

Coyote αν έχεις ονόματα πες τα αλλιώς μην γράφεις πιπες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Enoplos Frouros την Τετ Αύγ 10, 2022 11:00 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Glock 19
Coyote
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Coyote »

Player7 έγραψε:Εγώ θα μπω και Δικαστική γιατί έχω βύσμα, εσύ θα έρθεις;
Αφου θασαι και εσυ; Ενας λογος παραπανω!

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες