Προκήρυξη για Λιμενικό Σώμα / Λιμενοφύλακες (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Θα μπορούσατε να μου πείτε αν ισχύει η προκύρηξη για το λιμενικό σώμα για τα 320 άτομα και αν ξεκίνησαν να κάνουν αιτήσεις; Η ηλικία για ΠΕ ποιά είναι;

Ευχαριστώ.

geust
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από geust »

Στέλιος έγραψε:Θα μπορούσατε να μου πείτε αν ισχύει η προκύρηξη για το λιμενικό σώμα για τα 320 άτομα και αν ξεκίνησαν να κάνουν αιτήσεις; Η ηλικία για ΠΕ ποιά είναι;

Ευχαριστώ.

η προκυρηξη δεν εχει βγει καθολου εχει γινει μονο αναγγελεια των θεσεων αρα οποιος βγει στις εκλογες αυτος θα την προχωρησει και μπορει και να αλλαξει και το συστημα με τις εξετασεις γενικα να αλλαξει ο τροπος για να μπεις στο σωμα... Αναμονη μετα το περας των εκλογων μην περιμενετε να βγει τορα τιποτα αλλο...
Anonymous

Ξερει κανεις αν υπαρχει κατηγορια εμπορικου ναυτικου; Τι μαθηματα εχει γ αυτην την κατηγορια; Ξερει κανενας μηπως... ;
Anonymous

Γεια σας παιδια ! Μια ερωτηση το αγορι μου ειναι 30 τα εκλεισε τον ιουλιο! Μπορει να δωσει; Η προηγουμενη προκυρηξη ειχε Ηλικια απο 1/1/1979 τωρα θα ειναι το ιδιο;Εικόνα

Anonymous

Καλησπερα. Μπορειτε να μου πειτε εαν ισχυει οτι πρεπει να εχεις απολυτηριο Λυκειου 17 για να μπορεις να μπεις στο λιμενικο;

Anonymous

dimitris έγραψε:Καλησπερα. Μπορειτε να μου πειτε εαν ισχυει οτι πρεπει να εχεις απολυτηριου λυκειου17 για να μπορεις να μπεις στο λιμενικο
http://www.yen.gr/wide/yen.chtm; prnbr=33075 Αυτη ειναι ι προηγουμενη προκυρηξη που ειχε βγει... Μετα εκλογων οι προυποθεσεις και η διαδικασια μπορει να αλλάξει οποτε για την ωρα μην κοιταται τιποτα απο τα προηγουμενα οτι και να πουμε μπορει να αλλαξει...
stratos.
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από stratos. »

Αν καποιος εχει υπηρετησει στη θητεια του στους αμφιβιους καταδρομεις του Σ. Ξ. Εχει περισσοτερες πιθανοτητες να μπει στο λιμενικο χωρις βυσμα οταν προκυρηχθουν θεσεις για ειδικες δυναμεις; Φυσικα ξερω πως αυτες οι θεσεις ειναι ελαχιστες, αλλα μηπως ξερει κανεις τι παιζει;
Anonymous

Τι ισχυει αρα για να μπεις. Εγω πιστευω μονο βισμα. Γιατι εγω δεν διαβαζα 6 μηνες αλλα 2 χρονια.
Anonymous

Μίνα μην τα ισοπεδώνεις όλα. Σίγουρα θα είχες και άγχος και κάτι πάντα δεν θα το έγραφες σωστά. Εδώ όταν δίνετε πανελλήνεις λιποθυμάτε σε τέτοιες ειδικές καταστάστεις πως γίνετε να έιστε ψύχραιμες.
10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από 10κωστας50 »

BΥσμα ξεβυσμα δεν επιλεγουν ευκολα ατομα που δεν εχουν απολυτηριο απο ειδικες δυναμεις.
Εξαλλου το 80% των ειδικων δυναμεων εχουν επιλεξει να πανε εκει για τα μορια.
Δεν χρειαζεται μονο να γραψεις καλα.
Δεν διαφωνω οτι θελει βυσμα αλλα δε μπορεις να πας στο λιμενικο η την πυροσβεστικη και να μην εχεις κανει ποτε σου γυμναστικη.
Εγω προσωπικα αυτο πιστευω
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
stratos.
Λοχίας
Λοχίας

Δηλαδη με απολυτηριο ειδικων δυναμεων, πολυ καλη φυσικη κατασταση και καλες γραπτες εξετασεις πιστευετε πως υπαρχει πιθανοτητα να μπει κανεις στο λιμενικο χωρις βυσμα;
10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

stratos. έγραψε:Δηλαδη με απολυτηριο ειδικων δυναμεων, πολυ καλη φυσικη κατασταση και καλες γραπτες εξετασεις πιστευετε πως υπαρχει πιθανοτητα να μπει κανεις στο λιμενικο χωρις βυσμα;

Παιζουν ρολο και τα διπλωματα απ οσο ξερω δηλ. Αυτοκινητου και τετοια.
Αν καταφερεις και τα εχεις ολα αυτα εννοειται οτι μπορεις να μπεις χωρις βυσμα.
Εννοειται οτι παιζει που ρολο το απολυτηριο λυκειου.

Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
stratos.
Λοχίας
Λοχίας

Κωστα ς ευχαριστω για την απαντηση! Εχω διπλωμα αυτοκινητου, σε λιγες μερες βγαζω ταχυπλοου, σε λιγους μηνες το επαγγελματικο διπλωμα δυτων,12 στο απολυτηριο λυκειου, αγγλικων και σκοπευω να παω αμφιβιους! Ελπιζω να καταφερω να μπω στο λιμενικο γιατι βυσμα δεν εχω!
10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

stratos. έγραψε:Κωστα ς ευχαριστω για την απαντηση! Εχω διπλωμα αυτοκινητου, σε λιγες μερες βγαζω ταχυπλοου, σε λιγους μηνες το επαγγελματικο διπλωμα δυτων,12 στο απολυτηριο λυκειου, αγγλικων και σκοπευω να παω αμφιβιους! Ελπιζω να καταφερω να μπω στο λιμενικο γιατι βυσμα δεν εχω!

Καλη τυχη
geust
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από geust »

10κωστας50 έγραψε:
stratos. έγραψε:Κωστα ς ευχαριστω για την απαντηση! Εχω διπλωμα αυτοκινητου, σε λιγες μερες βγαζω ταχυπλοου, σε λιγους μηνες το επαγγελματικο διπλωμα δυτων,12 στο απολυτηριο λυκειου, αγγλικων και σκοπευω να παω αμφιβιους! Ελπιζω να καταφερω να μπω στο λιμενικο γιατι βυσμα δεν εχω!

Καλη τυχη

κωστα συγνωμη αλλα μαλλον δεν εχεις διαβασει την προκυρηξη βρε παιδια διαβαστε την προηγουμενη προκυρηξη ουτε διπλωματα θελει ουτε να εισαι και κομαντος ελεος... Εχει κατηγοριες. Στα Αποτελεσματα φετος στους 670 επιτυχοντες οι 50 ηταν απο ειδικες δυναμεις εαν αλλαξει φετος η προκυρηξη και ηαναπαει με το παλιο συστημα το λιγοτερο απολυτηριο 17... Μην ξοδευεστε αδικα χαμενος κοπος...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης