Προκήρυξη για Λιμενικό Σώμα / Λιμενοφύλακες (2010)
Εμένα οι πληροφορίες μου λένε οτι σαν δόκιμος σημαιοφόρος δεν μπορείς να υπηρετήσεις στην Δ. Υ. Κ. Γνώμη μου είναι να περιμένεις μέχρι το φθινόπωρο να βγει προκύρηξη για το Πολεμικό Ναυτικό ωστε να δηλώσεις την ειδικότητα του 'υποβρύχιου καταστροφέα'.
Αναμένεται άλλωστε.
Αναμένεται άλλωστε.
Πιστευα οτι αν βγεις απο την μονοετη σχολη του λιμενικου ως σημαιοφορος μετα ως μονιμος μπορεις να περασεις σχολειο βατραχανθρωπων Και να αποσπαστεις στην ΜΥΑ οταν τελειωσεις. Πως μπορω να μαθω περισσοτερα για την προκηρυξη που ανεφερες γιατι δεν θελω να το αφησω στην τυχη και να περναει ο καιρος
Απλά εγώ γνώριζω για το 'κατώτερο' προσωπικό και την Μ. Υ. Α. Για τους αξιωματικούς δεν μπορώ να δώσω σαφή και σίγουρη απάντηση. Όσον αφορά την προκύρηξη δεν υπάρχει κάτι επίσημη ακόμη. Αναμένεται.
Ότι βρεις στο ίντερνετ φίλε μου.
Πάντως η πηγή που σου έδωσα εγώ πιο πάνω είναι απο το diorismos.gr
Ότι βρεις στο ίντερνετ φίλε μου.
Πάντως η πηγή που σου έδωσα εγώ πιο πάνω είναι απο το diorismos.gr
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 5
Καλημέρα... Είμαι καινούργιος στην παρέα σας κ θέλω να κάνω μια ερώτηση... Είναι αλήθεια οτι θα βγεί προκύρηξη μέσα στον Νοέμβριο για το λιμενικό;
Ευχαριστώ προκαταβολίκα!
Ευχαριστώ προκαταβολίκα!
Διαβασα φιλε μου σε εφημεριδα οτι εχει εγκριθει απο τα αρμοδια υπουργεια και οτι προκειται να βγει προκυρηξη το φθινοπωρο του 2009. Βλεπουμε...
-
- Στρατιώτης
Σ'ευχαριστώ φίλε ας ελπίζουμε να βγεί... 

Παντως εγω παιδια που ρωτησα για το ποτε θα βγει προκυρηξη, μου ειπαν οτι ακομα δεν εχουν μπει τα παιδια απο την προηγουμενη προκυρηξη... πρωτα θα μπουν αυτοι κ μετα θα βγει νεα προκυρηξη...
μηπως ξερετε γιατι δεν εχουν μπει ακομα;
μηπως ξερετε γιατι δεν εχουν μπει ακομα;
-
- Στρατιώτης
Άμα μπείς στο www.yen.gr θα δείς οτι τώρα τους καλούν να πάνε και βγήκαν και οι επιλαχόντες... Οι βαθμολογίες τώρα βγήκαν
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
τα αποτελεσματα εχουν βγει ενα μηνα τωρα δεν τους εχουν καλεσει ακομα γιατι δεν εχουν που να τους βαλουν γιατι εκει που ειχαν λογαριασει να τους πανε θελουν και χρηματα και δεν εχει το υπουργειο να δωσει για σιτιση και στεγαση σε διαφορετικη περιπτωση θα ειχαν μπει ηδη και προσπαθει να βρει λυση... Οσο για την προκυρηξη οσοι κανετε τα χαρτια σας καλη υπομονη εχετε πολυ μελλον ακομα και ελπιζο να εχετε παρει τις πληροφοριες σας για το που πατε...tommysk έγραψε:Άμα μπείς στο www.yen.gr θα δείς οτι τώρα τους καλούν να πάνε και βγήκαν και οι επιλαχόντες... Οι βαθμολογίες τώρα βγήκαν
-
- Στρατιώτης
Σ'ευχαριστώ για την διώρθωση... 

Τι εννοεις με το "που πατε"; Δεν ειναι καλα τα πραγματα στο λιμενικο;geust έγραψε:τα αποτελεσματα εχουν βγει ενα μηνα τωρα δεν τους εχουν καλεσει ακομα γιατι δεν εχουν που να τους βαλουν γιατι εκει που ειχαν λογαριασει να τους πανε θελουν και χρηματα και δεν εχει το υπουργειο να δωσει για σιτιση και στεγαση σε διαφορετικη περιπτωση θα ειχαν μπει ηδη και προσπαθει να βρει λυση... Οσο για την προκυρηξη οσοι κανετε τα χαρτια σας καλη υπομονη εχετε πολυ μελλον ακομα και ελπιζο να εχετε παρει τις πληροφοριες σας για το που πατε...tommysk έγραψε:Άμα μπείς στο www.yen.gr θα δείς οτι τώρα τους καλούν να πάνε και βγήκαν και οι επιλαχόντες... Οι βαθμολογίες τώρα βγήκαν
-
- Στρατιώτης
Απο οτι ξέρω και έχω ακούσει είναι καλά, εννοεί που θα παρουσιαστούν...reggae_b0y έγραψε:Τι εννοεις με το "που πατε"; Δεν ειναι καλα τα πραγματα στο λιμενικο;geust έγραψε:τα αποτελεσματα εχουν βγει ενα μηνα τωρα δεν τους εχουν καλεσει ακομα γιατι δεν εχουν που να τους βαλουν γιατι εκει που ειχαν λογαριασει να τους πανε θελουν και χρηματα και δεν εχει το υπουργειο να δωσει για σιτιση και στεγαση σε διαφορετικη περιπτωση θα ειχαν μπει ηδη και προσπαθει να βρει λυση... Οσο για την προκυρηξη οσοι κανετε τα χαρτια σας καλη υπομονη εχετε πολυ μελλον ακομα και ελπιζο να εχετε παρει τις πληροφοριες σας για το που πατε...tommysk έγραψε:Άμα μπείς στο www.yen.gr θα δείς οτι τώρα τους καλούν να πάνε και βγήκαν και οι επιλαχόντες... Οι βαθμολογίες τώρα βγήκαν

Ευχαριστω πολυ. Γενικα ξερει κανεις αν βγαινουν συχνα θεσεις για Ο. Ε. Α;tommysk έγραψε:Απο οτι ξέρω και έχω ακούσει είναι καλά, εννοεί που θα παρουσιαστούν...reggae_b0y έγραψε:Τι εννοεις με το "που πατε"; Δεν ειναι καλα τα πραγματα στο λιμενικο;geust έγραψε:τα αποτελεσματα εχουν βγει ενα μηνα τωρα δεν τους εχουν καλεσει ακομα γιατι δεν εχουν που να τους βαλουν γιατι εκει που ειχαν λογαριασει να τους πανε θελουν και χρηματα και δεν εχει το υπουργειο να δωσει για σιτιση και στεγαση σε διαφορετικη περιπτωση θα ειχαν μπει ηδη και προσπαθει να βρει λυση... Οσο για την προκυρηξη οσοι κανετε τα χαρτια σας καλη υπομονη εχετε πολυ μελλον ακομα και ελπιζο να εχετε παρει τις πληροφοριες σας για το που πατε...tommysk έγραψε:Άμα μπείς στο www.yen.gr θα δείς οτι τώρα τους καλούν να πάνε και βγήκαν και οι επιλαχόντες... Οι βαθμολογίες τώρα βγήκαν
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
οχι δεν εννοω το που θα παρουσιαστειτε γιατι ενα ειναι το μερος δεν εχει και αλλου... Το καλα ειναι σχετικο φιλε απλα οι καλες μερες για το σωμα αυτο δεν υπαρχουν τωρα ενημερωθειται γενικα για ολα και μετα εαν σας αρεσουν ολες οι συνθηκες καντε τα χαρτια σας μην τρεχετε τζαμπα και μετα σας φανουν περιεργα καπια πραγματα... Οσο για θεσεις Ο. Ε. Α ξαναειπα δεν εχει στανταρ καθε ποτε περνει εξαρταται παντα απο τις αναγκες τις υπηρεσιας και απο οτι ακουγεται τωρα ελλατωνεται και ο αριθμος που θα πρεπει να εχει... Υπαρχει και αλλο forum που ειναι οι λιμενικοι μπειτε και διαβαστε για θεματα και θα σας λυθει και ι απορια εαν ειναι καλα ι όχιtommysk έγραψε:Απο οτι ξέρω και έχω ακούσει είναι καλά, εννοεί που θα παρουσιαστούν...reggae_b0y έγραψε:Τι εννοεις με το "που πατε"; Δεν ειναι καλα τα πραγματα στο λιμενικο;geust έγραψε:τα αποτελεσματα εχουν βγει ενα μηνα τωρα δεν τους εχουν καλεσει ακομα γιατι δεν εχουν που να τους βαλουν γιατι εκει που ειχαν λογαριασει να τους πανε θελουν και χρηματα και δεν εχει το υπουργειο να δωσει για σιτιση και στεγαση σε διαφορετικη περιπτωση θα ειχαν μπει ηδη και προσπαθει να βρει λυση... Οσο για την προκυρηξη οσοι κανετε τα χαρτια σας καλη υπομονη εχετε πολυ μελλον ακομα και ελπιζο να εχετε παρει τις πληροφοριες σας για το που πατε...tommysk έγραψε:Άμα μπείς στο www.yen.gr θα δείς οτι τώρα τους καλούν να πάνε και βγήκαν και οι επιλαχόντες... Οι βαθμολογίες τώρα βγήκαν
Μπορεις να προτεινεις καποια φορουμ ωστε να βρουμε και αλλες πληροφοριες; Ευχαριστωgeust έγραψε:οχι δεν εννοω το που θα παρουσιαστειτε γιατι ενα ειναι το μερος δεν εχει και αλλου... Το καλα ειναι σχετικο φιλε απλα οι καλες μερες για το σωμα αυτο δεν υπαρχουν τωρα ενημερωθειται γενικα για ολα και μετα εαν σας αρεσουν ολες οι συνθηκες καντε τα χαρτια σας μην τρεχετε τζαμπα και μετα σας φανουν περιεργα καπια πραγματα... Οσο για θεσεις Ο. Ε. Α ξαναειπα δεν εχει στανταρ καθε ποτε περνει εξαρταται παντα απο τις αναγκες τις υπηρεσιας και απο οτι ακουγεται τωρα ελλατωνεται και ο αριθμος που θα πρεπει να εχει... Υπαρχει και αλλο forum που ειναι οι λιμενικοι μπειτε και διαβαστε για θεματα και θα σας λυθει και ι απορια εαν ειναι καλα ι όχιtommysk έγραψε:Απο οτι ξέρω και έχω ακούσει είναι καλά, εννοεί που θα παρουσιαστούν...reggae_b0y έγραψε:Τι εννοεις με το "που πατε"; Δεν ειναι καλα τα πραγματα στο λιμενικο;geust έγραψε:τα αποτελεσματα εχουν βγει ενα μηνα τωρα δεν τους εχουν καλεσει ακομα γιατι δεν εχουν που να τους βαλουν γιατι εκει που ειχαν λογαριασει να τους πανε θελουν και χρηματα και δεν εχει το υπουργειο να δωσει για σιτιση και στεγαση σε διαφορετικη περιπτωση θα ειχαν μπει ηδη και προσπαθει να βρει λυση... Οσο για την προκυρηξη οσοι κανετε τα χαρτια σας καλη υπομονη εχετε πολυ μελλον ακομα και ελπιζο να εχετε παρει τις πληροφοριες σας για το που πατε...tommysk έγραψε:Άμα μπείς στο www.yen.gr θα δείς οτι τώρα τους καλούν να πάνε και βγήκαν και οι επιλαχόντες... Οι βαθμολογίες τώρα βγήκαν
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης