Predator έγραψε:Νομίζω και νομικά να μην το πας μετράει σαν αντιπυρική .. Αλλά δεν παίρνω κ όρκο
τυχερουληδες οι εποχικοι τους εφεξε! Θα αποροφηθουν ολοι. Τουλαχιστον να μπει και κανενας πολιτης. Η εστω μηπως βγαλει αλλη προκηρυξη εποχικων να κανουμε χαρτια.
Εσένα πάλι ποιος στο είπε αυτό. Επίσης τυχερούληδες;3-4 αντιπυρικές έχω-έχουμε πάει σε συμβάντα μεγάλα παντού .επίσης τυχερός είναι ένας που μπήκε φέτος η πέρσι αλλά και πάλι αν δεν γίνουν 5 ετής δεν θα μπουν αυτοί όσο νέοι και να είναι.τώρα για πολίτες αν βγει θα πάρει τώρα πόσους θα δείξει. Καλή επιτυχία
Απο την στιγμη που μπηκαν εστω και φετος εποχικοι θα τους αποροφησει ολους. Ειτε μονοκοπανια. Ειτε σε δυο δοσεις. Το θεμα ειναι οτι ειναι ηδη πυροσβεστες και εχουν προτεραιοτητα εναντι εμας των πολιτων. Αλλα και μια αντιπυρικη να εχουν στην πλατη τους οι φετινοι εποχικοι υπαλληλοι αν ειναι οδηγος ο αλλος και εχει διπλωματα Γ και Δ κατηγοριας πολυτεκνο και δεν ξερω αν μετρανε και τα αγγλικα ειναι μεσα. Δεν τον πιανει πολιτης. Αν δωσει και τα 3000 μορια ανα αντιπυρικη ειναι σιγουρα μεσα ας μπηκε και φετος. Αναλογως βεβαια και ποσα ατομα θα προκηρυξει. Αν βγαλει πχ 1000 ατομα σιγουρα θα τους περασουν σε μορια οι συναδερφοι τους που εχουν 4 αντιπυρικες. Αλλα αν βγαλει κανα 3αρι χιλιαδες θεσεις ειναι ολοι με την μια μεσα.
Ο Στυλιανιδης δεν ήταν αυτός που έλεγε (12 / 2 / 22) πως το σώμα μπορεί να απορροφήσει 100 - 120 άτομα.
Ο Τουρνας δεν ήταν αυτός που έλεγε (11 / 6 / 22) πως οι ανάγκες είναι εποχικές, έχει όσο κόσμο χρειάζεται, δεν απαιτείται να γίνουν μόνιμες προσλήψεις προσωπικού και πρέπει να καταλάβουν οι εποχικοί πως προσλήφθηκαν ως εποχικοί.
Ξαφνικά στο άκουσμα εκλογών αλλάζουν τη ρητορική τους.
Έχετε ακούσει τη φράση "εργασιακή ομηρία" συμβαίνει και σε άλλους κλάδους.
Στην ουσία σε στέλνουν στην κάλπη με μια ευνόητη απειλή.
Συνηθίζεται να λένε περισσότερες αλήθειες οι αναλώσιμοι εργαλεία των ανασχηματισμων.
Στη μάχη για την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών ρίχνονται σχεδόν 200 Ευρωπαίοι πυροσβέστες στο πλαίσιο του προγράμματος προ-εγκατάστασης πυροσβεστών (pre-positioning pilot project) που ξεκίνησε χθες. Πυροσβέστες κυρίως νεαρής ηλικίας, έως 30 ετών, από 6 χώρες και συγκεκριμένα την Βουλγαρία, την Γαλλία, τη Γερμανία, τη Νορβηγία, τη Ρουμανία και τη Φινλανδία θα έχουν ως έδρα τους την Αθήνα, την Λάρισα και την Τρίπολη για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο ώστε να συνδράμουν στην κατάσβεση των δασικών πυρκαγιών τόσο με πεζοπόρα όσο και με μηχανοκίνητα τμήματα.
Στη φωτό φαίνονται πάνω από 45 πάντως, οι εκάστοτε αρχηγοί πυροσβεστικής της κάθε χώρας δν νομίζω να "θυσίαζαν" νεαρό προσωπικό! Ψιλοπαπατζα μου μυρίζει εμένα!