Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2022)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 98

Δημοσίευση από Predator »

Και σου ξαναλέω .. Μακάρι να τους παρει όλους αύριο έναν προς έναν μπας και μπω κ εγώ και εσυ κ όλοι μας όσοι θελουμε . κ φιλαράκο ναι κλαίω μεμαύρο δάκρυ γιατί έχω κάνει τρελό αγώνα να καταφέρω αυτό που γουστάρω και να μπω με την αξία μ ως παραγωγικός άνθρωπος για το συγκεκριμένο σώμα κ όχι 50 χρονων που δν θα μπορώ να πάρω τα πόδια μ. εσυ δλδ θες να μ πεις εμπιστεύεσαι τον 50 αρι πυροσβέστη να σε σώσει εεεε; Σου ξαναλέω μακάρι να τους παρει όλους αύριο . κ αυτό με το όριο ηλικία θυμίσου το. Επίσης όσο για τ σωματεία να ξέρεις έχουν κάνει πολλά φάουλ γιατί πιέζουν με πολύ λάθος τρόπο κ μόνο υπέρ τους δν θα είναι. εδώ είσαι κ εδώ είμαι . τέλος πάντων επειδή γενικά είστε κάποιοι πολλοί τοξικοί κ δν θα πέσω σε αυτή τη λουμπα σου εύχομαι να τα καταφέρεις και να μπεις σύντομα σε μια απι τις μελλοντικές που θα βγάλει κ να προλάβεις τα όρια ηλικίας .

NFS13
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 1
Επάγγελμα: Διασώστης

Δημοσίευση από NFS13 »

Καλησπέρα σας.Ενδιαφέρομαι για πυροσβεστική. Εκτός από αυτή την προκήρυξη που πήρε πεντακόσια άτομα ξέρετε εάν θα πάρει πάλι κόσμο εστω εποχικούς; Επειδή και εγώ ψάχνομαι σε αυτό το κομμάτι έχω ακούσει πολλά και διαφορα. Θα βγάλει όντως μια πολύ μεγάλη που θα πάρει 3000 άτομα;

Μου ακούστηκαν πολλά τόσα άτομα.

Μπορείτε να μου δώσετε πληροφορίες.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Άβαταρ μέλους
lazarus
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από lazarus »

Εγω προσωπικά φίλε δεν ανήκω ούτε στην κατηγορία παιδακια όπως αναφερεσε. Ούτε στην κατηγορία 45 και 50+. Είμαι -35+ κοντά. Εχω την δουλίτσα μου στον ιδιωτικό τομέα να εξασφαλίζω την οικογενεια μου και ότι κάτσει. Και να σου πω την αλήθεια δεν ενδιαφερει και κανένα εδω μέσα. Δεν είμαι ούτε ειρωνικός... Ούτε τίποτε. Λέω αλήθειες. Εσυ κλαιγεσαι. Τοσα χρόνια όπως λες αγώνες. Διπλώματα. Και τις 5 κατηγορίες από Α μέχρι και Ε επαγγελματικό τα βγάζεις σε 2 χρόνια αν θες. Τι άλλο αγώνα εννοεις; Απόφοιτος αει; Γιατί αν ήσουν δεν θα σε ένοιαζε καν αυτό το φορουμ. Γιατι δεν μπήκες ούτε στου 19 ούτε στου 20 εποχικών Αφού μαζεύεις χρόνια διπλωματα και πτυχια; Δεν βγάζουν νόημα αυτά που γράφεις και εκτίθεσαι. Όσο για το οριο ηλικιας μην λες πολλά. Γιατί στο μέλλον μπορεί να μουτζωνεις τον εαυτό σου να είσαι καλά. Τα χρόνια περνάνε νεράκι. Μπορεί να βρεθείς 50 χρόνων πυροσβετης και θα θυμηθείς αυτά που έγραφες εδω. Υπαρχουν και εποχικοι ξέρεις κάτω των 40. Από 32 χρόνων εως και 40. Δεν είναι όλοι τους 45 όπως λες. Το αποτέλεσμα μετράει φίλε μου. Αυτοι σε 2-3 χρόνια θα φοράνε μπλε ρούχα ολοι τους. Εγω αν χρειαστεί και στην οικοδομή. Και εσύ το ποιο πιθανό αν συνεχίσεις έτσι να γράφεις ακόμη αν θα βγει καινούργια προκηρυξη. Καλο βράδυ και προσγείωσου γιατί θα είναι απότομη η πρόσκρουση.
SEA/M1
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από SEA/M1 »

Φιλε μου τα ειπες πολυ ωραια. Εγω εχω φιλο που για 10 χρονια εκανε εθελοντισμο κ τωρα ειναι μονιμος στπ ΠΣ. Αποφυτος λυκειου διορισμενος κ δεν ειναι ο μονος, θεωρω λαθος τον τροπο διορισμου (συγνωμη αλλα ειναι η ταπεινη μου γνωμη) ευχομαι εστω κ ετσι να μπορουν ολοι να εχουν μια ευκαιρια διοτι ερχονται δθσκολα πραγματα σε θεματα εργασιας. Επιλαχων ειμαι κ εγω... Τουλαχιστον ειμαι συγκρατημένος. Κ επειδη αυτην την στιγμη βρισκομαι σε νησι που εχει πολυ πρασινο να σας ενημερωσω ειναι περις. Οι εθελοντες απο τους μονιμους, οι οποιοι δεν εχουν ξεκινηση ακομα περιμενουν την πασιγνωστη διαταγη...
mikeangel
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 92

Δημοσίευση από mikeangel »

NFS13 έγραψε:Καλησπέρα σας.Ενδιαφέρομαι για πυροσβεστική. Εκτός από αυτή την προκήρυξη που πήρε πεντακόσια άτομα ξέρετε εάν θα πάρει πάλι κόσμο εστω εποχικούς; Επειδή και εγώ ψάχνομαι σε αυτό το κομμάτι έχω ακούσει πολλά και διαφορα. Θα βγάλει όντως μια πολύ μεγάλη που θα πάρει 3000 άτομα;

Μου ακούστηκαν πολλά τόσα άτομα.

Μπορείτε να μου δώσετε πληροφορίες.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

εποχικοί με προκήρυξη τέλος, μέχρι και ο τελευταίος εποχικός από το 19 και μετά να μπει σε 12μηνο.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 79

Δημοσίευση από D.Y.K »

Δεν σταματάει ο θεσμός των εποχικών εάν αυτό αφήνεται να εννοηθεί πιο πάνω.
Rad.
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Rad. »

Λίγη παραπληροφορηση απο επίσημα χείλη.

Είχαν προαναγγείλει 500 ΕΜΟΔΕ, ο υπουργός στις 12 Φεβρουαρίου σε συνέντευξη του ανέφερε πως ΔΕ μπορεί να απορροφήσει το σώμα πάνω από 100 - 120 με όριο ηλικίας έως 35,40.

Σήμερα έχει ολοκληρωθεί η προκ των 500 με όριο 28 - 31.

Προκήρυξη των ΣΦ άλλα νούμερα άλλα χρονοδιαγραμματα δια στόματος υπουργού και άλλα συμβαίνουν λίγους μήνες/χρονια μετά, Σωφρονιστικοι; Άλλο παραμύθι εκεί.

Βλέπετε πως αλλάζουν όλα μέσα σε λίγες μέρες αν όχι μήνες, καμία έγκυρη ενημέρωση, καμία γραμμή, κανένας σχεδιασμός, το πρόγραμμα είναι βλέποντας και κάνοντας.

Γνωρίζετε και λεπτομέρειες από πάνω, παρακινδυνευμενο για να καθησυχαζεστε.

Επίσης από τον "σχεδιασμό" καταλαβαίνω πως έχουν ρίξει βάρος στην πρόληψη με στρατό, είναι σημαντικη, όταν όμως δε κρύβεται απο Πίσω εμπρησμός, θεωρώ ότι αν ξεσπάσουν μέτωπα ταυτόχρονα, πέραν της άμεσης ενημέρωσης χρειάζεσαι ΠΥ προσωπικό και οχήματα.

Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Τέλος πάντων λαζαρε. Επειδή έχω ακουςει κ εγώ πολλά και κάποια να ξέρεις ισχύουν κ αυτό με τις ηλικίες είναι πολύ περίεργο γιατί μας εμποδίζει όλους τελειώνει εδώ το θέμα απλά κρατήσετε ότι όλα τα ενδεχόμενα παίζουν εμένα προσωπικά μεάγχωσαν αυτό με τις ηλικίες κ γ αυτό τώρα ξεκίνησα να ρωτάω ότι βουλευτή ήξερα να μ πει.. Τέλος πάντων φίλε σου εύχομαι γρήγορα να σε καλέσουν και σενέ γιατί κ εγώ επιλαχών είμαι 20 θέσεις πίσω πλέον κ δν βλεπβ φως δυστυχώς εάν δεν απορροφήσει ή δν βγάλει άλλη προκήρυξη να φύγουν οι τωρινοί εποχικοί (μακάρι να τπυς απορροφήσει όσο πιο σύντομα γίνεται) γιατί μ κόπηκαν τα φτερά όταν έμαθα αυτό με τις ηλικίες. Και με καίει τόσο

Neos355
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Neos355 »

Γνωρίζει κάποιος από εμοδε, αν έφυγε κανείς; Γιατί είμαι επιλαχών
Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Εμοδε μην περιμένεις να φύγει κανεις. Διότι ήταν όλοι εποχικοί και αν φύγουν αυτόματα χάνουν για πάντα τη δουλειά τους . δλδ δν μπορούν να ξαναπάνε εποχικοί στη θέση π ήταν..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Ιουν 08, 2022 9:40 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
IN COLD BLOOD
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από IN COLD BLOOD »

Πλέον το λένε ξεκάθαρα και απροκάλυπτα.

Μην περιμένετε προκήρυξη και απορρόφηση οι εποχικοί.

Αντιγράφω από το σωματείο των εποχικών:

⚠️ Φοβερή δήλωση Τουρνά σε συναδέλφους⚠️

"Η Πυροσβεστική έχει εποχικές ανάγκες όπως και τα μουσεία. Το Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδας έχει όσο κόσμο χρειάζεται. Δεν απαιτείται να γίνουν μόνιμες προσλήψεις προσωπικού. Πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβετε ότι προσληφθήκατε για Εποχικοί. "

Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από Politis1994 »

Πραγματικά απίστευτο. Αυτό βέβαια ίσως ανοίγει το δρόμο για νέα προκυρηξη εποχικών. Στο μέλλον
Rad.
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Rad. »

Μαυρίστε τα τσιράκια των πρεζεμπορων και τους παιδοφιλους.
Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Φιλεεεεε οι ανθρωποι ειναι ηλιθιοι ! εχει λεει οσο κοσμο χρειαζεται .. αληθεια τοσα χρονια τωρα ακουω τις ιδιες ***** ας τους μαζεψει καποιος ρε φιλεπρεπει να σταματησουν τα γλυψιματα

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες