Μπερδεύεσαι εδώ είναι για πυροσβεστική όχι για ειδικούς φρουρούς,5 μόρια ο ΔΕΑ είτε απλός είτε ειδικών,10 μόρια θα πάρουν μόνο ΔΕΑ αλεξίπτωτα η ΣΤΡ ειδικών αλεξίπτωτα και από 5 όσοι υπηρέτησαν ΤΕΝΕΦ και βγάλανε ΣΧΑΛ, ΔΕΑ, ειδικοδυναμοιLeten έγραψε: Να ρωτήσω... Κάποιος που είναι ΔΕΑ και Ειδικές Δυνάμεις παίρνει 5000 η 10000 μόρια ευχαριστώ
Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2022)
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 6
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΚORIOPOLIS την Δευ Μαρ 21, 2022 11:49 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παιδιά καλησπέρα. Επειδή έχω κάτι οικογενειακά μπλεξίματα με θέματα υγείας, μπορεί κάποιος να μου πει τη διαδικασία τής δήλωσης; Ευχαριστώ.
Καλησπερα παιδια η βεβαιωση ιατρου που λεει στην προκήρυξη χρειαζεται να παμε σε γιατρο και να την καταθεσουμε η οταν και αν μας παρουν μονο τοτε;
Δεν έλεγε κάπου για αυτή τη βεβαίωση στα χαρτιά που θα δώσουμε σε πρώτη φάση. έτσι κατάλαβα βασικά. Αν έχω λάθος πείτε μ
-
- Υποδεκανέας
Ιατρικά αν σε καλέσουν αλλά με τον ρυθμό που τρέχει αυτή η προκήρυξη 5 μέρες προθεσμία υποβολής λογικά και για τις εξετάσεις κάπου τόσο θα είναι το περιθώριο οπότε όσοι είστε σίγουροι ξεκινήστε τα ιατρικάPredator έγραψε: Δεν έλεγε κάπου για αυτή τη βεβαίωση στα χαρτιά που θα δώσουμε σε πρώτη φάση. έτσι κατάλαβα βασικά. Αν έχω λάθος πείτε μ
Οκκ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Μήπως ξέρουμε αν άνω των 25 όντως δεν δικαιούμαστε την τριτεκνια; Πήρε κάποιος τηλεφωνο να ρωτήσει γτ εμένα δεν μου το σηκώνουν.(είμαι 27)
Μέχρι 25 είναι η τριτεκνια ..
-
- Υποδεκανέας
Νομίζω το λέει μέσαEpoxikos20 έγραψε: Μήπως ξέρουμε αν άνω των 25 όντως δεν δικαιούμαστε την τριτεκνια; Πήρε κάποιος τηλεφωνο να ρωτήσει γτ εμένα δεν μου το σηκώνουν.(είμαι 27)
- Kostasthegreek
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 73
Παιδιά καλησπέρα, το Δελτίο για τις υγειονομικές εξετάσεις πρέπει να το έχουμε έτοιμο ; Πρέπει δηλαδή απο τώρα να πάμε στους γιατρούς ;
Kostasthegreek έγραψε:Παιδιά καλησπέρα, το Δελτίο για τις υγειονομικές εξετάσεις πρέπει να το έχουμε έτοιμο ; Πρέπει δηλαδή απο τώρα να πάμε στους γιατρούς ;
Οταν βγουν οι προσωρινοι μαζι με τους επιλαχοντες
Οι εποχικοι κατω των 31 ειναι γυρω στους 1100.
Πως το γνωρίζεις αυτό; Έχεις κάποια σίγουρα δεδομένα?
- Maximos91
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 4
Με 1500 μορια εστω και σε ισοβαθμια παιδια υπαρχει ελπιδα; Ποια η γνωμη σας;
Καλημέρα σε ολους. Εγω φίλε πιστεύω ότι οι περισσότεροι τόσα θα έχουμε 1500 θα έχει κάποιους που θα ξεφεύγουν και οι υπόλοιποι εκεί θα είμαστε μετά θα έχει όσους έχουν παιδία και μετά απολυτήριο!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες