Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2022)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από Loxias89 »

Όσοι είστε επιλαχών στην προκήρυξη της οππι (600) δε θα χρειαστεί να περίμενετε προκήρυξη σφ. Καλή επιτυχία!
Αστυφύλακας
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Αστυφύλακας »

Λοχία από πού το γνωρίζουμε; Έχεις έγκυρη πηγή; Πάντως δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα από τον υπουργό. Πότε να περιμένουμε;
NLOK10
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 161

Δημοσίευση από NLOK10 »

Loxias89 έγραψε:Όσοι είστε επιλαχών στην προκήρυξη της οππι (600) δε θα χρειαστεί να περίμενετε προκήρυξη σφ. Καλή επιτυχία!
Θα τους πάρει;

Άβαταρ μέλους
BilD
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από BilD »

NLOK10 έγραψε:
Loxias89 έγραψε:Όσοι είστε επιλαχών στην προκήρυξη της οππι (600) δε θα χρειαστεί να περίμενετε προκήρυξη σφ. Καλή επιτυχία!
Θα τους πάρει;

Ναι

-Bildakoss-
Swtos98
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Swtos98 »

Καλησπέρα παιδιά είμαι καινούριος! Αλλά με την ιδιότητα του παλιού! Παρακολουθώ τόσο καιρό τις συζητήσεις σας και ήρθα να δώσω φώς στο τούνελ στις απορίες σας. Η προκήρυξη με ενδιαφέρει και εδώ και πάρα πολύ καιρό την έχω ψάξει λεπτομερειακά σε πολύ βάθος! Λοιπόν η προκήρυξη θα βγεί κανονικά,550 νέοι συνοριακοί θα τοποθετηθούν στα εξής μέρη 250 στην Αλεξανδρούπολη και στην Ορεστιάδα και από 100 σε Καβάλα, Σέρρες, Κομοτηνή όλα αυτά που σας λέω είναι εξακριβωμένα από μεγάλα πολιτικά πρόσωπα όπως και από οικογενειακά που είναι υψηλά στελέχη τις ελληνικής αστυνομίας! Για το μόνο που δεν γνωρίζω είναι αν η προκήρυξη βγεί ξεχωριστά δηλαδή αν βγουν πρώτα οι 550 η αν βγουνε και οι 950 μαζί αλλά αυτό δεν έχει καμία απολύτως σημασία, σημασία έχει ότι η θέσεις θα βγούνε κανονικά! Και επειδή είδη ο χρόνος άρχισε να πιέζει θα σας έλεγα να αφήσετε τις ανόητες ερωτήσεις, συζητήσεις και να πάτε να μαζέψετε κανένα μόριο γιατι προλαβαίνετε δεν προλαβαίνετε!
Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από Loxias89 »

Αστυφύλακας έγραψε:Λοχία από πού το γνωρίζουμε; Έχεις έγκυρη πηγή; Πάντως δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα από τον υπουργό. Πότε να περιμένουμε;

Θα ανακοινωθεί μέχρι τις 11/4...

Sientelo
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Sientelo »

Στο για μονιμοποίηση τι σου λένε οι γνωστοί σου;
Coyote
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 267
Ενδιαφέροντα: ΕΦ

Δημοσίευση από Coyote »

Swtos98 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά είμαι καινούριος! Αλλά με την ιδιότητα του παλιού! Παρακολουθώ τόσο καιρό τις συζητήσεις σας και ήρθα να δώσω φώς στο τούνελ στις απορίες σας. Η προκήρυξη με ενδιαφέρει και εδώ και πάρα πολύ καιρό την έχω ψάξει λεπτομερειακά σε πολύ βάθος! Λοιπόν η προκήρυξη θα βγεί κανονικά,550 νέοι συνοριακοί θα τοποθετηθούν στα εξής μέρη 250 στην Αλεξανδρούπολη και στην Ορεστιάδα και από 100 σε Καβάλα, Σέρρες, Κομοτηνή όλα αυτά που σας λέω είναι εξακριβωμένα από μεγάλα πολιτικά πρόσωπα όπως και από οικογενειακά που είναι υψηλά στελέχη τις ελληνικής αστυνομίας! Για το μόνο που δεν γνωρίζω είναι αν η προκήρυξη βγεί ξεχωριστά δηλαδή αν βγουν πρώτα οι 550 η αν βγουνε και οι 950 μαζί αλλά αυτό δεν έχει καμία απολύτως σημασία, σημασία έχει ότι η θέσεις θα βγούνε κανονικά! Και επειδή είδη ο χρόνος άρχισε να πιέζει θα σας έλεγα να αφήσετε τις ανόητες ερωτήσεις, συζητήσεις και να πάτε να μαζέψετε κανένα μόριο γιατι προλαβαίνετε δεν προλαβαίνετε!
Για Αττικη φιλε μου ποσο σιγουρο ειναι; Γνωριζεις πως θα κατανεμηθουν οι θεσεις εδω;

Swtos98
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Swtos98 »

Καλησπέρα φίλε, η μάλλον καλημέρα! Μπορώ να εγγυηθώ ότι θα βγούνε 950 θέσεις! Το αν θα βγούνε μαζί η όχι μόνο αυτό δεν μπορώ να γνωρίζω! Και λέω 550 θέσεις είναι για την ανατολική Μακεδονία και Θράκη δηλαδή 250 για τον Έβρο πιο συγκεκριμένα Αλεξανδρούπολη Ορεστιάδα και από 100 σε Καβάλα Σέρρες και Κομοτηνή! Η υπόλοιπη 400 θα τοποθετηθούν σε νησιά και σε αεροδρόμια! Οπότε εσείς από την Αττική πολύ πιθανό να μπορείτε να κάνετε αίτηση σε κάποιο αεροδρόμιο της Αθήνας! Διότι μεγάλη ενίσχυση και δύναμη θα πάρουν στα αεροδρόμια πιο συγκεκριμένα το 50%... Τώρα αν πάρει πρώτα τους 550 και μετά τους υπόλοιπους η όλους μαζί μόνο αυτό δεν μπορώ να γνωρίζω! Αυτό όμως που ξέρω πολύ καλά είναι ότι οι 550 θα βγουν την συγκεκριμένη περίοδο σίγουρα!
Swtos98
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Swtos98 »

Καλησπέρα, η μάλλον καλημέρα! Δεν θα γίνω Κουραστικός θα τα πω απλά για να γίνουν κατανοητά σε όλους!550 είναι για τους τρείς νομούς ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Σέρρες Καβάλα Κομοτηνή και 250 για τον Έβρο, συγκεκριμένα Αλεξανδρούπολη και Ορεστιάδα! Και οι άλλες 400 σε νησιά και αεροδρόμια! Τα αεροδρόμια θα ενισχυθούν κατά 50%... Για το μόνο που δεν γνωρίζω είναι αν βγούνε όλοι μαζί η ξεχωριστά! Το σίγουρο είναι ότι οι 550 θα βγούνε σίγουρα είναι θέμα ωρών πλέον! Από την στιγμή που η προκήρυξη είναι και για αεροδρόμια εσείς εκεί στην Αττική ναι θα μπορείτε να κάνετε αίτηση γιατί η προκήρυξη θα σας αφορά! Με την διαφορά ότι για αυτούς στα αεροδρόμια δεν έχω μάθει το πότε ακριβώς! Εγώ γνωρίζω τα μέρη που είναι να βγεί η προκήρυξη και φυσικά για την δική μου περιφέρεια!
Sientelo
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Sientelo »

SWto για μονιμοποιήση τι σου λένε οι γνωστοί σου;
Άβαταρ μέλους
BorderRanger
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 211

Δημοσίευση από BorderRanger »

Περίεργα μας τα λες ρε Σωτο.400 θέσεις λες για νησιά και για αεροδρόμια.

Δηλαδη θα πάρει κι άλλους ΣΦ στα νησιά; Αφού δεν είχε ειπωθεί κάτι τέτοιο είναι φίσκα τα νησιά Από ΣΦ δε χρειάζονται άλλοι.

Ούτε είπαν ότι θα βάλουν ΣΦ στα αεροδρόμια.

Για προκεκα Αττικης έλεγαν να πάρουν, δεν άκουσες κάτι τέτοιο;

Coyote
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 267
Ενδιαφέροντα: ΕΦ

Δημοσίευση από Coyote »

Το ιδιο μου εκανε εντυπωση και εμενα. Θα παρουν σε νησια και δε θα παρουν Αμυγδαλεζα και αλλοδαπων;
Gouleasss94
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από Gouleasss94 »

Εντάξει έκανε ένα προφίλ πριν δέκα ώρες και λέει πραγματα έχουμε δει πολλούς τέτοιους μην τα δένετε σκοινί κορδόνι
Άβαταρ μέλους
BorderRanger
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 211

Δημοσίευση από BorderRanger »

Και γω πιστεύω τρολ είναι, παρολαυτα εφόσον τελικά παίρνουν τους 600 επιλαχοντες της οππι, δε μου φαίνεται περίεργο αν ξεπαγωσουν και τους ΣΦ και το τρέξουν για ψήφους.Έχει απομακρυνθεί πολύ από την αυτοδυναμία η ΝΔ.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης