Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2022)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Tasossach7
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Tasossach7 »

Λιμενοφύλακες μπορεί δλδ να πάρει και του χρόνου; Πέρυσι για την ΟΠΠΙ μετά το Φεκ τέλος Μαρτίου έσκασε από το πουθενά η προκήρυξη τον Ιούνιο, ίσως μάθουμε από Μάιο-Ιούνιο τι θα κάνει με τους ΣΦ... Εμένα δεν με χαλάει να πάρει να πάρει και τους 600 της ΟΠΠΙ, γτ ίσως είμαι μέσα... Μακάρι επιτέλους να έχουμε νέα για όλα τα μέτωπα.
Guardian1
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 119

Δημοσίευση από Guardian1 »

NLok τελικά ούτε εσύ καταλαβαίνεις τι διαβάζεις. Το ξέρουμε ότι είναι της φροντεξ αυτό. Το κονδύλι αυτό η κυβέρνηση το χρησιμοποιεί όπως θέλει, δηλαδή και σε ΣΦ.Ήμαρτον είστε 26+ σε ηλικία και δε κατανοείτε μερικά πράγματα;

Επίσης ποιο όνειρο να μας χαλάει ρε μεγάλε;

Εγώ νομίζεις δε θέλω να βγει προκήρυξη; Αθηναίος του 94 είμαι και γω απέξω μένω.

Έλεος πια!

Άμα στείλεις μνμ και στον Μποζ, θα σου πει ότι οι θέσεις της Αττικής για τα προκεκα πήγαν πίσω.

Green-Dragon99
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 218

Δημοσίευση από Green-Dragon99 »

Το ότι κύριος Μποζιαρης λέει ότι έχουν μείνει πίσω δεν σημαίνει ότι δεν θα πάρει τις θέσεις για Αθήνα φέτος. Απλά αντί για άνοιξη θα τους πάρει καλοκαίρι. Τον Γενάρη είχε έρθει αντιπροσωπεία του σωματείου των συνοριοφυλάκων στο αρχηγείο και είχαν διαβεβαιώσει τους ανθρώπους εκεί ότι θα πάρει 100% τις 950 θέσεις που είχαν δημοσιευτεί εκ των οποίων οι 250 είναι για Αμυγδαλέζα και αλλοδαπών. Τώρα για αεροδρόμια δεν γνωρίζει κανείς με σιγουριά καθώς θα πάρει πάλι αποσπασμένους αστυφύλακες όπως έκανε και πέρσι για να αναπληρώσει θέσεις αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να το αποκλείουμε 100% απλά δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για 1200 θέσεις που είχαν ακουστεί το Π. Δ έγραφε 950! Ας στείλει κάποιος μήνυμα στον Κυριάκο να μας πει καθώς είναι μέσα και εμπνέει πολύ περισσότερη εμπιστοσύνη από τι εγώ. Είμαι σίγουρος ότι αν σας εξηγήσει καί αυτός τα αυτονόητα θα καθησυχάσει πολύ κόσμο του 94 που έχει απογοητευτεί δικαίως και το έχει ανάγκη.
Guardian1
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

O Κυριάκος έχει σταματήσει πολύ καιρό να γράφει διότι μάλλον του είπαν μη γράφεις γιατί τίποτα δεν είναι σίγουρο.Είχα στείλει μηνύματα στη σελίδα στο ινσταγκραμ και μου έλεγαν ότι έχει πάει πίσω το θέμα και τίποτα δεν είναι σίγουρο για φέτος.

Επίσης από κάποια στιγμή και μετά σταμάτησαν να απαντάνε. Όπως και ο Χάρελ δεν απαντάει άμα του στείλεις, ενω μέχρι πριν 4,5 μήνες απαντούσε και έλεγε ότι θα Βγει σίγουρα προκήρυξη.

Anemelossss
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 267

Δημοσίευση από Anemelossss »

Ο χαρελας γενικά δεν απαντάει... Και οταν απανταει μιλάει με ειρωνία... Ενας απο τους λογους που πολλοί συνάδελφοι διαγράφτηκαμε απο το σωματείο...

Green-Dragon99
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Ναι αυτό πού μου κάνει εντύπωση και εμένα είναι ότι έχουν σταματήσει να απαντάνε και ότι δεν λένε τίποτα γενικώς. Απλά γενικά ρε παιδιά δεν χρειάζεται να προδικάζουμε και πρέπει να έχουμε υπομονή και πίστη. Ας πούμε πάρα πολλά άτομα από αυτό το νήμα έλεγαν ότι θα αλλάξει η μοριοδοτηση και ότι θα είναι σαν την οππι και την πατήσαμε και αποδείχθηκε τελικά ότι όλα αυτά ήταν αερολογιες καθώς μόνο το ύψος των γυναικών άλλαξε. Δεν υπήρχε περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο μόνο για την οππι το έκαναν γιατί έγιναν επεισόδια στην νέα Σμύρνη και τους σπαγανε τα @@@ στην αντιπολίτευση αριστεροί...
NLOK10
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 161

Δημοσίευση από NLOK10 »

Guardian1 έγραψε:NLok τελικά ούτε εσύ καταλαβαίνεις τι διαβάζεις. Το ξέρουμε ότι είναι της φροντεξ αυτό. Το κονδύλι αυτό η κυβέρνηση το χρησιμοποιεί όπως θέλει, δηλαδή και σε ΣΦ.Ήμαρτον είστε 26+ σε ηλικία και δε κατανοείτε μερικά πράγματα;

Επίσης ποιο όνειρο να μας χαλάει ρε μεγάλε;

Εγώ νομίζεις δε θέλω να βγει προκήρυξη; Αθηναίος του 94 είμαι και γω απέξω μένω.

Έλεος πια!

Άμα στείλεις μνμ και στον Μποζ, θα σου πει ότι οι θέσεις της Αττικής για τα προκεκα πήγαν πίσω.

ρε αδελφέ σου μιλάω μπέσα για μπέσα και χωρίς παρεξηγηση, δεν είναι ότι δε θέλουμε να σας πιστέψουμε ή ότιδηποτε άλλο. Αλλά γράφετε με τρόπο τέτοιον, με τόσο αρνητικό τρόπο όπου φαίνεται ότι πραγματικά ή θέλετε να στεναχωρήσετε κόσμο και να αποθαρρυνθουν ή δε θέλετε να βγει καν.
Guardian1
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Εγώ ανέβασα άρθρο με αποδείξεις.Επίσης ποιος να αποθαρρυνθει;

Άμα είναι να βγει η προκηρυξη, θα βγει και θα το μάθουν όλοι δε καταλαβαίνω τι αποθαρρυνση γίνεται;

Εγώ γιατί να θέλω να αποθαρρυνω, ούτως ή άλλως έχω πολλά μόρια και 10 άτομα να πάρει στην Αττική θα μπω.

Οπότε δεν έχω κάποιο όφελος να αποθαρρυνω έτσι όπως το εννοείς εσύ.

Απλά δε ζω με ψεύτικες ελπίδες.

BORDER POLICE OFFICE
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 111

Δημοσίευση από BORDER POLICE OFFICE »

Καλά την ποσυφυ μην την πιστεύετε σε ο, τι λέει. Τα περισσότερα είναι υποσχέσεις που όταν γίνουν δεν θα το έχουν καταφέρει αυτοί, θα είναι για να γίνει, απλά αυτοί θέλουν να πάρουν το χειροκρότημα. Εδώ τους ρωτάμε ευθέως τι θα γίνει με την μονιμοποίηση και απαντάνε τα ίδια και τα ίδια. Δεν γίνεται να πλησιάζουν εκλογές και να μην ξέρουν απλά δεν λένε. Συνδικαλιστές και δεν λένε ευθέως στα μέλη τους τι συμβαίνει. Οπότε μόνο γεγονότα θα πιστεύετε. Αυτό προσπαθεί να εξηγήσει ο guardian. Δεν αποθαρρύνει απλά τα ως τώρα δεδομένα είναι αυτά. Όλα στην αστυνομία γίνονται τελευταία στιγμή.
NLOK10
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 161

Δημοσίευση από NLOK10 »

Ας βγει η οππι από τη σχολή με το καλό και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους, εκεί θα ξεκαθαρίσει το τοπίο
Anemelossss
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Το οτι καποιοι δεν θελουν να εθελοτυφλουν δεν σημαίνει ότι θελουν το κακο των αλλων, το θεμα ειναι σταματηστε να πιστεύετε τους συνδικαλιστές που μόνο ψέματα λένε
Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από Predator »

Τουλάχιστον η αστυνομία δν είναι σαν το ***** την πυροσβεστική .. Από ότι βλέπουμε η αστυνομία βγάζει σερί ένα σωρό προκηρύξεις κ η πυροσβεστική στα ***** τους όλα .. Εγώ πιστεύω ότι θα βγάλει λόγο του ότι έχουμε εκλογές όποτε μην πανικοβαλλόσαστε κάποιοι τώρα θα γίνει παιχνίδι μεγάλο .. Όλα καλά θα πάνε μάγκες .. Κάτι θα γίνει. τα λέω καθαρά από προσωπική μ άποψη και με βάση πολλών γεγονότων
Anemelossss
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Χαχα μα προφανώς και παίρνει και θα παιρνει ΜΟΝΟ ; Αστυνομία γιατι η αστυνομια θα τους φυλαει αυριο μεθαύριο (οπως γίνεται και παντα δλδ) η πυροσβεστική παει σε δευτερη μοιρα... Κατ αυτούς δλδ...
Green-Dragon99
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Καλά το ότι θα βγουν το ξέρουμε δεν αργεί πολύ ακόμα. Αλλά διαφωνώ στο ότι βγάζει συνεχώς η αστυνομία, έβγαλε 1500 ειδικούς φρουρούς στην αρχή καθαρά για ψηφοθηρικους λόγους ενώ θα μπορούσε να τους σπάσει σε τρείς σειρές τών 500 όπως έκανε παλιά. Μετά έβγαλε συνοριοφύλακες στον Έβρο δήθεν για να πολεμήσει το μεταναστευτικό και έπειτα το καλοκαίρι τού 20 άλλη μία φουρνιά σφ για νησιά και Αθήνα. Η οππι ήταν η μεγαλύτερη αποτυχία της 20ετιας καθώς θα διαλυθεί μόλις αρχίσουν υπηρεσίες και κινδυνεύει η ζωή τους καθημερινά από τα επεισόδια πού θα λαμβάνουν χώρα στο πανεπιστήμιο. Το καλό για αυτούς είναι ότι θα απορροφηθούν από την Ελλάς και θα πάνε όλοι ομάδα Δίας. Αυτό πού θέλω να πω είναι ότι θα μπορούσε όλες αυτές τις θέσεις να τις κάνει ειδικούς φρουρούς και να λύσει το πρόβλημα τών τρομερών ελλείψεων που έχει το σώμα ιδίως στο κέντρο της Αθήνας που είναι το Άνδρο εγκληματικότητας αναρχικοί, ναρκομανείς, λαθρομετανάστες, αλλά και Έλληνες. Απλά δεν υπάρχει βούληση καθώς όλες οι κυβερνήσεις εξυπηρετούν μια συγκεκριμένη ατζέντα των Ευρωπαίων πού είναι ενάντια στα εθνικά μας συμφέροντα... Τέλος πάντων υπομονή ένας μήνας έμεινε και για τα πιστοποιητικά και για τα χαρμόσυνα
Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από Predator »

Καλά έχεις ένα πολύμεγάλο δίκιο σε αυτό ..

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες