Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2022)
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 38
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 38
Πάντως τα πραγματα προχωράνε
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 111
Δηλαδή έχουν τα νησιά ανάγκη που τα έχουν αναλάβει όλα οι σεκιουριταδες και δεν έχει η Αθήνα που όλα τα τμήματα υπολειτουργουν. Εγώ άσε τι θα κάνω ας έρθει η μονιμοποίηση και θα σου πω μετά που θα πάω. Εσύ προσπάθησε να μπεις στο σώμα και άσε τις υποδείξεις.Tony 99 έγραψε:Καλα φίλε είσαι ότι νανε ναι να μείνεις εκεί που σε πήραν φίλε εκεί έχει ο τόπος ανάγκη γιατί να πας Αθήνα μάγκας είσαι εσυ εδώ μονοιμοι αστυνομικοί και έρχονται νησιά και παραμεθόριο εσυ τι είσαι πονηρός αστα αυτά τώρα αφού μπήκες και δόξα τον θεό να λες
Καλα καλα με τέτοια νοοτροπία π έχεις καλή τυχη φίλε άσε Τι θα κάνω εγω
-
- Ανθυπασπιστής
Εγώ έχω τη νοοτροπία να βοηθήσω σε αυτό που αγαπώ από μικρός και θα πάω οπουδήποτε έχει ανάγκη. Και οι ανάγκες οι μεγάλες είναι στα αστικά κέντρα. Αν ρωτήσεις τους νησιώτες θα πηγαίνατε Αθήνα αν σας έστελναν οι περισσότεροι θα σου απαντήσουν όχι γιατί δεν μπήκαν επειδή το ήθελαν αλλά επειδή τους βόλεψε στο σπίτι τους. Αυτή είναι η διαφορά.Tony 99 έγραψε:Καλα καλα με τέτοια νοοτροπία π έχεις καλή τυχη φίλε άσε Τι θα κάνω εγω
Στο άρθρο φαίνεται να αφήνει ανοιχτό το περιθώριο σε όσον αφορά την εντοπιότητα εκτός από συγκεκριμένες περιπτώσεις Η κάνω λάθος ;
Φιλαράκο τι αυτά π λες ξέρεις τι σημαίνει συνοριοφύλακας η όχι η ροές από που έρχονται η ερχόντουσαν από τα σύνορα μεγάλε για αυτό και λέγονται και συνοριοφύλακες το λέει και η ίδια η λέξη Και άμα θες να είμαστε αντικειμένικοι η πιο πολλοί Έπρεπε να ήτανε στο Έβρο και που πραγματικά υπάρχει πρόβλημα εσυ στην Αθήνα π το είδες το πρόβλημα δεν μπορώ να το καταλάβω
-
- Ανθυπασπιστής
Και Έβρο πάω φίλε. Εσύ θα πήγαινες Έβρο; Γιατί συνέχεια ρωτάς αν θα βγάλει θέσεις για νησιά. Οι συνοριοφύλακες επανδρωνουν και όλα τα τδμ της επικράτειας. Δεν είναι μόνο στα σύνορα αλλά όπου υπάρχει μεταναστευτικο.Tony 99 έγραψε:Φιλαράκο τι αυτά π λες ξέρεις τι σημαίνει συνοριοφύλακας η όχι η ροές από που έρχονται η ερχόντουσαν από τα σύνορα μεγάλε για αυτό και λέγονται και συνοριοφύλακες το λέει και η ίδια η λέξη Και άμα θες να είμαστε αντικειμένικοι η πιο πολλοί Έπρεπε να ήτανε στο Έβρο και που πραγματικά υπάρχει πρόβλημα εσυ στην Αθήνα π το είδες το πρόβλημα δεν μπορώ να το καταλάβω
Ακριβώς αυτό εσυ πιο πάνω είπες κάτι για την υπολειτουργία τον τμημάτων για το μεταναστευτικό σε προσλάβανε μεγάλε όχι να πας σε κάποιο τμήμα στην Αθήνα μάλλον εσυ τα μπερδεύεις δεύτερον συγνώμη π η περιοχή μου είναι παραμεθόριο και δίπλα στην Τουρκία άρα σύνορα και τρίτον αν χρειαζόταν και είχα εντοποιοτητα ναι θα πήγαινα Έβρο αλλά δεν θα γκρίνιαζα να πάω Αθήνα γιατί ξέρω π θα πάω και Ποιο είναι το αντικείμενο μ δεν είσαι ειδικός φρουρός είσαι συνοριοφύλακας μην τα μπερδεύεις αυτά
-
- Ανθυπασπιστής
Δεν είπα ότι θέλω αποκλειστικά Αθήνα. Απλά να έχω τη δυνατότητα μετάθεσης για όπου έχει τδμ. Και τδμ πίστεψε με έχει παντού. Εσύ είπες αν είχες εντοπιότητα θα πήγαινες Έβρο ενώ εγώ σου είπα αν θα πήγαινες εφόσον σε έστελναν εκεί χωρίς να είσαι από εκεί. Τέλος πάντων πλατιασαμε. Το συμπέρασμα είναι ότι πρέπει να έρθει η μονιμοποίηση για να ανοίξουν και άλλες επιλογές. Καλη επιτυχία για την προκήρυξη μακάρι να πάρει και στα νησιά ντόπιους για να διευκολυνθουμε και εμείς.Tony 99 έγραψε:Ακριβώς αυτό εσυ πιο πάνω είπες κάτι για την υπολειτουργία τον τμημάτων για το μεταναστευτικό σε προσλάβανε μεγάλε όχι να πας σε κάποιο τμήμα στην Αθήνα μάλλον εσυ τα μπερδεύεις δεύτερον συγνώμη π η περιοχή μου είναι παραμεθόριο και δίπλα στην Τουρκία άρα σύνορα και τρίτον αν χρειαζόταν και είχα εντοποιοτητα ναι θα πήγαινα Έβρο αλλά δεν θα γκρίνιαζα να πάω Αθήνα γιατί ξέρω π θα πάω και Ποιο είναι το αντικείμενο μ δεν είσαι ειδικός φρουρός είσαι συνοριοφύλακας μην τα μπερδεύεις αυτά
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 267
Μολις γίνουμε μονιμοι και φυγει το ορισμενου χρονου με ενα καλο βυσματακι πας οπου θες ... Συμφωνω απολυτα οτι η αθηνα έχει αναγκη και οχι μονο η αθηνα τα νησια δυο χρονια που ειμαι σχεδόν το μεταναστευτικό εχει σταματησει και μονο αναγκη δεν εχει ... Επισης τα κανουν ολα οι σεκιουριτι εμεις απλα αραζουμε και πίνουμε καφε... Για μενα κρατα τους ντοπιους και τους υπόλοιπους πηγαινε τους αλλου. Υγ : Αυτο που ειπε ισχυει και εγώ οταν ρωτησα μερικους ντοπιους που το επαιζαν ραμπο και ελεγαν για ονειρα ζωης και τετοια αν θα πηγαιναν αθηνα η ακομα και σε καποιο αλλο νησι ολοι ειπαν οχι θα κοπω αν δεν είμαι μερος μου... Συμπερασμα, οι ντοπιοι εχουν βολευτει και εχουν χιλιαρικο στην τσέπη αφου ειναι στο μερος τους... Και οι περισσότεροι κανουν και δευτερες δουλειές με την υποστήριξη οτι δεν βγαίνουν οικονομικα αλλα ολοι εχουν αγορασει νεα αμαξια μηχανακια κλπ κλπ... Τεσπα...
Καλησπέρα σας. Να κάνω μια κάπως άσχετη ερώτηση θέλω. Εγώ φέτος είμαι σε ΕΠΑΛ για να βγάλω ειδικότητα. Σε περίπτωση που βγάλει προκήρυξη φέτος για σφ και περάσω, μπορώ να συνεχίσω το ΕΠΑΛ?
Υπάρχουν φοιτητικές άδειες κλπ αποτι ξερω... Οποτε πιστεύω μπορεις αλλα καλύτερα να σου απαντήσουν τα παιδια που ειναι ηδη στο σωμα
Έχεις τελειώσει την δευτεροβάθμια εκπαίδευση και τα στρατιωτικά σου καθήκοντα; Εάν ναι, φυσικάpanos1923 έγραψε:Καλησπέρα σας. Να κάνω μια κάπως άσχετη ερώτηση θέλω. Εγώ φέτος είμαι σε ΕΠΑΛ για να βγάλω ειδικότητα. Σε περίπτωση που βγάλει προκήρυξη φέτος για σφ και περάσω, μπορώ να συνεχίσω το ΕΠΑΛ;
Ναι τα πάντα έχω κάνει. Επαλ πηγαίνω για να παίρνω μέρος στην β κατηγορία με μεγαλύτερο "απολυτήριο". Και συγνώμη για την διευκρίνιση αλλά μου φαίνεται σαν να απάντησες σε άλλη ερώτηση. Ότι μπορώ να παίρνω μέρος το ξέρω. Η ερώτηση είναι αν μπορώ να είμαι στους σφ (σε περίπτωση που περάσω) και παράλληλα να συνεχίσω το ΕΠΑΛ. Γιατι το σχέδιο μου είναι να περάσω σφ αν γίνει και να συνεχίσω το ΕΠΑΛ για ερχόμενες προκηρύξεις
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης