Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2022)
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 267
Το θεμα είναι για να λέει και ο αλλος ο φιλος πιο πάνω που είναι στην αθηνα οτι για ανανεωση ακουει διάφορα σε βαζει σε σκέψεις... Εμεις νεα δεν έχουμε...
Παιδες είναι άσχετο με το νημα αλλά φέτος θα πάρει αρκετά άτομα από πανελλήνιες. Όποιος πληρεί το όριο ηλικίας, ας κάνει μια προσπάθεια. Εγώ προσωπικά βαρέθηκα το να μαθαίνουμε νέα ανά κάτι μήνες και να μην γίνεται τίποτα. Θα κάνω την προσπάθεια μου και όπου βγει
Για να δώσεις πανελλήνιες πρέπει να χεις δηλώσει από το Δεκέμβριο. Πληροφοριακά.
Εκτος και αν τον παίρνει καποιον να κανει με το 10%
Να δω όταν περάσουν οι εκλογές και δν μας έχουν κάνει μόνιμους (δν θα μας έχουν κάνει) τι άλλο σφοχσεναριο θα ανακαλύψετε για παρηγοριά.
Οι υπουργοί και οι εκάστοτε αρχηγοί θα σου λενε όταν μπήκες δεν διάβασες την προκήρυξη τι έγραφε; Ετήσια σύμβαση που δύναται να ανανεώνετε ετήσιος. Γραφει πουθενά για μονιμοποίηση. Εμεις ειμασταν ξακαθαροι και εσείς ξέρατε τι υπογράψατε όταν προσλησθηκατε. Αυτα θα λένε και όσοι είναι Σφοχ δεν θα έχουν να απαντήσουν. Το θέμα είναι ότι όλοι καλώς οι κακός θέλουν το καλύτερο, δλδ μονιμοποιήση και είναι λογικό.
Dolce
lok369 δεν ερχομαι σε αντιπαράθεση αλλά θέλω να σε ενημερώσω πως οι απόφοιτοι μπορούν να κάνουν και τώρα αίτηση απλά θα γράψουν μια έξτρα υπεύθυνη δήλωση ότι το κάνουν εκπροθεσμα. Αυτή η οδηγία έχει δωθεί και στα σχολεία.
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 114
Τρέχει η διαδικασία για τους δασοκομαντο. Μακάρι να έχουμε εξελίξεις και στην δικιά μας προκήρυξη.
Που τους θυμήθηκες αυτούς, που χάθηκαν δεν ακούγεται τίποταCharlie Harper 13 έγραψε:Τρέχει η διαδικασία για τους δασοκομαντο. Μακάρι να έχουμε εξελίξεις και στην δικιά μας προκήρυξη.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 111
Εγώ έχω να κάνω μια ερώτηση σε αυτούς που είναι ήδη ΣΦΟΧ και είναι απαισιοδοξοι. Αφού ισχυριζεστε ότι δύσκολα θα γίνουμε μόνιμοι ή θα γίνουμε μετά από πολλά χρόνια γιατί ανανεώνετε ρε παλικάρια και δεν βρίσκετε μια πιο σίγουρη δουλειά;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 4
Ρε μάγκες ποιός είπε τετοιές ***** ; Εδώ δεν υπάρχουν άτομα ούτε για ζήτω υπάρχει τεράστιο πρόβλημα με το προσωπικό τα ρεπό κόβονται βροχή ειδικά σε περίοδο αδειών και σεις λέτε ότι δύσκολο να μας ανανεώσουν το επόμενο έτος ; Ρε έχετε τρελαθεί με το φόρουμ ; Τα μισά εδώ που λένε μερικοί είναι αρλούμπες για να μην πω όλα.Όσο για σφοχ στην Αττική δεν έχει ακουστεί κάτι νεότερο μέχρι στιγμής. Προσωπική μου γνώμη καλοκαίρι γίνονται οι προκυρήξεις. Αύγουστο
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 114
Κατατέθηκε στην Βουλή σήμερα η τροπολογία για 500 προσλήψεις στην πυροσβεστική.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 267
Γιατι φιλε τα παιζεις ολα για ολα στην μονιμοποιηση... Για αυτο μπηκαμε... Δεν εχουν ολοι μορια για πυροσβεστικη, εχει διαφορετικα κρητηρια... Επισης αφου μπηκες καπου κοιτας να μεινεις. Αν μας διωξουν θα βρουμε δουλεια δεν θα πεθανουμε κιολας σοβαρεψου...
- BorderRanger
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 211
Πυροσβεστικη σχεδον ιδια μορια με Αστυνομια εχει.Ειδικες δυναμεις, γλωσσες, επαγγελματικο διπλωμα, τριτεκνιες, πολυτεκνιες!
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 38
Ανεμελε πραγματικά έχεις κουράσει ρε φιλε με την τόση αρνητικότητα που βγάζεις ας έμπαινες τράπεζες που θα έπαιρνες την προϋπηρεσία κιόλας
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες