Αυτό δεν γίνεται γιατί όσοι μπήκαν 28 πόσο θα είναι το όριο ηλικίας γι αυτούς τότε.BorderRanger έγραψε:Αυτο λεω αυτοι που θα μπουν φετος με τη νεα προκηρυξη θα ειναι η 2η σειρα!Παντως εγω πιστευω δε γινεται να γινουν μονιμοι σε μια βραδια με μια υπογραφη. Θα πρεπει να βγει προκηρυξη για μονιμους οπως γινεται στη πυροσβεστικη και απορροφαει τους εποχικους με εξτρα μορια προυπηρεσιας και αλλο οριο ηλικιας!
Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2022)
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 111
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 267
Καλη η ειρωνια σου αλλα χωρις ντοκουμεντα δεν μπορεις να μου την πεις... και προς ενημερωση σου φιλε μου, υπαρχουν πυροσβεστες εποχικοι που εχουν πολλα χρονια υπηρεσιας δεν μιλαμε για 5...
Ολα θεμα συνδικαλισμου ειναι... Τοσα χρονια δεν εκαναν πραγματα σιγα μην κανουν τωρα... Δυστυχως...
Ολα θεμα συνδικαλισμου ειναι... Τοσα χρονια δεν εκαναν πραγματα σιγα μην κανουν τωρα... Δυστυχως...
- BorderRanger
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 211
Θα εχει μορια προυπηρεσιας και θα μετρανε κανονικα και τα υπολοιπα που μετρουσαν στρατος, διπλωματα, αγγλικα, ιεκ κλπ.Οποτε ευκολα σε περναει καποιος απο τη 2η σειρα με προφισενσι κλπ.
Οι περισσοτεροι που μπηκαν στα νησια σφοχ ειχαν λιγα μορια κατω απο 2300.
Καποιοι μπηκαν με 1800 μορια!
-
- Ανθυπασπιστής
Οι εποχικοί δεν υπογράφουν 12μηνη σύμβαση συνεχομενη χωρίς κενό οπότε καμία σχέση με αστυνομία.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Χαχα ποιος σου το ειπε εσενα αυτο; Ας μην σου χαλασω το ονειρο... !
-
- Αντισυνταγματάρχης
Border police πολυ σωστος... Αλλα ασε ο τυπος νομιζει οτι εχουμε το ιδιο καθεστος με την Πυροσβεστικη... ! Που εχει εποχικους με 10ετη προυπηρεσια και ακομα δεν εχουν γινει μονιμοι...
-
- Ανθυπασπιστής
Όσοι μπήκαμε από την υπόλοιπη Ελλάδα πίστεψε με έχουμε υπερβολικά μόρια οπότε κανείς άλλος δεν θα μπειBorderRanger έγραψε:Θα εχει μορια προυπηρεσιας και θα μετρανε κανονικα και τα υπολοιπα που μετρουσαν στρατος, διπλωματα, αγγλικα, ιεκ κλπ.Οποτε ευκολα σε περναει καποιος απο τη 2η σειρα με προφισενσι κλπ.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Η νομιζει οτι θα διωξει 2κ σφ που θα φυγουν στην συνταξη γυρω στις 10 χιλιαδες βηταδες... χαχα...
- BorderRanger
- Αντισυνταγματάρχης
Ρε παιδια ειπα εγω να διωξει, μακαρι να γινουν μονιμοι αυριο το πρωι. Αλλο πραγμα συζηταμε!Ειδα τα αποτελεσματα η πλειοψηφια στα νησια μπηκε με λιγα μορια, αν αφαιρεσεις τα 500 της εντοπιοτητας!
Ανεμελε ποσα μορια ειχες χωρις εντοπιοτητα;
Borderpolice αμα ειχατε υπερβολικα μορια θα ειχατε μπει ΕΦ το 2019. Μιλαμε για τα μορια χωρις τα 500 της εντοπιοτητας!
Borderpolice αμα ειχατε υπερβολικα μορια θα ειχατε μπει ΕΦ το 2019. Μιλαμε για τα μορια χωρις τα 500 της εντοπιοτητας!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BorderRanger την Τρί Ιαν 18, 2022 8:38 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Ανθυπασπιστής
Παιδιά η αστυνομία είναι ένοπλη υπηρεσία και όποιος μπαίνει τέλος. Όλοι κάνουν εκπαίδευση ειδικών φρουρών από τις προκηρύξεις. Οπότε όποιος μπει απλά δεν γίνεται να τον διώξουν. Τέλος πάντων...
-
- Αντισυνταγματάρχης
2500 χωρις εντοπιοτητα... Αλλα σου ξανα λεω και ενας που εχει πχ 2000 μορια πχ. Η 1800 αμα παιρνει σαν εξτρα προυπηρεσια χιλια μορια τον χρονο παλι σε περναει. Δεν πανα εχεις παραπανω απο εκεινο...
- BorderRanger
- Αντισυνταγματάρχης
Δεν ειπα εγω οτι θα τους διωξουν, απλα συζηταμε για πιθανους τροπους μονιμοποιησης.Ειπα εγω πουθενα οτι θελω να τους διωξουν; Αφου και γω θελω να μπω φετος ΣΦΟΧ, μαζι σας ειμαι, απλα συζηταμε για πιθανους τροπους μονιμοποιησης!
-
- Αντισυνταγματάρχης
Με το καλο να μπεις border ranger, και ολα τα αλλα φτιαχνονται... Γενικα ειναι περιεργα τα πραγματα, εχουμε ακουσει πολλα κλπ κλπ... Εγω προσωπικα σαν ανεμελος πιστευω ΜΟΝΟ οτι βλεπω... Αποκει κ περαα εικασιες κανω με βαση την ΑΠΛΗ λογικη, και τα προβληματα που υπαρχουν στο σωμα... !
-
- Ανθυπασπιστής
Φιλε εγώ είχα 2580 χωρίς εντοπιότητα για φρουρός ήμουν στρατό φίλε μου. Βάλε την προϋπηρεσία όπως λες δεν έχω να φοβάμαι κάτι για το μέλλον αν και δεν θα βγει νέα προκήρυξη.BorderRanger έγραψε:Ρε παιδια ειπα εγω να διωξει, μακαρι να γινουν μονιμοι αυριο το πρωι. Αλλο πραγμα συζηταμε!Ειδα τα αποτελεσματα η πλειοψηφια στα νησια μπηκε με λιγα μορια, αν αφαιρεσεις τα 500 της εντοπιοτητας!
-
- Αντισυνταγματάρχης
Αυτο λεμε ρε παιδια... Δεν υπαρχει τετοια περιπτωση να βγαλει προκυρηξη νεα... Αυτα δεν γινονται εδω καλως η κακως.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες