Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2022)
Κυριάκο στην Χίο έχετε ειδικές ομάδες;(ΕΚΑΜ όπως θέλουν να λέγονται στην Λέσβο σύμφωνα με τα λεγόμενα του φίλου μου;)
Λέτε ρε παιδιά να έχουμε κάνα νέο μες τον μήνα; 🤔
Anemelossss έγραψε:Οι Συνοριοφύλακες, μετά τη συμπλήρωση της πενταετούς θητείας τους στην Ελληνική Αστυνομία, στην οποία περιλαμβάνεται και ο χρόνος βασικής εκπαίδευσης,
μπορούν να παραμείνουν μόνιμα στο Σώμα, ύστερα από αίτησή τους και εφόσον κριθούν ικανοί από τα αρμόδια συμβούλια, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο π. Δ.303/2003 (Α΄ 257).
2. Με απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, απολύονται από το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, με τη λήξη της πενταετούς θητείας τους οι Συνοριοφύλακες,
οι οποίοι δεν υποβάλλουν αίτηση για μονιμοποίηση ή δεν κρίνονται ικανοί για μονιμοποίηση, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο π. Δ.303/2003 (Α΄ 257).
εντάξει mike20 ; Εγω λεω ανακρίβειες ανοιξε τα ματακια σου και μη λες χαζομαρες
Καλησπερα φίλε μου αυτό που ανέβασες όπως προείπαν τα παιδιά είναι για τους μόνιμους 400 του Έβρου. Για τις άλλες προκυρηξεις (Ορισμένου Χρόνου) ισχύει ότι σου είπα.
- BorderRanger
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 211
Κυριακο οταν θα πλησιαζει να βγει η προκηρυξη παιζει να το μαθεις; Θα ενημερωθεις μηπως νωριτερα; Για μοριοδοτηση κλπ!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 267
Παιδια μια ερωτηση σχετικα με την εξτρα μοριοδοτηση αν εχεις προυπηρεσια γνωριζει κανεις τι μορια παιρνεις; Οχι μονο για αστυνομια αλλα και για αλλες προκηρυξεις...
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 45
Στο ΦΕΚ πρώτα ο Θεός θα απαντηθούν όλων μας οι απορίες που θα πάει πλησιάζει ...
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 38
αναλογο την προκήρυξη πχ τράπεζες έπαιρνες μορια σαν προϋπηρεσίαAnemelossss έγραψε:Παιδια μια ερωτηση σχετικα με την εξτρα μοριοδοτηση αν εχεις προυπηρεσια γνωριζει κανεις τι μορια παιρνεις; Οχι μονο για αστυνομια αλλα και για αλλες προκηρυξεις...
Στην αστυνομία δεν έχει ζητηθεί ποτέ αυτόGouleasss94 έγραψε:αναλογο την προκήρυξη πχ τράπεζες έπαιρνες μορια σαν προϋπηρεσίαAnemelossss έγραψε:Παιδια μια ερωτηση σχετικα με την εξτρα μοριοδοτηση αν εχεις προυπηρεσια γνωριζει κανεις τι μορια παιρνεις; Οχι μονο για αστυνομια αλλα και για αλλες προκηρυξεις...
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 85
Στο φεκ που θα βγει θα λέει αν μπορούμε να δηλωσουμε και εμείς απο άλλη περιοχή; Και την μοριοδοτηση;
Θα αναγράφει τα πάντα... Αρκεί να βγεί...Politis1994 έγραψε:Στο φεκ που θα βγει θα λέει αν μπορούμε να δηλωσουμε και εμείς απο άλλη περιοχή; Και την μοριοδοτηση;
Παιδια από τς 550, σε ποιες 3 πόλης της ανατολικής Μακεδονίας θα πάρει από 100 ατομα. Αν γνωρίζει κανείς.
- Panos944
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 62
BORDER POLICE OFFICE έγραψε:Ναι συμφωνώ αλλά ο συνδικαλισμός είναι για να διεκδικεί πράγματα αλλιώς δεν θα υπήρχε λόγος ύπαρξης. Εσύ μπορεί να είσαι στη Χίο και να κάνεις το καθήκον σου αλλά αν ήσουν στο Καστελόριζο πιστεύω δεν θα ήσουν τόσο καθησυχασμενος αν χρειαζόταν να είσαι εκεί για 13 χρόνια. Θα μου πεις να είχαν τα μόρια τα παιδιά να πάνε σε άλλο νησί αλλά κάποιος πρέπει να πάει και σε αυτά τα νησιά. Ούτε πιστεύω αρέσει σε εσένα να έχεις αβέβαιο μέλλον χωρίς χρονοδιάγραμμα. Τέλος πάντων ξεφύγαμε από το θέμα.kyriakos15555 έγραψε:BorderRanger έγραψε:Κυριάκο αν θες πες μας την προσωπική σου άποψη για το θέμα μονιμοποίησης και με ποιους τρόπους θα μπορούσε να γίνει;Εσείς ως Σωματεία τι θα προτείνατε στο Υπουργείο για το θέμα της μονιμοποίησης.
Στον αγαπητό φίλο που είπε πως αν μου πουν να πάω Θεσσαλονίκη και το αν θα πάω. Φυσικά και θα πάω.
Αλλά δεν γκρινιάζω ή δεν απαιτώ να πάω. Εφόσον γνώριζα που θα είμαι. Βρίσκομαι στην Χίο και κάνω το καθήκον μου. Αυτή είναι η ένσταση μου. Κάποιοι δεν μπήκαν ακόμα και απαιτούν πράγματα.
Η προκήρυξη μας το λέει ρητά. Τοποθετούμαστε σε υπηρεσίες συνοριακής φύλαξης και διαχείρησης μετανάστευσης. ΌΧΙ ΔΙ. Ας, ΟΧΙ ΟΠΚΕ, ΟΧΙ ΤΡΟΧΑΙΑ κλπ κλπ. Γιατί και αυτήν την απαίτηση έχω ακούσει.Kαθώς και δε δικαιούμαστε μετάθεση ή απόσπαση εντός ή εκτός της διεύθυνσης.
Με το σχετικό π. Δ. Που ανακοινώθηκε, εμείς ως ομοσπονδία θα κάνουμε αντιπροτάσεις σχετικά με αυτό
Υπάρχουν παρεμφερή υπηρεσίες, όπως οι ειδικές ομάδες και οι διμοιρίες στις οποίες κάποιος αν το επιθυμεί μπορεί να εκπαιδευτεί.
Όσον αφορά την μονιμοποίηση, σε παλιότερες αναρτήσεις μου είπα πως το αρχηγείο μας καθησύχασε και ότι στην μέση υπάρχουν κάποια ευρωπαικά κονδύλια που πρέπει να... Καταναλωθούν.
Με το καλό όσοι τα καταφέρετε.
Κοτανίδης Κυριάκος
www.posyfy.gr
Εγώ να ρωτήσω, αμοιβαία μετάθεση μπορείς να κάνεις; Π. Χ. Εχεις βρει άτομο απο Αθήνα που θέλει να έρθει στην θέση σου εκεί και εσύ να πας στην δικιά του.
Αυτό γίνετε;
Οχι Πάνο δεν γίνεται
- Panos944
glock έγραψε:Κυριάκο στην Χίο έχετε ειδικές ομάδες;(ΕΚΑΜ όπως θέλουν να λέγονται στην Λέσβο σύμφωνα με τα λεγόμενα του φίλου μου;)
Ε. Ε. Ο. Ε λέγεται η ομάδα, δηλαδή Ειδική Επιχειρησιακή Ομάδα Επέμβασης.
- Panos944
MakisD έγραψε:Οχι Πάνο δεν γίνεται
Υπάρχει εγγράφως κάπου που να το λέει οτι η αμοιβαία μετάθεση απαγορεύεται δηλαδή;
Γιατί μου φαίνεται κουλό να μην μπορείς να το κανεις αυτό απ την στιγμή που έχεις βρει άλλον συνάδελφο να θέλει να γίνει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Panos944 την Κυρ Ιαν 09, 2022 2:41 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες