Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2022)
Γενικά για νησιαυ, μην ξεχνάτε ότι δεν έγιναν ακόμα τα νέα κέντρα. Τώρα δεν ξέρω σφοχ ή μόνιμους.
Για Αθήνα;glock έγραψε:Κύριοι αυτό που λένε προς το παρόν είναι για Έβρο κ αν. Μακεδονία. Ο καλός μου φίλος από την ειδική ομάδα (αποκαλούνται ΕΚΑΜ) όπως σας έχω πει από Λέσβο, μου είπε ότι θα βγάλει από Μάρτιο κ μετά για τα νησιά.
Δεν έχω ακούσει κάτι για Αθήνα. Προς το παρόν το σίγουρο είναι ο Έβρος
Τ προβλεπόμενο αυτή την στιγμή που μιλάμε λέει μονιμοποίησης είμαι αυτό που γράφει η προκήρυξη,(ετήσια σύμβαση που δίνατε να ανανεώνετε) !Για μονιμοποίηση δεν υπάρχει τίποτα επίσημο, σε χαρτί! Υπάρχουν μόνον λόγια, θεωρίας από διάφορους που σήμερα είναι, αύριο όχι!
Το ότι μπορεί να γίνουν μόνιμοι, ξαναλέω, μπορεί ειναι πιθανό! Δεν είναι όμως τόσο απλό όσο λένε κάποιοι, Πχ με ένα προεδρικό διάταγμα. Υπαρχουν και άλλες διαδικασίες, Πχ να ψηφιστεί στον προϋπολογισμό του κράτους ο Μισθός τους με τις πρόσληψεις!
Όσον αφορά τις οργανικές θέσεις τους, εφόσον γίνουν μόνιμοι, δεν μπορώ να καταλάβω πως θα υπηρετούν αμεταθετοι π. Χ στις Σερρες, Αθήνα, Θεσσαλονίκη όπου προσλήφθηκαν σαν Σφοχ και οι Αστυνομικοί των σχολών, η οι ειδικοί φρουροί που μαζεύουν μόρια στην παραμεθόριο η άλλου και δεν θα μπορούν να πάνε μετάθεση εκεί λόγο του ότι δεν θα υπάρχουν θέσεις διαθέσιμες.
Γενικά, υπαρχουν διάφορα ζητήματα που τα προσπερνάτε εύκολα και πολύ καλοπιστα!
Το ότι μπορεί να γίνουν μόνιμοι, ξαναλέω, μπορεί ειναι πιθανό! Δεν είναι όμως τόσο απλό όσο λένε κάποιοι, Πχ με ένα προεδρικό διάταγμα. Υπαρχουν και άλλες διαδικασίες, Πχ να ψηφιστεί στον προϋπολογισμό του κράτους ο Μισθός τους με τις πρόσληψεις!
Όσον αφορά τις οργανικές θέσεις τους, εφόσον γίνουν μόνιμοι, δεν μπορώ να καταλάβω πως θα υπηρετούν αμεταθετοι π. Χ στις Σερρες, Αθήνα, Θεσσαλονίκη όπου προσλήφθηκαν σαν Σφοχ και οι Αστυνομικοί των σχολών, η οι ειδικοί φρουροί που μαζεύουν μόρια στην παραμεθόριο η άλλου και δεν θα μπορούν να πάνε μετάθεση εκεί λόγο του ότι δεν θα υπάρχουν θέσεις διαθέσιμες.
Γενικά, υπαρχουν διάφορα ζητήματα που τα προσπερνάτε εύκολα και πολύ καλοπιστα!
Dolce
- BorderRanger
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 211
Δεν υπάρχει κάτι για νησιά μέσα στα 950 άτομα.Ο Κυριάκος που πήγαν στον Αρχηγό λέει είναι σίγουρα μέσα άτομα για το προκεκα Αττικής.
Στα νησιά ίσως πάρει στο μέλλον τους Συμβασιουχους λιμενοφυλακες που έλεγαν.
Κ για Βενιζέλος είπε ο ΚυριάκοςBorderRanger έγραψε:Δεν υπάρχει κάτι για νησιά μέσα στα 950 άτομα.Ο Κυριάκος που πήγαν στον Αρχηγό λέει είναι σίγουρα μέσα άτομα για το προκεκα Αττικής.
Πάντως μ φαίνεται αδιανόητο να μην ξανά πάρει νησιά θα γίνουν καινούργιες δομές και δεν χρειάζεται κόσμο ; Και χρειάζεται η Αθήνα ας πούμε Που είναι γεμάτοι αστυνομικούς τέλος πάντων όπου είναι να πάρει θα φανεί μακάρι να βγει πιο μετά και για εμάς στα νησιά στο μέλλον Αλλιώς πάμε για αλλά
- BorderRanger
- Αντισυνταγματάρχης
Είπαμε ότι για τα νησιά είχε ακουστεί και για Συμβασιουχους λιμενοφυλακες.
Εγώ το λέω φίλε όχι λογο αν θα βγει προκ αλλά λόγω δομών οι λιμενοφύλακες Ειναι άλλο θεμα μην τα μπερδευουμαι
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 267
Βασικα παιδια στις νεες δομες υπαρχουν και αρκετοι σεκιουριτι και τα κανουν ολα εκεινοι... Εμεις ειμαστε απλα μεσα σε περιπτωση που γινει κατι... Επισης ακουστηκαν απο αξιωματικο οτι μιλανε για να μας κανουν Ε. Φ και να μας στειλουν αθηνα...
Προσωπικα δεν το πιστευω αλλα ποτε δεν ξερεις...
Προσωπικα δεν το πιστευω αλλα ποτε δεν ξερεις...
-
- Αντισυνταγματάρχης
Προσωπικα πιστευω οτι θα παρει και αλλους Σ. Φ αλλα οταν γεμισουν τα πραγματα και χρειαζεται οντως περισσοτερους... Γιατι προς το παρον ο ενας ξινει τον αλλον...
- BorderRanger
- Αντισυνταγματάρχης
Είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας να γίνουν οι συμβασιούχοι ΣΦ ειδικοί φρουροί.Αν όντως είπε τέτοιο πράγμα αξιωματικός είναι άσχετος.
Εδώ είναι δύσκολο να βγει διάταγμα με μονιμοποίηση και θα βγει για να γίνουν ΕΦ;
Εδώ είναι δύσκολο να βγει διάταγμα με μονιμοποίηση και θα βγει για να γίνουν ΕΦ;
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 111
Η μονιμοποίηση καθόλου δύσκολη δεν είναι με τις ανάγκες που υπάρχουν και θα το δείτε. Το θέμα είναι πόσος καιρός θα χρειαστεί για να φύγουν όσοι δεν είναι νησιώτες από τα νησιά. Όσους ξέρω αυτό τους απασχολεί. Η μονιμοποίηση είναι δεδομένη. Δεν γίνεται για παράδειγμα να είναι ο άλλος 35 χρόνων μετά από χρόνια και να σου πει το κράτος ευχαριστούμε γεια σου τώρα.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Τον συγκεκριμενο ασχετο δεν τον λες... Αλλα να γινει κατι τετοιο δεν το πιστευει κανεις...
Στην Αθήνα πως είναι τα πράγματα στην Αμυγδαλέζα και στο αλλοδαπών που είναι οι Σφοχ;Είναι καλά τα πράγματα;
Dolce
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης