Με τον ρυθμό του ασεπ τα προσωρινά πάνε για το καλοκαίρι στην καλύτερη περίπτωση.Marios93 έγραψε:Καλησπέρα παίδες ! Για να δουμε μήπως είναι ο μήνας μας ή έστω αρχές του επόμενου . τι λέτε θα έχουμε προσωρινά ; Καλή συνέχεια
Εκτιμήσεις βάσεων (9Κ/2021)
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 25
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Charlie Harper 13 την Κυρ Μαρ 06, 2022 4:35 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ε εντάξει δεν πιστεύω ότι θα έχουμε τη μοίρα της 6κ στο θέμα χρόνου
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
Δηλαδή θα βγάλουν προσωρινά για 7 προκηρύξεις πριν βγάλουν για την 9κ. Ίσως το φθινόπωρο να τα βγάλουν.
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 9
Γιατι; Με τη σειρα προχωρανε οι προκυρηξεις; Δηλαδη πρωτα θα βγουν τα προσωρινα για τη 5κ, μετα για την 6κ, και μετα για την 7κ πχ;
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
Εγώ αυτό κατάλαβα ότι πάει με την σειρά.
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
- Επάγγελμα: Διασώστης
Καλη σας μέρα παιδιά. Είμαι γυναίκα έχω κάνει αίτηση με πτυχίο ΓΕΛ 15,8 και προφισενσι.. Δράμα Κορυδαλλο κ Αυλωνα. Καμία ελπίδα έχω; Ή καμια; 😋 επίσης εμείς οι γυναίκες μόνο μεταξύ μας ανταγωνιζόμαστε;
Ναι μεταξύ σας . όλα θα κριθούν στα αθληματα. Καλημέρα
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
- Επάγγελμα: Διασώστης
Αα εντάξει .. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Κοιτα και πάλι από όσο είδα είναι 13 θέσεις. πολύ λίγες. Μακάρι να είμαι μέσα και να μην την πατήσω στα αθλήματα
Έτσι όπως πάνε τα πράγματα δύσκολο να βγούνε αυτόν τον μήνα τα προσωρινά. Μας βλέπω για μετά το Πάσχα
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
Σίγουρα μετά το Πάσχα ίσως και μετά το καλοκαίρι με τον αργό ρυθμό του ασεπ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Charlie Harper 13 την Τρί Μαρ 08, 2022 4:34 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κάποιοι κομμένοι που έγραφαν για την 6κ ότι πήγαν δικαστικά και θα δικαιωθούν είναι εδώ; Για χρόνους και για εργασία; Επειδή ανέφεραν και εδώ παρόμοια κόλπα ότι θα κάνουν. Θέλω λίγο να εμφανιστούν
Από όσο ξέρω δικαστικά θα πάνε μόνο για να πιαστεί σαν ειδική εμπειρία η προϋπηρεσία για επόμενη προκήρυξη γιατί πολλοί υπέγραψαν συμβάσεις τόσα χρόνια. Δυσκολα βέβαια το βλέπω να γίνεται σύντομα το δικαστήριο οπότε μπορεί να μην πιαστεί ούτε καν στην επόμενη προκήρυξη. Για χρόνους δεν νομίζω να γίνει κάτι γιατί ήτανε με τσιπακι και από τον ΑΣΕΠ
Δεν έχει καμία σχέση η προκήρυξη μας με τους ρυθμούς της 6κ, τι μετά το καλοκαίρι γράφετε κάποιοι. Για προσωρινά ; Μετά το καλοκαίρι λογικά θα έχουμε φτάσει στο στάδιο των οριστικών. Λίγο θετικότητα βρε παιδιά! Όλοι υπομονή κάνουμε καλημέρα
Marios93 έγραψε:Δεν έχει καμία σχέση η προκήρυξη μας με τους ρυθμούς της 6κ, τι μετά το καλοκαίρι γράφετε κάποιοι. Για προσωρινά ; Μετά το καλοκαίρι λογικά θα έχουμε φτάσει στο στάδιο των οριστικών. Λίγο θετικότητα βρε παιδιά! Όλοι υπομονή κάνουμε καλημέρα
Ναι λογικά μετά το 15υγουστο πιάνουμε δουλειά ραψτε στολές... 😂➡ 🏥💫
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης