120. Συχνα βρίσκω ότι είναι απαραίτητο να υποστηρίζω κάτι που πιστεύω ότι είναι σωστό
169. Όταν πλήττω μου αρέσει να κάνω κάτι για να μειωθεί η ένταση
Για πάμε έξυπνοπουλι PetG.
Αδερφέ μας τα έχεις πρήξει με τα Ψυχοτεχνικα. Εχεις θέμα μεγάλο. Ειναι στην κρίση του καθενός αυτό. Απαντας σε 500+ ερωτήσεις. Δεν βγαίνει το πόρισμα με 2 μόνο. Επισεις απαντάς αλήθεια και όχι ψέματα γιατί σε κάποιες ερωτήσεις άμα κάνεις την μαλάκια πάει σε έβγαλαν εκτός... Να δούνε τι προσωπικότητα έχεις είναι και εάν είσαι σε θέση να πάρεις κρίσιμες αποφάσεις. Αμα είχες έστω και μια απλή στοιχειώδη ιδέα για την ψυχολογία δεν θα έκανες σαν παλαβός για αυτό εδώ μέσα. Οποτε κλείσε το στόμα σου και δώσε πληροφορίες για την προκήρυξη γιατί πολύ λασκα σε έχει αφήσει ο Δ. Υ. Κ. Και οι άλλοι διαχειριστές εδώ μέσα.
Καλησπέρα παιδιά . 650 μόρια Β επικουρια με τους μήνες προϋπηρεσία ! Χωρίς τους μήνες προϋπηρεσία είμαι στα 573 μόρια. Έχω δηλώσει ΠΑΝΤΟΥ ! Έχω πιθανότητες ; Τι πιστεύει κάποιος ; Ευχαριστώ πολύ !
kostaspapa95 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά . 650 μόρια Β επικουρια με τους μήνες προϋπηρεσία ! Χωρίς τους μήνες προϋπηρεσία είμαι στα 573 μόρια. Έχω δηλώσει ΠΑΝΤΟΥ ! Έχω πιθανότητες ; Τι πιστεύει κάποιος ; Ευχαριστώ πολύ !
Καλημέρα παιδιά και συγγνώμη γι την ενοχλήσει μπορεί κάποιος να μου πεις πως μοριοδοτούν την Προκυρηξη αυτή. Άμα έχει κάποιος το χρόνο να μου πεις για ΙΕΚ ειδικοες δυνάμεις αγγλικά κτλ ; Ευχαριστώ εκ τον προτέρων !