Δεν ξέρω φιλε και δεν με πολυ ενδιαφέρει το ίδιο όνομα έχω εδώ το ίδιο είχα και στο fb δεν πρόσβαλα κανέναν. Ας κάνουν ότι θέλουνFulakas έγραψε:γιατι ρε φιλε σε διωξανε;
Εκτιμήσεις βάσεων (9Κ/2021)
- ale3andros12
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 61
Fulakas έγραψε:μηπως καλεσουν και 832 δεν Ξερω
Τόσους θα καλέσουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Ιαν 16, 2022 5:02 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
μηπως ξερεις αν τα πκε γινουν 3 συνεχομενες μερες; Οπως οππι;Λεω για να γλυτωσουμε το πηγαινε ελα αθηνα εμεις οι Εκτος αθηνων Αν καλεσουνPetG έγραψε:Τόσους θα καλέσουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Ιαν 16, 2022 5:02 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Fulakas έγραψε:μηπως ξερεις αν τα πκε γινουν 3 συνεχομενες μερες; Οπως οππι;Λεω για να γλυτωσουμε το πηγαινε ελα αθηνα εμεις οι Εκτος αθηνων Αν καλεσουν
Λογικά θα γίνουν όλα μαζί... Θα δείξει αυτό. Παντως τέτοιες πληροφορίες ακόμη δεν έχω. Ξερω μόνο το τι γίνεται με τον ΑΣΕΠ τώρα
Πάντως έχουμε περίπου ένα 2μηνο μέχρι να βγούνε τα προσωρινά
στο νεροPetG έγραψε:Πάντως έχουμε περίπου ένα 2μηνο μέχρι να βγούνε τα προσωρινά
PetG έγραψε:Πάντως έχουμε περίπου ένα 2μηνο μέχρι να βγούνε τα προσωρινά
Για αυτούς που έλεγαν προσωρινά τον Ιανουάριο έχεις να πεις κάτι ;
Loxias89 έγραψε:PetG έγραψε:Πάντως έχουμε περίπου ένα 2μηνο μέχρι να βγούνε τα προσωρινά
Για αυτούς που έλεγαν προσωρινά τον Ιανουάριο έχεις να πεις κάτι ;
Έτσι είχα ακούσει και εγώ ότι μπορεί να βγούνε τα προσωρινα τέλος Ιανουαρίου αλλά επηδη είναι πολλές οι προκηρύξεις δεν νομίζω να προλάβουν. Μετα από τις πληροφορίες κιόλας που είχα θα πάνε Μάρτιο με Απρίλιο. Το πιο λογικό λεει για Μάρτιο
Μετα το Πασχα προσωρινα!
Guardian1 έγραψε:Μετα το Πασχα προσωρινα!
Αφού ήδη δεσμεύονται τα παράβολα. Ποιο Πάσχα; Τον άλλο μήνα θα έχεις λογικά άνοιγμα των φακέλων και έκδοση προσωρινών. Με ενστάσεις κλπ θα φτάσει τέλη Μαρτίου αρχές Απριλίου
- ale3andros12
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 61
Και εμενα προσωρινά μετά το Πάσχα μου φαίνεται πολύ ήδη τρέχει αρκετά γρήγορα η προκήρυξη.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 8
Κάποιος να μας πει υπεύθυνα από ποτέ ο ΑΣΕΠ ανεβάζει ότι έχουμε δεσμευτει τα παράβολα; Και από πότε ο ΑΣΕΠ γράφει το * επιτυχής ως * επιτυχείς. Νομίζω μερικοί στο fb έχουν πολλή πλάκα 

-
- Δεκανέας - Έφεδρος
*Έχουν δεσμευτει
Maria papadaki έγραψε:Κάποιος να μας πει υπεύθυνα από ποτέ ο ΑΣΕΠ ανεβάζει ότι έχουμε δεσμευτει τα παράβολα; Και από πότε ο ΑΣΕΠ γράφει το * επιτυχής ως * επιτυχείς. Νομίζω μερικοί στο fb έχουν πολλή πλάκα
Δεν τα ανεβάζει ο ΑΣΕΠ αλλά κάποια παιδιά τους οποίους έχει δεσμευτεί το παράβολο
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
pet G το σχολιο μου ηταν ειρωνικο. Προφανως και το γνωριζω οτι ο ασεπ δεν ανεβαζει αν σου εχει δεσμευτει το παραβολο. Ομως καποιοι στο facebook εχουν ανεβασει φωοτγραφια που λεει οτι ο ασεπ δεσμευσε το παραβολο τους κι εχει και αρκετα ορθογραφικα λαθη. Μην κανετε φωτοσοπ γιατι γελαμε !

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: PLC2025 και 4 επισκέπτες