Εκτιμήσεις βάσεων (9Κ/2021)
Άλλο αναφέρω εγώ ΔΥΚ... Ότι κάποιος θα προτιμήσει τον στρατό παρά την επικινδυνότητα των σωφρονιστικών... Τώρα τι κάνουν στον στρατό ξέρουμε όλοι πολύ καλά απλά ορισμένοι τα βλέπουν αλλιώς γτ έτσι θέλουν να τα δούνε και δεν λένε την ωμή αλήθεια
PetG έγραψε:Άλλο αναφέρω εγώ ΔΥΚ... Ότι κάποιος θα προτιμήσει τον στρατό παρά την επικινδυνότητα των σωφρονιστικών... Τώρα τι κάνουν στον στρατό ξέρουμε όλοι πολύ καλά απλά ορισμένοι τα βλέπουν αλλιώς γτ έτσι θέλουν να τα δούνε και δεν λένε την ωμή αλήθεια
Ναι αυτό το λες εσυ και καλά κανείς. Είναι δίκη σου δημοκρατική άποψη... Εγώ λέω το αντίθετο όπως κ άλλοι 2 λίγο πιο πάνω. Ο καθένας όπως νομίζει καλύτερα από τη μεριά του.
Loxias89 έγραψε:Ναι αυτό το λες εσυ και καλά κανείς. Είναι δίκη σου δημοκρατική άποψη... Εγώ λέω το αντίθετο όπως κ άλλοι 2 λίγο πιο πάνω. Ο καθένας όπως νομίζει καλύτερα από τη μεριά του.
Όχι όπως νομίζει ο καθένας καλύτερα στην μεριά του. Να λες την αλήθεια και όχι τι λένε οι άλλοι 2 ή 3 ή πέντε... Όλους άμα τους μαζέψεις δεν θα συμφωνήσουν με αυτούς τους 2 που λες εσύ... Όλοι πήγαμε και όλοι ξέρουμε τι κάνουν αλλά μην συγκρίνεις Ε. Δ που πήγες εσύ με το σύνολο... Εγώ όπως και πολλοί μιλάμε για το σύνολο κάτι το οποίο δεν το δέχεστε και έχει φανεί σε παλιότερες κουβέντες αυτό... Είστε 2-3 που συμφωνείται μεταξύ σας και όταν βρείτε τα ζόρια και εμφανιστούν και άλλοι σωπαινεται...
Λοιπόν στο θέμα μας τώρα γιατί δεν θα καθίσω να ασχοληθώ άλλο με αυτό... Οι πλειοψηφία θέλουν να πάνε στρατό σε σύγκριση με την επικινδυνότητα των σωφρονιστικών
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Δεκ 29, 2021 8:51 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 3
Καλησπέρα παιδιά. Δε θα σχολιάσω τη σύγκριση του μόνιμου φαντάρου (ΕΠΟΠ) με τους σωφρονιστικούς. Όσοι πήγανε στρατό τουλάχιστον έχουν ιδέα. Όσον αφορά το θέμα του νήματος, στην 6Κ κόπηκαν περίπου 100 ΙΕΚ και άγνωστο πόσοι από αυτούς πληρούν το ηλικιακό κριτήριο πλέον για να κάνουν χαρτιά στην 9Κ. Έπειτα δε θα πάει 3 χρόνια η προκήρυξη σας και δε νομιζω αυτή τη φορά να ακολουθήσει το υπουργείο τη λογική των 8μηνων. Τις δοκιμασίες θα τις ξεπετάξει το υπουργείο. Δε θα υπάρξουν κλήσεις επιλαχόντων για 2 χρόνια. Αυτές οι τυπολατρικές διαδικασίες ανήκουν στη μερίδα του ΑΣΕΠ. Να παρακαλάτε να βγουν προκηρύξεις που θα τραβήξουν κόσμο από τη δική σας δεξαμενή για να υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες δικής σας μονιμοποίησης. Εκτιμώ πως το αργότερο το τρίτο τετράμηνο του 2022 οι επιτυχόντες θα είναι στις θέσεις τους. Εύχομαι σε όλους τα καλύτερα!
Πετ χρυσό μου παιδί τι αρπάζεσε; Και εγώ ως γυναίκα θα σου πω απ' όσα ξέρω, δεν είναι το ιδανικότερο οι ΕΠΟΠ. Μια ζωή είναι οι τελευταίοι, πιο κάτω από φαντάρους. Στους σωφρονιστικούς έχεις περισσότερη επικινδυνότητα, αλλά δεν νομίζω να το προτιμούσαν οι πιο πολλοί.
Άλλωστε στην πορεία οι πιο πολλοί το μετάνιωσαν. Ειδικά όταν έβλεπαν ότι δεν μπορούσαν να συντηρήσουν οικογένεια με έναν τέτοιο μισθό με τόσες μεταθέσεις. Αυτά από μένα, μόνο και μόνο για να μην νομίζεις ότι είναι όλοι συνεννοημένοι και για να δέχεσαι και την αντίθετη άποψη από εσένα. Φιλικά όλα αυτά μην παρεξηγηθώ.
Όπως και να έχει παιδιά οι τσακωμοί δεν οδηγούν πουθενά, μόνο το φόρουμ χαλάει.
Άλλωστε στην πορεία οι πιο πολλοί το μετάνιωσαν. Ειδικά όταν έβλεπαν ότι δεν μπορούσαν να συντηρήσουν οικογένεια με έναν τέτοιο μισθό με τόσες μεταθέσεις. Αυτά από μένα, μόνο και μόνο για να μην νομίζεις ότι είναι όλοι συνεννοημένοι και για να δέχεσαι και την αντίθετη άποψη από εσένα. Φιλικά όλα αυτά μην παρεξηγηθώ.
Όπως και να έχει παιδιά οι τσακωμοί δεν οδηγούν πουθενά, μόνο το φόρουμ χαλάει.
Παρακολουθώ καιρό το νήμα χωρίς να γράφω και έχω να πω ότι PetG λες πολλά λάθος πράγματα και επιμένεις κιόλας, είσαι πραγματικά ακατάλληλος για να μη πω κάτι πιο βαρύ.
PetG έγραψε:Όχι όπως νομίζει ο καθένας καλύτερα στην μεριά του. Να λες την αλήθεια και όχι τι λένε οι άλλοι 2 ή 3 ή πέντε... Όλους άμα τους μαζέψεις δεν θα συμφωνήσουν με αυτούς τους 2 που λες εσύ... Όλοι πήγαμε και όλοι ξέρουμε τι κάνουν αλλά μην συγκρίνεις Ε. Δ που πήγες εσύ με το σύνολο... Εγώ όπως και πολλοί μιλάμε για το σύνολο κάτι το οποίο δεν το δέχεστε και έχει φανεί σε παλιότερες κουβέντες αυτό... Είστε 2-3 που συμφωνείται μεταξύ σας και όταν βρείτε τα ζόρια και εμφανιστούν και άλλοι σωπαινεται... Λοιπόν στο θέμα μας τώρα γιατί δεν θα καθίσω να ασχοληθώ άλλο με αυτό... Οι πλειοψηφία θέλουν να πάνε στρατό σε σύγκριση με την επικινδυνότητα των σωφρονιστικών
Ξαναλέω αυτό το λες εσυ... Κανεις υποτιθέμενες εικονικές στατιστικές. Στις τελευταίες 2 σελίδες αναφέρθηκε το έποπ έναντι σωφρονιστικών. Δε γίνεται να λες ότι είναι πιο πολλοί που ψηφίζουν κάτι άλλο ενώ δεν έχει γίνει καν συζήτηση. Και δεν ήμουν Ε. Δ, έποπ ήμουν μόνιμος. Και κλείνει εδώ γτ έχει δίκιο ο δυκ ξεφεύγουμε... Οποίος προτιμά έποπ είναι σε λάθος νήμα νομίζω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Δεκ 29, 2021 8:51 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Loxias89 έγραψε:Ξαναλέω αυτό το λες εσυ... Κανεις υποτιθέμενες εικονικές στατιστικές. Στις τελευταίες 2 σελίδες αναφέρθηκε το έποπ έναντι σωφρονιστικών. Δε γίνεται να λες ότι είναι πιο πολλοί που ψηφίζουν κάτι άλλο ενώ δεν έχει γίνει καν συζήτηση. Και δεν ήμουν Ε. Δ, έποπ ήμουν μόνιμος. Και κλείνει εδώ γτ έχει δίκιο ο δυκ ξεφεύγουμε... Οποίος προτιμά έποπ είναι σε λάθος νήμα νομίζω
Ποιες υποτιθέμενες στατιστικές ρε αδερφέ; Η πλειοψηφία τον ποιον πολλών θα σου πούνε ότι προτιμάνε να πάνε ΕΠΟΠ παρά Σωφρονιστικών λόγω των συνθηκών εργασίας... Είναι η μέρα με την νύχτα... Το ότι ήμαστε 500 άτομα εδώ μέσα δεν σημαίνει κιόλας ότι μόνο εμείς οι 500 ξέρουμε ότι είναι καλά στις φυλακές... Πολλούς άμα ρωτήσεις θα σου πούνε πολλά και διάφορα και άμα τα βάλουν κάτω Θα καταλήξουν εκεί. Απλή λογική είναι όχι στατιστική... Δεν γίνεται να μου συγκρίνεις την δουλειά του ντιλιβερα με την δουλειά ενος γραμματέα... Έχει συμβεί σε πολλές προκηρύξεις να απορροφηθούν άτομα από άλλες προκηρύξεις γτ εν τέλη δεν τους αρέσει... Και έχεις κουράσει να επιμενεις και να επιμένεις ενώ πιο πάνω το έχω λήξει ήδη...
PetG όποιος θέλει μια σταθερή βάση για να κάνει οικογένεια η οποίος έχεις ήδη δεν μπαίνει ΕΠΟΠ. Μην είσαι απόλυτος σε αυτά που γράφεις. Δεν σκέφτονται όλοι όπως εσύ. Αν ωστόσο σε χαλάει να γίνεις σωφρονιστικός σε λάθος προκηρηξη έκανες αίτηση.
Ο άνθρωπος είναι για δέσιμο πραγματικά!
Walas έγραψε:PetG όποιος θέλει μια σταθερή βάση για να κάνει οικογένεια η οποίος έχεις ήδη δεν μπαίνει ΕΠΟΠ. Μην είσαι απόλυτος σε αυτά που γράφεις. Δεν σκέφτονται όλοι όπως εσύ. Αν ωστόσο σε χαλάει να γίνεις σωφρονιστικός σε λάθος προκηρηξη έκανες αίτηση.
Καλά καταλαβαίνεις και εσύ τι λέω; Δεν είπα ότι θέλω να γίνω ΕΠΟΠ και ούτε είπα ότι έκανα τα χαρτιά μου σε λάθος προκηρυξη... Λέω ότι θα τραβήξει πολλά άτομα αυτήν η προκήρυξη... Πολλοί μικροί σε ηλικία θα το σκεφτούνε και δεν είμαι απόλυτος... Μιλαω με βάση αυτά που λένε πολλά παιδιά εξω... Εξαλλου Λιγοι ήτανε αυτοί που από την 6Κ πήγαινε φυλακες στην ΤτΕ;
Walas έγραψε:PetG όποιος θέλει μια σταθερή βάση για να κάνει οικογένεια η οποίος έχεις ήδη δεν μπαίνει ΕΠΟΠ. Μην είσαι απόλυτος σε αυτά που γράφεις. Δεν σκέφτονται όλοι όπως εσύ. Αν ωστόσο σε χαλάει να γίνεις σωφρονιστικός σε λάθος προκηρηξη έκανες αίτηση.
Αστο φίλε τετράγωνη λογική... Καλή σταδιοδρομία αν δε κάνω λάθος είσαι επιτυχών 6κ
Loxias89 έγραψε:Walas έγραψε:PetG όποιος θέλει μια σταθερή βάση για να κάνει οικογένεια η οποίος έχεις ήδη δεν μπαίνει ΕΠΟΠ. Μην είσαι απόλυτος σε αυτά που γράφεις. Δεν σκέφτονται όλοι όπως εσύ. Αν ωστόσο σε χαλάει να γίνεις σωφρονιστικός σε λάθος προκηρηξη έκανες αίτηση.
Αστο φίλε τετράγωνη λογική... Καλή σταδιοδρομία αν δε κάνω λάθος είσαι επιτυχών 6κ
Ευχαριστώ λοχία επίσης αντευχομαι όταν με το καλό βγουνε και σε εσάς.
Loxias89 έγραψε:Walas έγραψε:PetG όποιος θέλει μια σταθερή βάση για να κάνει οικογένεια η οποίος έχεις ήδη δεν μπαίνει ΕΠΟΠ. Μην είσαι απόλυτος σε αυτά που γράφεις. Δεν σκέφτονται όλοι όπως εσύ. Αν ωστόσο σε χαλάει να γίνεις σωφρονιστικός σε λάθος προκηρηξη έκανες αίτηση.
Είδα ποιος έχει τετράγωνη λογική αλλά δυστυχώς κοιτάτε μόνο το τι λέει κάποιος μέσα από ένα κουτί και όχι την προτίμηση ορισμένων έξω από τα φόρουμ και τις ομάδες...
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 72
- Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας
Με 100 κομμένα σχεδόν ΙΕΚ, βλέπω να μαζευόμαστε 200 ΙΕΚ στο τέλος, και δν ευνοεί κανέναν μας αυτό, εκεί στέκομαι εγώ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες