Εκτιμήσεις βάσεων (9Κ/2021)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 6
Ότι να ναι.player7 είμαι εδώ στο φόρουμ 3+ χρόνια δεν νομίζω να έγινα τρολ ξαφνικά... Οπότε ξεκόλλα σε παρακαλώ... Και εσύ δικαστή τρολ με τέτοια μυαλά δεν σε βλέπω να περνάς ψυχοτεχνικα...
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 11
lamdar92 έγραψε:Ότι να ναι.player7 είμαι εδώ στο φόρουμ 3+ χρόνια δεν νομίζω να έγινα τρολ ξαφνικά... Οπότε ξεκόλλα σε παρακαλώ... Και εσύ δικαστή τρολ με τέτοια μυαλά δεν σε βλέπω να περνάς ψυχοτεχνικα...
Εδώμεσα οι μισοί δεν θα περάσετε ψυχοτεχνικα εγω σας πείραξα. Κοροϊδεύετε ότι δήθεν ξέρετε της βάσεις και κάνετε τα παιδιά να μην ελπίζουν, σας αρέσει δεν σας αρέσει η βάση μπορεί να ξεκινήσει ψηλα αλλά θα πέσει παρά πολύ. Και θα το δείτε. Καληνύχτες τρολακιδες
-
Ότι να ναι.DYK αν μπορείς κόψε τους τρολ ρε φίλε.
lamdar92 να σε ρωτησω, εσυ πως αρνηθηκες τη θεση σου στην 6κ αφου δε βγηκαν ακομα οριστικα; Δε πηγες καθολου για πκε στην 6κ; Ρωταω γιατι ειναι και αλλοι απο 6κ που εκαναν χαρτια!
-
Player7 έγραψε:lamdar92 να σε ρωτησω, εσυ πως αρνηθηκες τη θεση σου στην 6κ αφου δε βγηκαν ακομα οριστικα;Δε πηγες καθολου για πκε στην 6κ; Ρωταω γιατι ειναι και αλλοι απο 6κ που εκαναν χαρτια!
Εγώ το έχω ξαναγράψει είχα βάλει λάθος πρώτη επιλογή και μπήκα εσωτερικός στην πρώτη επιλογή. Αρνήθηκα από την πρώτη μέρα που με πήραν τηλέφωνο από το υπουργείο... Και εγώ ξέρω από την 6Κ που έκαναν τα χαρτιά αλλά τα έκαναν μόνο για της περιοχές τούς.
Αρα δε πηγες καθολου για ψυχοτεχνικα αθληματα κλπ; Δε παιρνουν τηλεφωνα, βγαινει λιστα και λενε με ευθυνη του καθενος!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Player7 την Πέμ Δεκ 09, 2021 5:55 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Player7 έγραψε:Αρα δε πηγες καθολου για ψυχοτεχνικα αθληματα κλπ;Δε παιρνουν τηλεφωνα, βγαινει λιστα και λενε με ευθυνη του καθενος!
Εμένα προσωπικά μου ήρθε email. Επικοινώνησε μαζί με έναν κύριο τηλεφωνικά δεν θυμάμαι το όνομα και απλά μου είπε να του στείλω Υδηλωση ότι δεν αποδέχομαι την θέση. Αυτό έκανα εγώ
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 72
- Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας
ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΤΡΟΛ έγραψε:Εδώμεσα οι μισοί δεν θα περάσετε ψυχοτεχνικα εγω σας πείραξα. Κοροϊδεύετε ότι δήθεν ξέρετε της βάσεις και κάνετε τα παιδιά να μην ελπίζουν, σας αρέσει δεν σας αρέσει η βάση μπορεί να ξεκινήσει ψηλα αλλά θα πέσει παρά πολύ. Και θα το δείτε. Καληνύχτες τρολακιδες
Δε κοροϊδεύει κανένας φίλε, ο καθένας λέει τις προβλέψεις του, με το ζόρι να πω ότι θα περάσου άτομα με 300 και 400 μόρια δε το πιστεύω, τώρα αν πέσω έξω έπεσα, έφτασες 32 και έχεις θέματα μου φαίνεται, ωρίμασε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Δεκ 09, 2021 7:25 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δραμα θα περασουν ανετα με 400 μορια οι δραμιωτεςgeomp έγραψε:Δε κοροϊδεύει κανένας φίλε, ο καθένας λέει τις προβλέψεις του, με το ζόρι να πω ότι θα περάσου άτομα με 300 και 400 μόρια δε το πιστεύω, τώρα αν πέσω έξω έπεσα, έφτασες 32 και έχεις θέματα μου φαίνεται, ωρίμασε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Δεκ 09, 2021 7:25 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για χωρίς εμπειρία με 570 μορια έχω ελπίδες;
Με εντοπιότητα χαίρω πολύ. Άντε να πούμε να ελπίζουμε και αυτός με τα χαμηλά μόρια άντε να πούμε 730+ κάτι μπορεί να γίνει τώρα πιο κάτω χαλάει πολύ το πράγμα. ΔύσκολοFulakas έγραψε:Δε κοροϊδεύει κανένας φίλε, ο καθένας λέει τις προβλέψεις του, με το ζόρι να πω ότι θα περάσου άτομα με 300 και 400 μόρια δε το πιστεύω, τώρα αν πέσω έξω έπεσα, έφτασες 32 και έχεις θέματα μου φαίνεται, ωρίμασε δραμα θα περασουν ανετα με 400 μορια οι δραμιωτες
σε κοβω για επιλαχων φιλε στα προσωρινα αλλα ετσι οπως δειχνει το πραγμα στα οριστικα θα εισαι μεσα εφοσον εχεις βαλει ολες τις περιοχεςRatman έγραψε:Για χωρίς εμπειρία με 570 μορια έχω ελπίδες;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 72
- Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας
Fylakas, εκεί έχει εντοπιότητα, εκτός των ΙΕΚ, οι δραμινοι θα ανταγωνιστούν μεταξύ τους εκεί.
ε αυτο σου λεω 20 ιεκ το πολυ και ολα τα αλλα β επικουριαgeomp έγραψε:Fylakas, εκεί έχει εντοπιότητα, εκτός των ΙΕΚ, οι δραμινοι θα ανταγωνιστούν μεταξύ τους εκεί.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης