Διαδικασία υποβολής αιτήσεων (9Κ/2021)
- ale3andros12
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 39
Πιστεύετε ότι υπάρχει πιθανότητα να βγουν σε 3 με 4 μήνες τα προσωρινά λόγο του ότι δεν είναι πολλές οι αιτήσεις;
Puros έγραψε:31
Έχεις πολλές πιθανότητες !
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Δεκ 03, 2021 9:33 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ydneas έγραψε:πιστεύεις θα έχω πρόβλημα;Stavris92 έγραψε:Καλά πήγε και αυτό!
Για να σε ξε αγχώσω, έχω να σου πω ότι είμαι επιτυχών στην 6κ, τότε είχα βάλει το ιεκ ως κύριο τίτλο και είχα βάλει τότε από το μητρώο και το απολυτήριο λυκείου.
Όλα καλά μην ανησυχείς, καλή σου επιτυχία
φίλε μακάρι. Πιστεύω να μην είναι πρόβλημα και να μη με ακυρώσουν. Σε ευχαριστώ πολύ πάντωςARN έγραψε:Για να σε ξε αγχώσω, έχω να σου πω ότι είμαι επιτυχών στην 6κ, τότε είχα βάλει το ιεκ ως κύριο τίτλο και είχα βάλει τότε από το μητρώο και το απολυτήριο λυκείου.Όλα καλά μην ανησυχείς, καλή σου επιτυχία
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Δεκ 03, 2021 9:33 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σημασία δεν έχει από ποια κατηγορία επισυναψες το απολυτήριο σημασία έχει να το επισυναψες στο σωστό μέρος δηλ εκεί που ζητούσε το απολυτήριο
Μπορείς να πάσα στιγμή να μπεις στο μητρώο σου στον ΑΣΕΠ και να κάνεις εκ νέου καταχώρηση το απολυτήριο σου στο σωστό σημείο και να το διαγράψεις από τον φάκελο αλλο
Γιατί ο άσεπ κοιτάει το μητρώο; Την αίτηση θα δει μόνο.
Ότι έχεις βάλει στο μητρώο, αν δε το έκανες επίκληση στην αίτηση δε το βλέπουν.
ευχαριστώ πολύKostas_91 έγραψε:Σημασία δεν έχει από ποια κατηγορία επισυναψες το απολυτήριο σημασία έχει να το επισυναψες στο σωστό μέρος δηλ εκεί που ζητούσε το απολυτήριο
εννοειται έχω κάνει επικλησηPlayer7 έγραψε:Γιατί ο άσεπ κοιτάει το μητρώο;Την αίτηση θα δει μόνο.
Όχι ο ΑΣΕΠ δεν θα κοιτάξει το μητρώο απλά γενικά για να το έχει το παλικάρι στη σωστή θέση γι αυτό το ειπα
Ο βαθμός βασικού τίτλου σπουδών δεν είναι το απολυτήριο λυκείου; Δεν μπορώ να βρω πουθενά στην προκήρυξη ότι πολλαπασιαζεται χ30 και όχι χ60 το απολυτήριο λυκείου.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 4
Γειαα τήν ταυτότητα τήν έβαλα σε δύο διάφορετικα έγγραφα πείραζει; Δηλαδή μπροστινή όψη καί πίσω όψη.
Και εγώ έτσι την έβαλα, όχι δεν πειράζει
Μια χαρά είσαι από την στιγμή που έβαλες και τις δύο όψεις.Crazyfrong5 έγραψε:Γειαα τήν ταυτότητα τήν έβαλα σε δύο διάφορετικα έγγραφα πείραζει; Δηλαδή μπροστινή όψη καί πίσω όψη.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 4
Kostas_91 έγραψε:Και εγώ έτσι την έβαλα, όχι δεν πειράζει
Δεν νομίζω να έχουμε θέμα! Μου φαίνεται απίστευτο!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες