Προκήρυξη σπουδαστών ΑΣΕΙ - ΑΣΣΥ (2009)
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 36
Από θετική κατεύθυνση μπορείς να δηλώσεις 3ο Επ. Π. για ιατρικό, φαρμακευτικό ή κτηνιατρικό Σ. Σ. Α. Σ. . Ακόμη μπορείς να δηλώσεις 2ο/4ο Επ. Π. για Σ. Σ. Ε. (σώματα ή όπλα). Ευχαριστώ.
-
- Συνταγματάρχης
Πριν εισέλθεις στη ΣΣΕ περνάς απλά τις αθλητικές δοκιμασίες για την κατηγορία όπλα. Μόλις τελειώσεις τη σχολή και ονομαστείς Ανθυπολοχαγός , του όπλου που θα πάρεις στο τέλος του 4ου έτους , δηλώνεις να δοκιμαστείς στα σχολεία των Ειδικών Δυνάμεων. Αν επιτύχεις τότε πέρνεις το πράσινο μπερέ και υπηρετείς ως Αξ/κός των Ε. Δ. . Ευχαριστώ.
Φίλε Γιώργο ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Είμαι λίγο άσχετη αλλά θα τα καταφέρω... Εσύ πιστεύεις ότι ο στρατός σκληρένει τον άνθρωπο (κάποιοι το λένε... ) επίσης υπάρχει η δυνατότητα να μπει μία γυναίκα (πρωταθλήτρια καράτε, με μετάλια, στην εθνική αλλά και καλή μαθήτρια) πολλοί λένε... Ότι δεν υπάρχουν τέτοιες πιθανότητες... Εγώ πάντως διαφωνώ!
Ευχαριστω πολυ παιδια, το εψαξα και γω περισσοτερο και τα ξεκαθαρισα.
Να 'στε καλα και ευχαριστω και παλι για την βοηθεια σας
Να 'στε καλα και ευχαριστω και παλι για την βοηθεια σας
Εγώ ξαναδίνω για την Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων-όπλα άντε στην χειρότερη Ικάρων. Πέρασα τα αθλήματα κ. λ. π. και κόπηκα για λίγο στα μόρια. Δεν μ΄αρέσει καμιά άλλη σχολή ακτός των Στρατιωτικών. Ξέρει κανείς σας άν τα παιδιά πουδίνουν δεύτερη φορά παίρνουν κάποια επιπλέον μόρια; Θέλω πολύ να μπώ και φέτος πιστέυω ότι θα τα καταφέρω καλύτερα. Σήμερα ορκίζονταν κάτι φίλοι μου στν Σ. Τ. Υ. Α. και ζήλεψα πα΄ρα πολύ.
-
- Συνταγματάρχης
Γειά σε όλους σας. 1ον: Οι αθλητές δεν εισάγονται πλέον με ειδική κατηγορία. 2ον: Για τα μαθήματα που παρακολουθούν οι ΕΙης συμβουλέψου τον οδηγό σπουδών της ΣΣΕ. 3ον: Όσοι ξαναδίνουν δεν έχουν επιπλέον μοριοδότηση ή κάποιο"bonus". Αν ήταν έτσι εμένα θα με έκαναν απευθίας ΕΙVης. Για παραπάνω πληροφορίες είμαι στη διάθεσή σας. Ευχαριστώ.
kallitexnis έγραψε:Γειά σε όλους σας. 1ον: Οι αθλητές δεν εισάγονται πλέον με ειδική κατηγορία. 2ον: Για τα μαθήματα που παρακολουθούν οι ΕΙης συμβουλέψου τον οδηγό σπουδών της ΣΣΕ. 3ον: Όσοι ξαναδίνουν δεν έχουν επιπλέον μοριοδότηση ή κάποιο"bonus". Αν ήταν έτσι εμένα θα με έκαναν απευθίας ΕΙVης. Για παραπάνω πληροφορίες είμαι στη διάθεσή σας. Ευχαριστώ.
Γεια σου και σενα φιλε μου,
Μηπως θα μπορουσες να μου πεις που μπορω να βρω τον οδηγο σπουδων της ΣΣΕ; Στο site της ΣΣΕ που εχω ψαξει επανηλιμενα δεν εχει τιποτα ή τουλαχιστον δεν βρηκα κατι εγω.
αυτο το link ειναι οτι καλυτερο βρικα για την ευελπιδων... μπορω να πω πως λυνει ολες τις αποριες...
οριστε λοιπον οποιος ενδιαφερεται ας ριξει μια ματια
http://www.pyr.gr/sxoles/stratiotiki-euelpidon.htm
οριστε λοιπον οποιος ενδιαφερεται ας ριξει μια ματια
http://www.pyr.gr/sxoles/stratiotiki-euelpidon.htm
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 3
Έχει κανείς κανένα νέο για το αν θα γίνει φέτος η αλλαγή με τα μηχανογραφικά για στρατό; ... άντε μπας και πέσουν οι βάσεις λιγάκι και μπορέσουμε να μπούμε και εμείς που το γουστάρουμε...

HellenicEagle έγραψε:Έχει κανείς κανένα νέο για το αν θα γίνει φέτος η αλλαγή με τα μηχανογραφικά για στρατό; ... άντε μπας και πέσουν οι βάσεις λιγάκι και μπορέσουμε να μπούμε και εμείς που το γουστάρουμε...![]()
Ακομα δεν εχε ακουστει τιποτα απ οτι ξερω... αλλα μην εισαι και σιγουρος οτι θα πεσουν οι βασεις... αφου αμα γινει αυτο θα πηγαινουν εκει μονο αυτοι που το γουσταρουν πραγματικα, ο ανταγωνισμος θα ειναι πολυ μεγαλος και ετσι θα ανεβουν μαλλον οι βασεις.
Το καλυτερο που εχουμε να κανουμε ολοι ειναι να σκιστουμε στο διαβασμα και να μπουμε... δινεις και συ φετος για στρατ σχολες;
-
- Λοχίας
Ναί φέτος δίνω και εγώ... άντε να δούμε τι θα γίνει, εσύ για ποιές θέλεις;
HellenicEagle έγραψε:Ναί φέτος δίνω και εγώ... άντε να δούμε τι θα γίνει, εσύ για ποιές θέλεις;
Αντε να δουμε πως θα τα παμε... Καλη σου επιτυχια κιολας
Βασικα ευελπιδων θελω αλλα αναλογα ποσο γραψω οποια μου κατσει... εσυ για ποιες θελεις;
-
- Λοχίας
Και σε εσένα καλή επιτυχία φίλε μ... εμένα όπου μου κάτσει...
Χαιρεται!
Μια απλή ερώτηση μόνο. Πρόκειται να πάρω με το καλό πτυχίο φέτος από την Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών. Η ερώτηση μου είναι πως μπορω αν θελήσω να μπω στην Σχολή Ευελπίδων. Ελπίζω να μην χρειάζεται να δώσω ξανά Πανελλήνιες... Ευχαριστώ πολύ...
Μια απλή ερώτηση μόνο. Πρόκειται να πάρω με το καλό πτυχίο φέτος από την Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών. Η ερώτηση μου είναι πως μπορω αν θελήσω να μπω στην Σχολή Ευελπίδων. Ελπίζω να μην χρειάζεται να δώσω ξανά Πανελλήνιες... Ευχαριστώ πολύ...
-
- Συνταγματάρχης
Πρώτη ερώτηση: Ημ/νία γέννησης; Δεύτερη ερώτηση: Είσαι υπ/κός; Όσον αφορά τις πανελλήνιες Καλύτερα να ρωτήσεις Το στρατολογικό γραφείο της περιοχής σου.Γιώργος έγραψε: Χαιρεται!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες