Μακάρι. Έτσι κι αλλιώς αυτά τα χρόνια βγάλανε δουλειά εδώ που τα λέμε τα παιδιά. Εκτός βέβαια αυτούς που κοπηκανε σε ψυχοτεχνικα. Με τα παιδιά που κοπηκανε στα αθλήματα δεν έχω θεμαPetG έγραψε:Όσοι έχουνε πάει στον Αγγελάκη όλοι έχουνε κερδίσει... Δεν θα είναι χαμένοι και κάτσε και θα το δεις. Έχουνε πολλά παράθυρα στα οποία μπορεί να χτυπήσει ο Αγγελάκης για να τους κάνει μόνιμους
Διαδικασία υποβολής αιτήσεων (9Κ/2021)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Δεκ 01, 2021 10:51 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άρα με την ίδια λογική μπορουν και οι Συνοριοφυλακες που έχουν ετήσια σύμβαση να πάνε Αγγελάκη και να μονιμοποιηθουν.Ζητάμε παράλογα πράγματα σε αυτή τη χώρα.
Κόπηκες στα αθλήματα; Σπίτι σου, είναι απλό.
Walas έγραψε:Μακάρι. Έτσι κι αλλιώς αυτά τα χρόνια βγάλανε δουλειά εδώ που τα λέμε τα παιδιά. Εκτός βέβαια αυτούς που κοπηκανε σε ψυχοτεχνικα. Με τα παιδιά που κοπηκανε στα αθλήματα δεν έχω θεμα
Βγάλανε δουλειά αλλά θα είναι από το παράθυρο... Δεν με νοιάζει εάν πέρασες δεν πέρασες τα ψυχοτεχνικα ή τα αθλήματα... Με νοιάζει η αδικία... Κοπηκες πέρασε το όριο ηλικίας σου; Φύγε... Κάνε αλλού τα χαρτιά σου σε άλλες προκηρυξεις...2 άτομα που ξέρω είναι αυτή την στιγμή 33+34 χρόνων και επηδη έχουνε κάνει συμβάσεις και δεν μπορούνε να μπούνε στην 9Κ πήγαν δικαστικός πράγμα που εγώ το βλέπω άδικο... Το ίδιο πράγμα είδαμε και στους δήμους... Είχανε τον δήμαρχο κολλητό τους ανανέωνε συνέχεια τις συμβάσεις και στο τέλος τους λέει πηγαίνετε δικαστικά για μονιμότητα κγω θα είμαι στο πλευρό σας... Έτσι μόνιμος γίνομαι και εγώ... Να γλύφω ... Ίδια για μια θέση
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Δεκ 01, 2021 10:51 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πατάνε στο ότι περάσανε υγειονομικά και ψυχοτεχνικα στο υπουργείο δικαιοσύνης τότε πριν πάνε με συμβασεις. Οπότε σου λέει με εκρινες κατάλληλο τότε και με έστειλες για δουλειά και τώρα επηδη καθυστέρησα λίγο στο χιλιαρι δεν κάνω για την δουλειά;Player7 έγραψε:Άρα με την ίδια λογική μπορουν και οι Συνοριοφυλακες που έχουν ετήσια σύμβαση να πάνε Αγγελάκη και να μονιμοποιηθουν.Ζητάμε παράλογα πράγματα σε αυτή τη χώρα.
Το λάθος ειναι στο ότι η κυβέρνηση το 2019 δεν έπρεπε να τους πάρει με οχταμηνες συμβασεις. Από την άλλη πάλι δύσκολα μονιμοποιήσε πια αν είσαι συμβασιούχος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Walas την Τετ Δεκ 01, 2021 9:31 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Walas έγραψε:Πατάνε στο ότι περάσανε υγειονομικά και ψυχοτεχνικα στο υπουργείο δικαιοσύνης τότε πριν πάνε με συμβασεις. Οπότε σου λέει με εκρινες κατάλληλο τότε και με έστειλες για δουλειά και τώρα επηδη καθυστέρησα λίγο στο χιλιαρι δεν κάνω για την δουλειά;Το λάθος ειναι στο ότι η κυβέρνηση το 2019 δεν έπρεπε να τους πάρει με οχταμηνες συμβασεις.
Και η 9Κ άμα την διαβάσεις λέει μέσα για 8μηνες συμβάσεις πράγμα που μπορεί να τραβήξει και αυτήν καιρό... Γι'αυτό είπα ότι θα αργήσει και αυτήν... Το γράφει μέσα καθαρά στην προκυρηξη
Το κακό είναι ότι δεν έχει πάλι τσιπακι.Άμα είχε θα κοβοντουσταν πάλι αυτοί της 6κ, σιγουρα!
Ναι ισχύει για όλες τις προκηρύξεις απλά σε τέτοιες θέσεις είναι λίγο ρισκο χωρίς να περάσει ο άλλος όλες τις ΠΚΕ να τον βάλεις για δουλεια.PetG έγραψε:Και η 9Κ άμα την διαβάσεις λέει μέσα για 8μηνες συμβάσεις πράγμα που μπορεί να τραβήξει και αυτήν καιρό... Γι'αυτό είπα ότι θα αργήσει και αυτήν... Το γράφει μέσα καθαρά στην προκυρηξη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Δεκ 01, 2021 10:50 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Walas έγραψε:Ναι ισχύει για όλες τις προκηρύξεις απλά σε τέτοιες θέσεις είναι λίγο ρισκο χωρίς να περάσει ο άλλος όλες τις ΠΚΕ να τον βάλεις για δουλεια.
Θα γίνει όμως και εδώ εάν γίνει μπαχαλο στην προκήρυξη... Πάντως εγώ και το 8μηνο το βλέπω άδικο και την μονιμότητα εφόσον έχεις κοπει το βλέπω άδικο και αιτήσεις που κάνει η 6Κ στην 9Κ το βλέπω άδικο... Γενικά βλέπω ένα ρδελο σε αυτές τις προκηρύξεις και προσωπικά εάν δω κγω αδικία θα πάω κγω δικαστικά και δεν με νοιάζει τπτ και κανένας... Γτ εγώ δεν είμαι Μ... Κας να βλέπω να διορίζονται άτομα από τα παράθυρα ή να είναι επιτυχών αλλά εσωτερικοί και επηδη δεν γουστάρουν να πάνε να κάνουν τα χαρτιά σε άλλη προκήρυξη ίδιου ενδιαφέροντος και κλάδου για να μπούνε εξωτερικοί... Κγω εξωτερικός θέλω αλλά δεν με χαλάει να περάσω και εσωτερικός
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Δεκ 01, 2021 10:50 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μπαίνεις σιγά σιγά στο κλίμα PetG και που είσαι ακόμα. Θα δουν πολλά τα μάτια μας. 😂😂PetG έγραψε:Θα γίνει όμως και εδώ εάν γίνει μπαχαλο στην προκήρυξη... Πάντως εγώ και το 8μηνο το βλέπω άδικο και την μονιμότητα εφόσον έχεις κοπει το βλέπω άδικο και αιτήσεις που κάνει η 6Κ στην 9Κ το βλέπω άδικο... Γενικά βλέπω ένα ρδελο σε αυτές τις προκηρύξεις και προσωπικά εάν δω κγω αδικία θα πάω κγω δικαστικά και δεν με νοιάζει τπτ και κανένας... Γτ εγώ δεν είμαι Μ... Κας να βλέπω να διορίζονται άτομα από τα παράθυρα ή να είναι επιτυχών αλλά εσωτερικοί και επηδη δεν γουστάρουν να πάνε να κάνουν τα χαρτιά σε άλλη προκήρυξη ίδιου ενδιαφέροντος και κλάδου για να μπούνε εξωτερικοί... Κγω εξωτερικός θέλω αλλά δεν με χαλάει να περάσω και εσωτερικός
Δεν θα με μαμησει κανένας το μέλλον μου επηδη κάποιοι θέλουνε να βολευτουνε... Έχω κύριο προσόν και θέλουν δεν θέλουν θα είμαι μέσα στην προκυρηξη
Άμα δω αδικία θα με δούνε όχι απλά στο κλίμα... Θα μπω όσο πιο βαθιά μπορώ και πίστεψέ με θα είναι μεγάλη η διυσδιση... Θα μπει τόσο βαθιά που θα ματώσει...
Walas έγραψε:Μπαίνεις σιγά σιγά στο κλίμα PetG και που είσαι ακόμα. Θα δουν πολλά τα μάτια μας. 😂😂
Έχεις δει το ασημένιο βέλος (τρένο) να μπαίνει σε τούνελ; Έτσι θα μπω κγω... Με 500χιλιομετρα στο κοντέρ και σε μια τρύπα τεράστια και μεγάλη...
Δεν πρόκειται να μονιμοποιηθεί κανένας κομμένος, η προκήρυξη έχει μέσα όρους: Πέρασες; Μπήκες δε το πέρασες φεύγεις... Όσοι πήγαν αγγελακη πήραν αρνητική απάντηση μέχρι στιγμής ακόμα και για τα όρια ηλικίας... Όσο για το σοχ ναι δούλεψαν όπως και οι υπόλοιπες συμβάσεις τύπου σε έχω να μου κανείς τη δουλειά αλλά λυπάμαι δε πλήρεις τα κριτήρια για να σε μονιμοποίησω. Δεν έχει να κάνει με το χιλιάρι αλλά με τη νομοθεσία... Επισης το τεστ υπάρχει λόγος που μπήκε. Όλα βγαίνουν αυτοματα από υπολογιστή. Δε πα να φερεις το κουγια άμα το γράφημα σου είναι λαθος κ σου αρέσει η δουλειά του ανθοπώλη είσαι για να πουλάς παπαρούνες.
Loxias89 έγραψε:Δεν πρόκειται να μονιμοποιηθεί κανένας κομμένος, η προκήρυξη έχει μέσα όρους: Πέρασες; Μπήκες δε το πέρασες φεύγεις... Όσοι πήγαν αγγελακη πήραν αρνητική απάντηση μέχρι στιγμής ακόμα και για τα όρια ηλικίας... Όσο για το σοχ ναι δούλεψαν όπως και οι υπόλοιπες συμβάσεις τύπου σε έχω να μου κανείς τη δουλειά αλλά λυπάμαι δε πλήρεις τα κριτήρια για να σε μονιμοποίησω. Δεν έχει να κάνει με το χιλιάρι αλλά με τη νομοθεσία... Επισης το τεστ υπάρχει λόγος που μπήκε. Όλα βγαίνουν αυτοματα από υπολογιστή. Δε πα να φερεις το κουγια άμα το γράφημα σου είναι λαθος κ σου αρέσει η δουλειά του ανθοπώλη είσαι για να πουλάς παπαρούνες.
Βάση της νομοθεσίας εφόσον έχεις κάνεις 3 διαδοχικές 8μηνες συμβάσεις καλύπτεις πάγιες και διαρκείς ανάγκες κομμένος ξεκομμένος μπορείς να διεκδικήσεις μονιμότητα... Είσαι δεν είσαι στην ηλικία
PetG έγραψε:Βάση της νομοθεσίας εφόσον έχεις κάνεις 3 διαδοχικές 8μηνες συμβάσεις καλύπτεις πάγιες και διαρκείς ανάγκες κομμένος ξεκομμένος μπορείς να διεκδικήσεις μονιμότητα... Είσαι δεν είσαι στην ηλικία
Φυσικά και μπορείς να διεκδικήσεις ότι θες, ο δικηγόρος δε θ σε πει όχι (πλην ελαχίστων που θα σου πουν το ποσοστό Επιτυχίας). Αλλιώς δε θα γυρνάει με ρολοι ρόλεξ κ μερσεντές. Πρέπει καμία φορά να μπορούμε κ μόνοι μας να καταλάβουμε που αξίζει να ασχοληθείς κ που όχι... Το τοποθετώ στην ίδια κατηγορία με τα απολυτήρια 10 χωρίς τπτ άλλο που θα πληρώσουν το 3ευρο... Βγαίνουν από μια τσέπη να μπουν σε άλλη χωρίς νόημα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Δεκ 01, 2021 10:49 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες