ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)
ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)
Ποτε βλεπετε η ανακοινωση των οριστικων πινακων;
ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)
4560 έγραψε:Ποτε βλεπετε η ανακοινωση των οριστικων πινακων;
λογικα να δωσουν και αυτοι οι επιλαχοντες ως το 590 που Καλεσαν και μετα βλεπουμε αν χρειαστει να καλεσουν και αλλους... Θα δειξει.
ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)
Είτε κατα τις 20 Δεκεμβρίου, είτε από την νέα χρόνια.
Θα εξαρτηθεί από το εάν συμπληρώσουν τα άτομα.
Θα εξαρτηθεί από το εάν συμπληρώσουν τα άτομα.
- Nikoskriti4
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 5
ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)
Απίθανο μου φαίνεται να καλέσουν και άλλους ! Είπαμε ! Το θέμα είναι να μάθουμε πόσες είναι οι προσληψημες θέσεις από α και β από τα άτομα που κάλεσαν τώρα
ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)
Δλδ αρχικα ειχαν καλεσει απο την α 480 και απο την β 120 συνολο 600, ξανακαλουν απο την α αλλους 110 και απο την β αλλους 20 και ακομα δεν βρεθηκαν οι 400. τι λετε να συμβαινει κοβονται πολλοι η δεν παρουσιαζονται αρκετοι. ποιος ξερει σιγουρα να απαντησει θετικα
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 16
ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)
Πιστεύω γύρω στις 50-60. Αδύνατον να είναι 100 άτομα.
ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)
Κάποιοι δεν παρουσιάστηκαν, κάπου το 10%.
Κάπου στο 30-40% υποθετικά δεν βγάζει το χιλιαρι σε 4,20.
Εάν δεν τους περάσει η επιτροπή μετά από 2-3 αναβολές, Θα ζητάνε άτομα μέχρι να συμπληρώσουν.
Πάντως είναι ελαστικά τα πράγματα. Ψυχοτεχνικά και αθλητικά θα μπορούσε να κοπεί πολύ περισσότερος κόσμος.
Fun fact:
Στο δικό μου γκρουπ είχε έρθει στα ψυχοτεχνικά χωρίς γομα και μολύβι. Και τον ρωτάει η ψυχολόγος γιατί δεν τα έφερες; Και ο τυπας απανταει: Εεεε εγώ μια βόλτα ήρθα από εδώ!
Του έδωσε ένα κορίτσι εν τέλει και έγραψε ...
Αυτός παρεπιπτόντως πέρασε τα Πκε...
Κάπου στο 30-40% υποθετικά δεν βγάζει το χιλιαρι σε 4,20.
Εάν δεν τους περάσει η επιτροπή μετά από 2-3 αναβολές, Θα ζητάνε άτομα μέχρι να συμπληρώσουν.
Πάντως είναι ελαστικά τα πράγματα. Ψυχοτεχνικά και αθλητικά θα μπορούσε να κοπεί πολύ περισσότερος κόσμος.
Fun fact:
Στο δικό μου γκρουπ είχε έρθει στα ψυχοτεχνικά χωρίς γομα και μολύβι. Και τον ρωτάει η ψυχολόγος γιατί δεν τα έφερες; Και ο τυπας απανταει: Εεεε εγώ μια βόλτα ήρθα από εδώ!
Του έδωσε ένα κορίτσι εν τέλει και έγραψε ...
Αυτός παρεπιπτόντως πέρασε τα Πκε...
ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)
Μην ανησυχείς γιαυτον. Όταν θα μπείτε στην σχολή εάν φυσικά την βγάλει κ δεν τον διώξουν η φύγει θα τον πάνε βόλτα οι του πανεπιστημίου να του δείξουν τα κατατόπια. Για κάτι τέτοια μυαλά έχασαν την θέση τους κοσμος κ κοσμάκης κ να χεσω τις μοριοδοτησεις μετά. Αν ο άλλος είναι ακατάλληλος, τέρμα είναι ακατάλληλος κ αστροναύτης να ειναι
Ο. Π. Κ. Ε
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 16
ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)
Ισχύει αυτό, δε πιστεύω ότι θα πατήσει στη σχολή. Κρίμα κάποιος έχασε τη θέση του για αυτόν.
ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)
Το αστείο είναι ότι αυτό έγινε στο γκρουπ μου. Σε άλλα γκρουπ θα έγιναν και χειρότερα. Απλά ο τυπάς ήταν χαλαρός μάλλον και πράγματι θα είχε έρθει για βόλτα.
Γενικά οι 19/20 φαίνονταν κανονικά άτομα χωρίς εμφανης ψυχολογικά συμπτώματα. Δυστυχώς δεν ξέρω εάν κόπηκαν άτομα σε ψυχοτεχνικά. Από το γκρουπ μου 2 άτομα κράτησαν μετά την ομαδικη και επανεξετάστηκαν γιατί οι απαντήσεις τους σε ερωτήσεις κρίσης ήταν κάπως βίαιες και τελικά πέρασαν και οι δύο.
Με λίγα λόγια για να κοπείς ή πρέπει να ήσουν τρελά αγχωμενος (δεν είχα κάποιο τέτοιο άτομο στο γκρουπ) (λίγο άγχος είναι φυσιολογικό σε όλους) ή για το Δρομοκαΐτειο.
Γενικά οι 19/20 φαίνονταν κανονικά άτομα χωρίς εμφανης ψυχολογικά συμπτώματα. Δυστυχώς δεν ξέρω εάν κόπηκαν άτομα σε ψυχοτεχνικά. Από το γκρουπ μου 2 άτομα κράτησαν μετά την ομαδικη και επανεξετάστηκαν γιατί οι απαντήσεις τους σε ερωτήσεις κρίσης ήταν κάπως βίαιες και τελικά πέρασαν και οι δύο.
Με λίγα λόγια για να κοπείς ή πρέπει να ήσουν τρελά αγχωμενος (δεν είχα κάποιο τέτοιο άτομο στο γκρουπ) (λίγο άγχος είναι φυσιολογικό σε όλους) ή για το Δρομοκαΐτειο.
ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)
Xanthos έγραψε:Μην ανησυχείς γιαυτον. Όταν θα μπείτε στην σχολή εάν φυσικά την βγάλει κ δεν τον διώξουν η φύγει θα τον πάνε βόλτα οι του πανεπιστημίου να του δείξουν τα κατατόπια. Για κάτι τέτοια μυαλά έχασαν την θέση τους κοσμος κ κοσμάκης κ να χεσω τις μοριοδοτησεις μετά. Αν ο άλλος είναι ακατάλληλος, τέρμα είναι ακατάλληλος κ αστροναύτης να ειναι
Το μόνο που ανησυχώ είναι να μην τον έχω δίπλα μου. Γιατί όπως και στον στρατό, έτσι και έξω, εάν ένας κάνει μια ***** την πληρώνουν και οι υπόλοιποι είτε άμεσα είτε έμμεσα. Ωστοσο γνωρίζω ότι υπάρχουν διαδικασίες *κάθαρσης εντός της σχολής για ακατάλληλους. Θα δούμε πως θα λειτουργήσουν...
ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)
Ξερει καποιος ποσα ατομα μεχρι στιγμης δεν εμφανιστηκαν στις πκε;
ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)
Έφθασε από το 480 στο 590 άρα σίγουρα κόπηκαν η δεν πήγαν 110. Αρα πάμε 430 από και και πάνω θα δούμεKostasdim έγραψε:Ξερει καποιος ποσα ατομα μεχρι στιγμης δεν εμφανιστηκαν στις πκε;
ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)
Πιστεύω ότι μέσα στον Δεκεμβρη θα μάθουμε. Ο Τάκης είχε πει σχολές τον Ιανουάριο άρα οριστικά αποτελέσματα μάλλον Θα έχουμε τον Δεκέμβρη εάν τελειώσουν οι Πκε στις 17/12.
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 6
ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)
αυτό είναι το λογικό όντως. Και είχε πει τέλος του έτους η πρόσληψη και Γενάρη σχολή. Οπότε ίσως μετά τις 17 να χτυπήσουν τηλέφωνα. Πριν τα Χριστούγεννα να έχει τελειώσει η πρόσληψη μας.Νοημοσύνη έγραψε:Πιστεύω ότι μέσα στον Δεκεμβρη θα μάθουμε. Ο Τάκης είχε πει σχολές τον Ιανουάριο άρα οριστικά αποτελέσματα μάλλον Θα έχουμε τον Δεκέμβρη εάν τελειώσουν οι Πκε στις 17/12.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες